Motoexotika 2011, 18.-20. märtsil!

Kasutaja avatar

jansu24
Tsikkel: Versys 1000 SE

Re: Motoexotika 2011, 18.-20. märtsil!

Lugemata postitus Postitas jansu24 »

Kri$o$ kirjutas:

Olen juba mitmendat aastat oma sõpradede kestis arutanud, et miks ei võiks see Exotica kuu aega hiljem olla?

oled sa endalt ja sõpradelt küsinud seda, mida tähendab kogu poe kolimine motoexotikale, et sina ja su sõbrad saaksid nänni vaatama-näppima tulla? miks näiteks soomlased seda veebruaris teevad? oleks ju neilegi tsikliga kohalesõit lõbusam...
märtsis eesti motopoe töö tappa nädalaks (arvesta paar päeva lisaks exotica ajale kuna kauba kokku pakkimine poes lahti pakkimine exotikal ja seda veel ka teine kord vastupidises järjekorras võtab aega) - sellega on enamus nõus ja saab hakkama, kui pood mida tavaliselt külastatakse on nädalakese kinni. seda aprillis tehes... need kes aprillis tegelikult vajalikku juppi tahavad osta, kuna ON vaja tsiklile viimaseid vidinaid osta hooajaks, ei arva asjast küll positiivselt. aga noh, tarbija künka otsast vaadates on see ju nii lihtne, teeme messi kuu aega hiljem, et mul endal mugav oleks...

Hähh .. ja mina arvasin, et sellised üritused on eelkõige ikka tarbijate jaoks, kui müüjatele. :? Kui ei ole tarbijaid, ei ole ka müüjaid. Mida rohkem on kohal inimesi, seda suurem on ka ju reaalselt müüjate käive. Sorry, et olen valesti aru saanud. Lihtsalt minu arvamus on, et rahvast tuleks kohale kindlasti palju rohkem ja feeling oleks kah suurem, kui antud üritus toimuks "nt" kuu aega hiljem. Ma arvan, et sel juhul saaks seda ka natuke suuremas mastaabis teha (rohkem ruumi, rohkem rattaid välja panna, jne). Sel juhul oleksin ka ise kohale tulnud, kasvõi sõidunaudingu pärast :ner:

Terv,
Jansu

V-mootor on nagu lõvi taltsutamine ja rida mootor nagu kassi piinamine :)

HYOSUNG GT650Ri

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”