Tööküsimine
Moderaator: Moded
Re: Otsin lisatööd
ma võin pakkuda näiteks tõlketööd eesti-inglise, või vastupidi. samas ka veebide, plakatite ja igasuguste muude trükiste või digitaalsete asjade disainimine on vägagi käpas. samuti flash.
Otsin ka lisatööd! Eelistaks mingi korterite remonti, ehitust või tehnikaga midagi seotud. Aga pakkuda võib kõike!
56310770
Ahto
Otsin (lisa)tööd. Olen erialalt tulevane autotehnik. Hobilt motoentusiast. Otsin tööd mida saaks teha kooli kõrvalt. Ehk siis peale kooli või öösiti.
Asun Tartus ja Tel nr. on 50 74 678 E-mail: maxofsix@gmail.com
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
Olen kohe kohe autotehniku eriala lõpetamas ja otiks tööd Viljandis või selle lähiümbruses. Kätt olen saanud proovida erinevates ettevõtetes alustades veokitest lõpetades muruniidukitega . Soovitatavalt võiks tööpakkuja tegeleda mootorratastega aga ei ütle ära ka teistest mutrikeeramis võimalustest . Olemas A2 ja B kat juhtimisõigus. Pakkumised ja küsimused siis meilile karloun@hot.ee või 53655900
Tööajaks siis täistööaeg , kellel on vaja asjalikku töötajat siis siin on hea võmalus
No mis siin ikka piinelda.
Kuna tihtipeale on töönädala sees vaba aega ja passimisega seda enam sisustada ei jõua, siis võiks ka Tallinnas miskit lisatööd teha.
olen kolmekümpsine karlssonikaalus vennike, load AB, isikliku auto kasutamise võimalus olemas. Käed jalad terved, mõistus selge. Eriti hästi olen siiamaani hakkama saanud asjade lõhkumisega, kuid manuaale kasutades mõnegi asja kokku ka pannud.
Pakkumised ES, läbi võib kuulata ju erinevaid pakkumisi ja konstruktiivsetele kõnelustele saab samaga vastata.
Otsin tööd.
Olen noor(20) tõeline tehnikahuviline. Olen tegelenud järjepidevalt masinatega 8a. Võin lahti võtta kokku panna a ja b kategooria mootoreid, vahetada varuosi ning teha hooldustöid. Asju nullist ehitada, parandada, taastada, restaureerida. Muidugi see pole mingiks piirajaks töö osas. Mida veel ei oska õpin väga kiiresti selgeks. Oman ka a ja b(ilma rohelise leheta) kategooria lube, transporti ning samuti on mul vajadusel tööruum olemas. Töötaksin vaba graafiku alusel ning kuni 7 päeva nädalas.
Ootan suure huviga kõiksugu pakkumisi.
Tel: 53470002 või PS või kristjan.kala@gmail.com
SAMUTI kui kellelgi on eelnevalt mainitud teenuste järele soov tükitööna, võtaksin hea meelega töö ette.
-
- Tsikkel: cbr1000rr cbr1000f
Otsiks ka tööd, põhimõtteliselt sama jutt, mis eelneval kasutajal, ainult oma garaaži Tallinnas ei ole. Vanust 19, neli aastat kogemusi MIG/MAG keevitusega, vähesel määral ka elektroodi kasutanud.
Mehaanika/elektroonika ei ole võõras ja hetkel sobivad kõik tööd, mis raha sisse tooks. Hetkel oma transporti ei ole, aga kevadest oma auto jälle liikumas.
oskar.rei@hot.ee
või tel. 5263969
E: töökoht olemas, aga õhtusese vahetusega lisatööst ära ei ütleks.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Pakkuda oleks põhikohaga või ka lisatööd nõrkvoolusüsteemide paigaldajale. Eelistatud oleksid peaga mõtlev mees, kes ei jääks jänni läpakaga erinevate seadmete konfimisel, googeldamisel. Võiksid olemas olla B kat load, teadmised elektrotehnikast, inglise, vene või soome keele oskus. Loomulikult ka arvuti kasutus oskus.
Peamiseks ülesandeks oleks Eestis, peamiselt Tallinna ligiduses erinevate nõrkvoolusüsteemide:
paigaldamine ja hooldamine. Kel huvi ameti vastu, siis näiteks CV aadressile mark@punanekoer.ee.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Tervist. Otsin tööd suveks, Lõuna-Eestis (elan põlvas). Eelistatud alad oleks metsandus (õpin metsatööstust, 1.kursus), tehnika, transport. Vanust mul 19a. Olemas A ja B kategooria, tsikkel ja arvan et vajadusel annaks ka auto saada. Ametlikult töötanud hooaja haljastustöölisena. Võib pakkuda kõike.
Komisjon kirjutas:Saan aidata transpordiga. Olemas on VW T4. Vabaaega on ka hetkel piisavalt.
Päris sõnnikut vedada ei tahaks aga muud asjad teretulnud.
Tallinn ja Harjumaa, kaugemad kohad ka võimalikud.PS
55916675
Nüüd lisaks ka C kat. juhiluba.
Sobivad ka ühekordsed juhuotsad.
-
Re: Otsin lisatööd VÕIB KUSTUTADA
Tere
Pakkuda väike tööots. Aega võtaks umbes tunnikese. Vaja kipsplaadid 5 korrusele viia. 20 plaati kokku. Vaja oleks kahte inimest. Asjaga on väga kiire...
www.gewelekter.ee - elektrimaterjalide hulgimüük
Kui kellelgil kohe mitte midagi teha pole ja oleks veits lisaraha vaja, siis pakun tubast tööd hinnaga 2 euri tund. Tegemist on papist restide kokkupanekuga. Ajusid ei vaja ja konti ei murra.
lisavarustuseks GSR600
Tehnikakõrgkooli viimase kursuse tudengina otsin siis vastavalt kas lepingulist tööd või "praktika kohta" mõnes teedeehitus ettevõttes objektijuhi või töödejuhataja kohale. Kogemusi alates 2006. aastast, vajaduse korral võin edastada ka oma CV. Võib pakkuda ka muid ehitusega seotud töid. Õpin ja kohanen kiiresti. Ehk on keegi, kelle tuttava tuttav otsib kedagi, võib minu numbri anda küll. 51 68 368. Rain
TÖÖKÜSIMINE! Otsin tööd, tööotsimine
Kuna siin foorumis teema "TÖÖPAKKUMINE" siis ei julge sinna alla kirjutada kuna keegi sai seal juba vastu päid ja jalgu.
Niiet, otsin tööd. Olen koolipoiss ja oleks lisaraha vaja.Koolis käin E, T ja N.
K ja R saaksin tööd küll teha, töö võib suht suvaline olla. Aga lehti ei viitsiks küll riisuda.
Pakkumised oodatud PS! Tööd otsin Jõgeva piires.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: TÖÖKÜSIMINE!
jegesmesh kirjutas:Olen koolipoiss ja oleks lisaraha vaja... Aga lehti ei viitsiks küll riisuda.
Noorus on hukas...ja blablabla...Tahad kohe tippjuhiks ja 5000€ puhtana käteen saada?
Mina, isegi peale EPA lõpetamist hakkasin pihta lehtede riisumisest (loe: haljastustööd)!
Asju tuleb ikka algusest tegema hakata! See muidugi ei tähenda, et parema pakkumise puhul sellest keelduma peaks aga kui pakutakse lehtede riisumist siis võiks sellest alustada. Võibolla pakutakse järgmine päev juba midagi paremat...
Aga see on puhtalt minu arvamus @ liiter longerot...
PS! muidusööjaid ja tühikargajaid on kõik kohad täis!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kriitikataluvus my ass! Ära pasanda, paku tööd parem. Äkki vanaema elab sul Jõgeval ja puid on vaja lõhkuda.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kirvega ikka sobib lõhkuda või peab hüdrauliline puulõhkumismasin olema?
PS! võta seda kõike kui laupäevaöist tögamist , ära solvu!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Aga mis tasu ootad näiteks puude ladumise eest? Peale K ja R veel L ja P ka sobivad töötamiseks? Ma ei küsi seda niisama suusoojaks...
TarmoM kirjutas:Aga mis tasu ootad näiteks puude ladumise eest? Peale K ja R veel L ja P ka sobivad töötamiseks? Ma ei küsi seda niisama suusoojaks...
Saatsin PS
Magister otsib tööd.
Oman magistrikraadi matemaatika valdkonnas, hariduselt õpetaja. Oman põhiteadmisi ka it valdkonnas (java keelt oskan algtasemel). Võin läbi viia järelaitamistunde matemaatikas ja joonestamises (kujutav geomeetria/inseneri graafika). Hobikorras olen tegelenud maalimisega ja joonistamisega nii klaasile kui paberile.
Asun Tallinnas. Nädala sees käin ka ise koolis. Õhtud ja nädalavahetused enamasti vabad.
Pakkumised oodatud tel nr: 53331792 (Rene)
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Tööd otsib väga korralik autojuht.
Kõik kategooriad olemas + ohtlikuveose paberid.
Piirkond Tallinn.
Väga korralik ja vastutustundlik !
Tööotsija nõudmised:
Korralik palk
Uuema malli veoauto
Eesti sisest tööd (rekkas elada ei taha)
Tegu on väga korraliku inimesega kes hoiab tehnikat ja pole eksinud mitte kunagi !
ES või 55925112
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.