gps mootorrattal

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Re: gps mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kui metsavahel kärutan, siis hääljuhised anyway ei töötaks, seal navi vist ei oska öelda, et siit sõida üle oja ja et näe, seal on metsasiht, kust annab võibolla isegi läbi pressida.

maantee peal ma praktiliselt kaarti ei vaatagi, suuremat osa ekraani katab siis infotabloo, kus on näha kiirus, kilomeetreid järgmise pöördeni ja kilomeetreid sihtpunktini. ja siis vahetult enne pööret viskab ta korra kaardi ette, et kuidas järgmine pööre toimuma peaks. Sellest infost täiesti piisab.
Kui on väga kurviline ja keeruline tee, siis vaatan natuke kaarti ka, et kurve ette aimata, kuid pimesi ma selle info järgi ikka sõita ei julge.
Põhiinfoks jääb ikkagi "kilomeetreid järgmise pöördeni"
See võib tunduda küll kiviaegne, kuid selline jälgimine häirib kõige vähem sõitmist:
Pilt
No ja vajadusel ma võin ju selle kaardi ette ka tuua, kuid see oleks pigem jalgsikäimise variant (või kui ise parasjagu roolis pole).
ehk siis aeg-ajalt viskan lihtsalt pilgu ekraanile / hääljuhistest puudu ei tunne.

Autos kasutan ka sama gepsu, hääljuhiste asemel käib lihtsalt "piiks"

Minu lemmikud (uutest) Garminitest on hetkel
GPSMAP 78s ja Oregon 450/300/200
Garmin.ee müüb ka korraliku rattakinnitusvarustust nendele kaasa.
Mul on selline: http://www.garmin.ee/lisavarustus/ram-h ... idik-etrex

Tegelikult annab ka usb toite käsigepsudesse viia, pistik tuleb ainult korralikum teha, kui ta originaalis on, et vett sisse ei sajaks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”