Reisisiht Ukraina 2011

susliks

Re: Reisisiht Ukraina 2011

Lugemata postitus Postitas susliks »

pohjakonn kirjutas:
susliks kirjutas:

Rumeenia kokkutulek on 03-09 juuli selleks ajaks pean Sibius olema. Siis mõned päevad kohalikke teid Transilvaanias ja kohalike juhendamisel (w) (w)
Tagasitee on vabagraafikus. Rumeeniast Odessa poole hakkan sõitma 10juuli hommikul. Aega ei ole just ülearu palju kuid äkki õnnestub.

veits OT aga ega tegu ole otsetõlkes "Ida-euroopa suurima motokokkutulekuga". 2009 sai nimelt Sinu märgitud sihtkohas ainsate eestlastena sellenimelisel üritusel käidud

Rahu Põhjakonn, ainult rahu. Ma ei ole silpigi ütelnud, millisele kokkutulekule ma lähen. Ma vaid mainisin, et seekordne viiakse üks kogunemine läbi Rumeenias. Tegemist väikese motoklubiga, millel liikmeid üle Euroopa ja selle klubi ühe kokkutulekuga ongi tegemist. (w) (w) http://www.mtce.org

Ma ei lähe üksi, esiteks on mul "seljakott" ja lisaks paar klubi liiget Rootsist ja teel lisandub erinevate riikide liikmeid veelgi :) Tagasitee siis juba samade Rootslastega ja tõenäoliselt mõned Sakslased ka.
Vabandan, kuid ma arvan, et esimeseks tsiklireisiks ei võtaksma nii pikalt ette. Kasulik pisut lähemal proovida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”