Kas soovitate piduriketta lukku alarmiga?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 45
Kas soovitate piduriketta lukku alarmiga?
yeah täna tegin esimese sõidu ja tõin tskkli ära garaazist sõbra juurest! Üllatus üllatus, ei olegi parkimiskohta minu tsikklile pakkuda neil 24h valvega parklas lasnamäel Siiski üheks päevaks sain jätta, homme pean korteri ette jätma. Maja ees on mul tõkkepuuga parkla mis miskitmoodi nagu tekitab turvatunde aga sellest on vähe! Mõtlen osta piduriketta luku koos alarmiga. On kellegil kogemusi, kas soovitate? Elan teisel korrusel ja saan ratta parkida täpselt akna alla kus magan et peaks kuulma kui keegi näppima läheb. Ketti mul kuhugi ratast panna ei ole...
Re: Kas soovitate piduriketta lukku alarmiga?
Niipalju, kui aru olen saanud- mõistlik asi.
Peab ka ise vast varsti poodi minema...
Ainult, et hangi koos (või sebi lisaks) see pael, mis lenksust lukuni läheb; meeldetuletuseks.
Nõme oleks ju oma luku ohvriks langeda:)
Vargal on karjuva rattaga siiski keerulisem toimetada, kui vaikivaga..
-
Lukku oleks mul siis vaja kiiremas korras, sest homme (2 aprill) pean ratta ära tooma valvega parklast. Soovitage head poodi kus saaksin kauba homme kätte kui kohale lähen. Kas 50 euroga saab midagi head ja vastupidavad ja kindlasti alarmiga?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Pole aimugi kui mõistlik see on,aga esimene,mille leidsin:
Mul endal oli kunagi Xena pidurikettalukk.
Igatahes sai vihma ja sireen enam ei töödanud.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Siller kirjutas:Mul endal oli kunagi Xena pidurikettalukk.
Igatahes sai vihma ja sireen enam ei töödanud.
Mul ka Xena. Saab vihma, päikest ja kõike muud ja töötab laitmatult. karjub nagu metsaline..
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Minul kah XENA toode,kestab vihma ja päikest.Külmaga tühjenevad patareid päris kiiresti.
-
- Tsikkel: SPEED TRIPLE 955; XR600R
- Tänanud: 29 korda
- Tänatud: 13 korda
Xena saab ka minu poolt ühe plussi. Kui patareid tühjenema hakkavad, siis on selle käitumine vähe kummaline. Ei taha aktiveeruda ja hakkab regulaarselt mingeid piikse tegema. Muidu pidasid patareid terve hooaja vabalt. Tallinnas müüb Xenat Motokeskus Paldiski mnt.-l
-
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 1 kord
Tartus, Motohoov. Helista ja küsi, ehk keegi saadab või toob Tallinna veel täna.
52 32 319
BaltarWithSix kirjutas:Oleks vaja kauplust mis täna ka lahti oleks...
Motokeskus.ee näiteks.
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
BaltarWithSix kirjutas:yeah täna tegin esimese sõidu ja tõin tskkli ära garaazist sõbra juurest! Üllatus üllatus, ei olegi parkimiskohta minu tsikklile pakkuda neil 24h valvega parklas lasnamäel
Siiski üheks päevaks sain jätta, homme pean korteri ette jätma. Maja ees on mul tõkkepuuga parkla mis miskitmoodi nagu tekitab turvatunde aga sellest on vähe! Mõtlen osta piduriketta luku koos alarmiga. On kellegil kogemusi, kas soovitate? Elan teisel korrusel ja saan ratta parkida täpselt akna alla kus magan et peaks kuulma kui keegi näppima läheb. Ketti mul kuhugi ratast panna ei ole...
Ämm, kas nagu ruumi pole reaalselt ratta jaoks või mingil muul põhjusel ei taheta hoida ratast?
Hardrocker kirjutas:Pole aimugi kui mõistlik see on,aga esimene,mille leidsin:
Mul oli selline ja kui sadama hakkas, siis lõugas nagu pöörane ja läks suht ruttu pekki. Lõpuks sain lahti kui peale unustasin ja sõitma hakkasin. Tegelikult küll alles kolmandal katsel läks ribadeks. Kahel eelneval korral panin parklas külje maha. Idee on hea aga kui ikka peale paari vihmasadu seest roostes, ei löö ta enam mingit lärmi. Vähemalt see lukk näeb lihtsalt välja kvaliteetsem kui tegelikult on ja hinna järgi võiks eeldada. Seda raha ta kindlasti väärt ei ole. Praegu kasutan korralikku poidlajämedust trosslukku, sinna ka hea kiiver kinni panna, et kaasas ei peaks tassima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.