2-Way MOTO alarm enam ei tööta.
Re: 2-Way MOTO alarm enam ei tööta.
Raiki kirjutas:Igal kevadel, kui tsiklimehed pühivad rattalt tolmu, saame hulga telefonikõnesid teemal miks 2-Way MOTO alarm enam ei tööta.
Helistavad need, kes ei ole viitsinud hooaja lõppedes tsikli akut maha tõsta, see tühjeneb (alarmi voolutarve on küll väike - 3mA, kuid mitme kuu peale avaldab selle mõju), alarm üritab sisseehitatud pingeregulaatori abil pinget tõsta, ent kuskil on piir ning lõpuks annab pingeregulaator otsad.
Seni oleme kõik alarmid garantiikorras korda teinud, kuid see on tülikas kõikidele osapooltele.Soovitame tungivalt:
Jättes mootorratta mitmeks kuuks seisma, tuleb eemaldada alarmi toide (nt alarmi toite kaitse välja) või ühendada lahti sõiduki aku. Sama reegel kehtib aku laadimise puhul - sel ajal eemaldada alarm toiteahelast.
Huvitav, kas see jutt on minu kõne peale
Igatahes hea meel, et selle korda saab. Ning mina olin nõus ka probleemi eest maksma(peasi et asi tööle saaks) ... aga tore kui garantii korras ka seda tehakse.
Tore on vähemalt teada, millest probleem tulla võib. Kahju, et sellist infot kaasa ei tule.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.