Dunlop rehvide kampaania!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2430
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Dunlop rehvide kampaania!
Märtsi lõpuni kehtib Dunlop kampaania 50eur rehviostult tagasi - kasuta võimalust!
Dunlop maksab Teile €50.- tagasi kui ostad allpool toodud valikust komplekti (esimene+tagumine) niigi soodsaid rehve.
Toimi nii - osta allolevast valikust rehvid, saadud arve ja avaldus siit prindi välja ja saada aadressile:
Dunlop Promotion
Postbus 40052
6203 CP
MAASTRICHT
The Netherlands
Tagasi saadav raha kantakse otse teie pangakontole 28 päeva jooksul. Kui makse teile ei laeku, saatke e-kiri aadressil cashback@lovedunlop.com.
120/60 ZR17
120/70 ZR17
160/60 ZR17
180/55 ZR17
190/50 ZR17
190/55 ZR17
130/70 ZR16
120/60 ZR17
120/70 ZR17
160/60 ZR17
170/60 ZR17
180/55 ZR17
190/50 ZR17
190/55 ZR17
200/50 ZR17
110/70 ZR17
120/60 ZR17
120/70 ZR17
150/70 R17
150/70 ZR17
160/60 ZR17
170/60 ZR17
180/55 ZR17
190/50 ZR17
110/80 ZR18
120/70 ZR18
160/60 ZR18
110/80 R19
130/80 R17
140/80 R17
150/70 R17
100/90 R19
110/80 R19
90/90 -21
-
- Kontakt:
Re: Dunlop rehvide kampaania!
Mitte rehvid ei saa otsa aga kampaania saab läbi
Kõik nimetatud rehvid ka kohapeal olemas... vähemalt eilse seisuga...
-
- Kontakt:
Kampaania kehtib veel täna ja homme. "Rongile" jõuab ka veel siis kui Rehviposti e-poest ost enne keskööd (vastu 1.märtsi) ära teha
Kavalad on käinud ka sõbraga kahepeale jooksu ostmas - ühel esimest, teisel tagumist vaja. See pole keelatud kuid ostutsekk ja 50eur kontole läheb ikka ühele inimesele.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Ja mina kui optimistlik pessimist arvasin, et see kampaania Dunlopil ei tööta. Kes see ikka viitsib oodata kuniks Dunlop 50 eurikut tagastab ja seda veel ajal kui lumi maas. Aga märtsikuu ja Dunlopi kampaaniarehvide müügikogus StreetMotos on näidanud, et see siiski toimib - kindlasti mängivad rolli ka StreetMoto soodsad sünnipäevakuuhinnad Dunlopitele. Tõsi - nüüd jäänud tõesti vaid tänane ja homne päev, et seda kasutada. Kampaaniarehve veel riiulis jagub - andke tuld. http://www.streetmoto.ee/supermoto/
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Esimesed juba raha kätte ka saanud?
-
- Kontakt:
Aip, väike kirjakurat - tellimus peab olema tehtud ikka enne keskööd vastu 1.aprilli mitte märtsi
olli kirjutas:Esimesed juba raha kätte ka saanud?
Arvad, et Dulop laseb üle või Ju ikka on saanud... miski 3-5 nädala ringis kulub aega selleks...
-
- Kontakt:
Dunlopi kampaania nüüdseks läbi - aeg teha kokkuvõtteid ja edasi minna uutega....
StreetMoto kirjutas:Ja mina kui optimistlik pessimist arvasin, et see kampaania Dunlopil ei tööta. Kes see ikka viitsib oodata kuniks Dunlop 50 eurikut tagastab ja seda veel ajal kui lumi maas. Aga märtsikuu ja Dunlopi kampaaniarehvide müügikogus StreetMotos on näidanud, et see siiski toimib - kindlasti mängivad rolli ka StreetMoto soodsad sünnipäevakuuhinnad Dunlopitele. Tõsi - nüüd jäänud tõesti vaid tänane ja homne päev, et seda kasutada. Kampaaniarehve veel riiulis jagub - andke tuld. http://www.streetmoto.ee/supermoto/
Ma isiklikult küll lootsin paremat ja kujutasin ette kuidas sadakond rehvi müüdud saab kuid see kampaania mingit erilist tormi küll ei tekitanud. Müüme keskmiselt 10-15 mootorratta rehvi päevas - Dunlopi 50eur tagasi kampaaniarehve aga 1 jooks päevas või üle päeva... seega ilmselt jäi see kampaania lihtsalt meie oma pakkumiste varju...
Aga jälgige meie kampaaniate linki siin ja garanteerin, et sinna saab üles järjest paremaid ja paremaid palu
-
Tallinnas Järvel käimas suuremat sorti Dunlopi kampaania. Huvi pärast küsisin pakkumist baigi tagumisele rehvile 160x60x17, millelt tuli hinda alla rohkem kui 50€.
-
boob kirjutas:Mul viies nädal jookseb ostmise hetkest, rahast pole veel haisugi...
Mul kah. Aga eks SEPA makse ise võtab ka 3-4 tööpäeva aega teinekord..
boob kirjutas:Mul täna sai 6 nädalat täis aga arve kosunud ei ole...
Mul saab homme ja kah raha pole.
Mul ka Dunlop'i kampaanijast oma poolteist kuud möödas ja ei mingit 50euri arvel. Kuidas teistel tüüpidel on?!?
TO: Tramm66 - kui selliseid kampaaniaid korraldad, siis järsku kuidagi suppordid ka oma kliente! Näiteks suhtled ise Dunlopi inimestega ja küsid miks krt need maksmised venivad ja kas on ka lootust, et see papp siis mingi aeg kohale jõuab. Vastasel juhul sead nii oma kampaaniad kui muidu usaldusväärsuse kahtluse alla. Mina oatsin oma Trailmax'id just selle kampaania pärast - vastasel juhul oleksin ostnud teised rehvid ja teiselt pakkujalt!
-
- Kontakt:
Siitpoolt on sajaprotsendiline garantii nagu alati. Mul on Dunlopi viivitamiste pärast samuti pisuke hämming. Ja kui sealtpoolt asjad liikuma ei hakka nii nagu lubatud siis vähemalt meie kliendid muretsema ei pea - olgugi, et raha tagasi lubas Dunlop, maksame järelikult omast taskust.
Ps! Klientide parema supportimise tagab suhtlemine allolevate kontaktide abil - praegusel kiirel ajal ei ole foorumite jälgimine just esimene prioriteet... Abivajava kliendi nime ka ju siit kuidagi välja ei loe.
Lühidalt ja maakeeli öelduna: Kui vajad abi, võta ühendust ja saad abi!
tramm66 kirjutas:Siitpoolt on sajaprotsendiline garantii nagu alati. Mul on Dunlopi viivitamiste pärast samuti pisuke hämming. Ja kui sealtpoolt asjad liikuma ei hakka nii nagu lubatud siis vähemalt meie kliendid muretsema ei pea - olgugi, et raha tagasi lubas Dunlop, maksame järelikult omast taskust.
Ps! Klientide parema supportimise tagab suhtlemine allolevate kontaktide abil - praegusel kiirel ajal ei ole foorumite jälgimine just esimene prioriteet... Abivajava kliendi nime ka ju siit kuidagi välja ei loe.
Lühidalt ja maakeeli öelduna: Kui vajad abi, võta ühendust ja saad abi!
Ise ostsin küll Motohoovist.. aga eks paistab, vast hakkavad asjad ikka Dunlopi poolt liikuma.
TO: Tramm66, jutt väga mõistlik - ootame veel paar nädalat ja kui ka siis pole Dunlopi poolt midagi tulnud, siis võtan ühendust.
Nimeks Kaido Toom, gsm. 5201202. Tellimus/arve 467, 09.03.2011.
Tervitades
-
- Kontakt:
Uudiseid esialgu niipalju, et paljud on siiski raha juba tagasi saanud. Signaale oli küll selle kohta, et aega kulus rohkem kui 5 nädalat. Tegelikult puudub mul sellest täpne ülevaade kuna mul puudub ligipääs klientide pangakontodele
Küll aga anti Dunlopist teada, et on rodu taotlusi millel kontonumber vale või puudulik (teatavasti oli vaja edastada oma rahvusvahelised kontoandmed). Loodan, et mulle avaldatakse vastav list ja siis saan tegutseda edasi. Seniks aga vähem möla ja rohkem villa - murega pöörduda edaspidi ikka Teid teenindanud ettevõttesse... see siin on foorum.
Saatsin eelmine nädala lõpp esimeses postis antud aadressile kirja kah, täna tuli vastus, et ülekanne tehtud ja peaks paari päeva jooksul laekuma.
Eks paistab.
-
- Kontakt:
Paistab, et lõpp hea ja kõik hea - ühtegi ametlikku teadaannet raha saamata jäämise kohta ei ole meile laekunud
Mulle pole veel tulnud.. mine tea mismoodi see makse neil nii kaua aega võtab..
Edit:
Üle 10 nädala möödas ja lõpuks siis täna hommikul tuli mulle ka raha ära.
Olin juba lootust kaotamas vm.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.