Aidake palun kahetsuskirjaga. → Re: Aidake palun kahesuskirjaga.

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Aidake palun kahesuskirjaga.

Lugemata postitus Postitas bigdog »

kris6o kirjutas:

juhtus siis selline kole lugu et sai lolli peaga voshodiga sõpra ära viimas aga nigu linna piirist üle aga sain oli eraautos politsei järel kusjuures olen alles 15 ja unustasun kiivri ka koju ning taga tule pirn oli ka läbi ning suunakaid polnud peal peale selle oli sõiduk registreerimatta ja dokumente polnud ja lube pole mul sammuti kuna kohtusin politseiga pea esma kordselt siis ei oska nüüd midagi peale hakkata et kuida seda kahetsuskirja kirjutada.Äkki targemad aitaks mind veidi.

Tere, politsei!
Kirjutan teile esimest korda. Ma olen alles 15 ja ei oska midagi peale hakkada et kuda seda kahesuskirja kirjutada. Aga targemad äkki aitasid mind veidi. Juhtus siis selline kole lugu et sai lolli peaga, kiiver kodus, voshodiga sõpra ära viidud aga nigu linna piirist üle sain kustus taga tule pirn ning suunakad kukkusid küljest peale selle ununes sõiduk registreeruda ja dokumendid jäid kuuri paku alla. Politseiga kohtusin esma kordselt sest kahe kordset kohtut me küla piiris pole old siia maani ning lube mul sammuti pole peale tulnud palun palun see arvesse võtta ning määrada kergem karisdus. Enam ma muidu nii ei tee! :wack:

Your choice is Your half chance.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”