Raskele endurole rehviotsing
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Re: Raskele endurole rehviotsing
[quote="Divikas"]Julgeks soovitada Mitas rehve. Saab neid siit http://www.baltyre-eesti.ee/. Ise sõitsin eelmisel suvel E-08 rehviga 23 t km ja tagumine rehv kannatab mõne tuhande veel. Ja seda päris vahelduvates tingimustes, asfalt, kruusateed, liiv, muda, kivid jne. Huvitaval kombel kulus esirehv kiiremini kui tagumine. Krasnojarski ja Irkutski vahel vestlesin päris pikalt ühe Tsehhi motoajakirjanikuga, http://album.ee/node/23746017/50246681, kes tegi parasjagu Mitase testi, marsuudil Tsehhi - Vladivastok. Tsehhist Irkutski on päris pikk maa asfalti, all olevad kummid nägid vägagi värsked välja. Rattaks oli tal Bmw 800 gs. Rääkis, et on Heidenau kummidega palju sõitnud aga Mitas kestab paremini. Tegi ka minu kummidest pildid, pani kirja läbitud km ja muud andmed.
Tuttav soomlane sõitis peaegu sama teekonna, mis minagi (Bmw 650 gs) heidenau 60 kummidega ja lõpuks olid need ikka päris räbalad (kokku u 18000 km).
Minu jaoks on Mitase hinna ja kvaliteedi suhe väga hea.[/quote]
Olen sama E-08-t kasutanud oma eurotrippidel viimased kolm aastat, nüüdseks tagurehvil (140/80/17 TL) läbisõitu 34000 km ja 2-3 mm veel mustritki alles, külmaga muidugi nüüd jube plastik aga sooja ilmaga kalla kuis julged. Samuti kulus esirehv ennem ära kui tagumine. Asfalti ja pisku kruusatrippirehviks selle hinna eest rehvi küll kui kurvides mõistlikult peale keerata.
E-09 kestnud nii 9-10 000 km asfalti, liiva-muda. Endalegi üllatuseks kallutasin selle rehviga asfaltil Super Tenerga jalarauad maha. Kruusal kurvides kohati üsna libe, kuid seda kergemini saab slaidima mis on fun Minu jaoks hinna suhe paigas
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.