Kes on tsikkliga kukkunud, mis on põhjuseks olnud?

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Re: Kes on tsikkliga kukkunud, mis on põhjuseks olnud?

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

Kaasliiklejast põhjustatud kukkumist pole mul olnud, samas ikka mitmeid ja mitmeid kordi pidanud mõningaid liigutusi tegema vältimaks seda halvemat. BMW'de osas pole märganud mingit erilisust kuid olen seevastu näinud naisterahvaid kellel on klapid silmade eest või näevad sinust lihtsalt läbi olles seejuures erksas punases riietuses ja valge rattaga. Liikluses peabki sõitma kõrgendatud ohutundega. Mitmed korrad ise tekitanud ohtlike olukordasid enda jaoks. Üks loll viga oli vilkuva rohelise alt kiirendamine seejuures järgmine foor oli 60m tagant juba punases ja pidurdades ratas oli loha ja lohisesin ristmikule, hea et teiselt poolt autod nägid olukorda ja jäid seisma, ja samasugune olukord kiirednades bussist mööda arvestamatta vahemaad ristmikuni
Aga olen kukkunud nö metsateedel. Põhjuseks olnud libedus ja rööpad. Kukkunud maksimum kiirusel ca 40-50km vigastustest mõned suured sinikad puusakontidel ja seljapõrutus.

Ohutut liikumist teile...

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”