Probleem R1 -e mootoriga

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

FirePlay
Tsikkel: Jah
Kontakt:

Re: Probleem R1 -e mootoriga

Lugemata postitus Postitas FirePlay »

nostrum kirjutas:

nii, sain ka ratta juurde,õhupuhasti võtsin lahti pealt, see on kõik ilus puhas, kui see voolik mis õhupuhasti tagaosast sisse tuleb on karteri tuulutus, siis ma võtsin otsa lahti ja puhusin sinna ja õhku tuli mootori külje peal oleva kaane ühest poldiaugust välja, kui näpp sinna ette panna siis ei jõua läbi puhuda. Äkki keegi oskaks juhendada mida ma näiteks valesti teen või mida võiks teisiti teha ?

Ole õnnelik, et see viimase 30km jooksul välja pole tulnud. Muidu oleks asi sitalt lõppenud usutavasti. Muretuid km sulle.

Estelon&Technics
Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrum
Tsikkel: Yamaha R1

Lugemata postitus Postitas nostrum »

keersin õlifiltri maha ja mis ma sealt avastasin, õlifiltri tihend oli veits halvasti esiteks ja õlifilter on keerme kohalt kummis ja mulle tundub et seal see viga ongi,kas keegi oskab aidata pildi lisamisel äkki ?

B.A.D.Z.A.N
badzahn@gmail.com
Kasutaja avatar

argo
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas argo »

nostrum kirjutas:

keersin õlifiltri maha ja mis ma sealt avastasin, õlifiltri tihend oli veits halvasti esiteks ja õlifilter on keerme kohalt kummis ja mulle tundub et seal see viga ongi,kas keegi oskab aidata pildi lisamisel äkki ?

www.upload.ee lae siia pilt ja sealt copyd lingi ja saadki :bsmile:

| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |

Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrum

nostrum kirjutas:

nüüd peaks olemas olema :)
http://www.upload.ee/image/1232932/Image0337.jpg

B.A.D.Z.A.N
badzahn@gmail.com
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Pilt kehva aga mulje jääb selline ,et filter oleks matsu saanud?

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Cado kirjutas:

Pilt kehva aga mulje jääb selline ,et filter oleks matsu saanud?

Minu esimene reaktsioon täpselt sama. Sai mingi kiviga paugu ja lõi kõveraks. Samas - kui filter ikka kinni korraktselt, siis pidi see pauk olema üüratult suur. Muidugi lugedes "viimased 30km nii kuis torust tuli", siis piisab ka keskmise suurusega kivist, et tekitada jäädavat deformatsiooni.

Ei tea - mina paneksin uue filtri ja käivitaks ning kontrolliks kas lekkeid esineb.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

FirePlay
Tsikkel: Jah
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas FirePlay »

Aga miks ta alguses siis õli pole välja viskanud? :roll:

Estelon&Technics
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kõik on ainult oletused hetkel

aga kuuma mootoriga veel pidas ja äkki isegi immitses.

Külma mootoriga õli paks tihendid kokku tõmmanud ja kui käima vedas laksas suure surve taha lõi tihendi minerma.

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrum

Cado kirjutas:

Kõik on ainult oletused hetkel

aga kuuma mootoriga veel pidas ja äkki isegi immitses.

Külma mootoriga õli paks tihendid kokku tõmmanud ja kui käima vedas laksas suure surve taha lõi tihendi minerma.

Ma kaldun ise ka nii arvama, aga samas kuidas see matsu saada võib kui kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] on ees igalpool ?

B.A.D.Z.A.N
badzahn@gmail.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrum

Sain nüüd aega vähe tegutseda rattaga, panin uue filtri ja õli sisse, starterist käima ei läinud, kuna aku on otsad andnud aga lükates läks käima ja käis kenasti, õli leket polnud kuskilt näha. Arvatavasti siis oli ikka filter vist matsu saanud või umbes. Nüüd vaikselt edasi nokitsema, kui kellegil oleks pakkuda R1 -le näiteks suunatulesid või peegleid (mitte orginaale) siis võib vabalt PS-i saata. :)

B.A.D.Z.A.N
badzahn@gmail.com
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”