gps mootorrattal
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1100G
- Tänanud: 1 kord
Re: gps mootorrattal
Nagu ikka, kõigepealt eesmärk.
Võid ju tekitada multiseadme aga kusagilt miskit jääb ikka vaja.
Ise kasutan TT Rider v2 nii nelja- kui kaherattalisel.
Kaardi püüan ajakohase hoida ning seadmesse paigaldatud nii "tripmaster" kui ka "offroad navigator" aplikatsioonid.
Viimaseid on hea kasutada siis kui tõepoolest teid enam ei ole. Võimalik logida teekonnapunkte (see võimalus tuleb juurde ka Rideri urbani aplikatsiooniga) Näitab tõusu või langust (pole just päris klinomeeter/landmeter) keskmist kiirust, ja veel palju muid vahvaid vidinaid.
Pikemalt siin: http://www.webazar.org/tomtom/tripmaster.php?lang=uk
Offroad navigator http://www.webazar.org/tomtom/offroad.php?lang=uk
Käsi GPS'st on olnud Magellan 315, Meridian Marine ning hetkel Meridian Color koos eesti detailkaardiga.
Rattal on mul TT ning Cardo G4. Viimase kooslust ei ole veel täelrinnal saanud testida, eelmine versioon mis tuleb TT ostmisega kaasa polnud väga laita aga uus pidi oluliselt parem olema
Credo kirjutas:eelistan TTR2 seepärast, et uue kerneli (mida kirjade järgi ei saa aga siiski saab) ja viimaste kaartidega on juurde tulnud ka radade ja ringteede rajajuht ehk siis näitab millisel rajal kuhu keerama pead.
Tegelikult ei ole asi mitte kernelis ehk aplikatsioonis vaid ikka kaardis. Mul R2es originaalsoft (Hetkel 7.901) uusim kaart ning rajajuhised töötavad tõrgeteta.
Proovisin ka Urbani (ehk R3) aplikatsiooni aga jäi aeglaseks ning ma polnud rahul. Võibolla ei uuendanud bootloaderit aga hetkel ei näe ka vajadust probleemi süüvida. Asi ju töötab.
Kasutada on ka Garmin Astro (nii regio kui eomapi kaardiga) ning pean tunnistama, et oma eesmärgi täidavad ja laita väga ei saa.
(kuigi ma pole veel mängude mängimiseks aega saanud)
Henry
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.