Kiivri peale paigaldatav videokaamera
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Kiivri peale paigaldatav videokaamera
mella kirjutas:Randel, läks vist vähe nihu sul. Matkaspordi lingil on kirjas, et GoPro salvestab samuti H.264 standardit
randel kirjutas:Contour salvestab H.264 standardiga, mis eeldab video arvutis töötlemiseks ikka väga korralikku arvutit. Seetõttu on GoPro oluliselt mugavam valik. Soovitud 5-6k eest saab täiesti vabalt ka Eestist HD kvalteedis salvestava kaamera http://matkasport.ee/msweb.nsf/pages/Go ... ektroonika
Ma pole miski arvutiguru, aga nende koduleht http://www.goprocamera.com/products/hd- ... camera.php väidab, et pakkimiseks kasutatakse H.264 koodekit, videofailid ise on aga MPEG4 formaadis. Sama teema on langevarjuklubi listist mitu korda läbi käinud ja seal on enamus kasutatavaid kaameraid just GoPro omad, seepärast julgengi nii väita
Mõlemad kaamerad kasutavad salvestamisel h.264 codecit. Erinev on konteiner, mille sisse see on paigutatud. GoPro puhul on selleks MP4 ehk avatud standard ning Contour'i puhul MOV, mis on Apple'i kinnine standard. Kvaliteedi mõttes ühel teise ees eelist ei ole. Üldiselt on nii, et MP4 on kasutatav kõikjal, kus MOV, aga vastupidi alati mitte.
Keda huvitab, siis loeb taustast ja erinevustest/sarnasustest siit täpsemalt.
-
Oskab keegi öelda, kus eestis müüakse drift hd 170 kaamerat? Kui ikka müüakse
-
Kondimurdja kirjutas:Oskab keegi öelda, kus eestis müüakse drift hd 170 kaamerat? Kui ikka müüakse
Kuidas siis on? Teab keegi, kus neid müüakse
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
Kui keegi endale ebayst Hero GoProHD tellib, siis andke palun teada kui palju koos tollikuludega maksma läks
2ndalpha kirjutas:Kui keegi endale ebayst Hero GoProHD tellib, siis andke palun teada kui palju koos tollikuludega maksma läks
268€/4200 EEK
KTM EXC 530 R '08
JAWA 350-638 '84
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
2ndalpha kirjutas:Kui keegi endale ebayst Hero GoProHD tellib, siis andke palun teada kui palju koos tollikuludega maksma läks
180USD= 133EUR+4,85EUR+21% = 173EUR/2900EEK+ tellijamehele 1300 EEK =4200
-
- Kontakt:
pontus kirjutas:180USD= 133EUR+4,85EUR+21% = 173EUR/2900EEK+
tellijamehele 1300 EEK =4200
Kust sellise hinnaga (180USD) GoPro HD kaamera leiab? Tavahinnad pigem 250USD kandis + transa + toll + km tulebki kokku 4200 kanti
-
randel kirjutas:pontus kirjutas:180USD= 133EUR+4,85EUR+21% = 173EUR/2900EEK+
Kust sellise hinnaga (180USD) GoPro HD kaamera leiab? Tavahinnad pigem 250USD kandis + transa + toll + km tulebki kokku 4200 kanti
Äkki peaks punaseks kah värvima
Kui huvitatud oled anna 223EUR ja ma muretsen sulle selle sellise raha eest
-
- Kontakt:
Kui selle raha eest saan GoPro HD Helmet Hero või Motorsport Hero, siis olen huvitatud küll
Detaile võime juba ES teel arutada.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
MA ei näe, et Eikki oleks siin kommenteerinud. Tasub tema käest ka küsida, ta oskab huvitavate hindadega huvitavaid asju välja kaevata ja need kätte ka toimetada
-
Karu kommentaari pole kah veel näha. Ta vist veel talveunes.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Juhin tähelepanu ,et Gopro 960-nd on nuditud versioon ja mitte full HD ja selle letikas on Eestiski 219 euri kuid inimesed soovisid siin Gopro HD-d.
-
Cado kirjutas:Juhin tähelepanu ,et Gopro 960-nd on nuditud versioon ja mitte full HD ja selle letikas on Eestiski 219 euri kuid inimesed soovisid siin Gopro HD-d.
HD peaks olema ju kõik järgmised:
1080p = 1920x1080 pixels (16:9), 30 fps, 15 Mbit/s data rate
960p = 1280x960 pixels (4:3), 30 fps, 12 Mbit/s data rate
720p = 1280x720 pixels (16:9), 60 fps, 15 Mbit/s data rate
720p = 1280x720 pixels (16:9), 30 fps, 8 Mbit/s data rate
...või olen ma millestki väga valesti aru saanud.
...
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Kellel GoProd vaja andke teada. Oleme edasimüüa ja saame väga häid hindu teha
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
pontus kirjutas:Cado kirjutas:Juhin tähelepanu ,et Gopro 960-nd on nuditud versioon ja mitte full HD ja selle letikas on Eestiski 219 euri kuid inimesed soovisid siin Gopro HD-d.
HD peaks olema ju kõik järgmised:
1080p = 1920x1080 pixels (16:9), 30 fps, 15 Mbit/s data rate
960p = 1280x960 pixels (4:3), 30 fps, 12 Mbit/s data rate
720p = 1280x720 pixels (16:9), 60 fps, 15 Mbit/s data rate
720p = 1280x720 pixels (16:9), 30 fps, 8 Mbit/s data rate
...või olen ma millestki väga valesti aru saanud.
Kui tavalise telepildi resolutsiooniks on 720×576 pikslit, siis HDTV eraldusvõime on 1920×1080 pikslit
pontus kirjutas:randel kirjutas:pontus kirjutas:180USD= 133EUR+4,85EUR+21% = 173EUR/2900EEK+
Äkki peaks punaseks kah värvima
Kui huvitatud oled anna 223EUR ja ma muretsen sulle selle sellise raha eest
Kui kaameral ja Kaameral vahet ei tee, siis võiks vähem targutada. Kui sa suudad mulle 223€ kätte toimetada uue HD Motorsports HERO koos kõigi sinna juurde kuuluvate lisadega (ehk see komplekt: http://gopro.com/cameras/hd-motorsports-hero-camera/), siis mul on tuttavaid, kes oleks sellest ilmselt väga huvitatud. Paraku räägid sina sellest kaamerast: http://gopro.com/cameras/hd-hero-960-camera/
Eikki kirjutas:Kellel GoProd vaja andke teada. Oleme edasimüüa ja saame väga häid hindu teha
Aga paku oma hinnad siin välja. Nagu näha, siis huvilisi on ning kui need soodsamad teistest variantidest, siis on kliendid garanteeritud
-
Tema hinnad tulevad kallimad kui Matkaspordis letikad. Hero 960-nd seal 219EUR-i
Kui ise tellida otse ilma ühegi vahenduseta siis saaks umbes nii 185 Euriga koos kõige maksudega.
Samas kui pingutada nats saab Eestist ka 200 Euriga (Ikka jutt 960-nest) nii ,et kas on mõtet tellida ja garandii juhtumi korral jamada saatmisega.
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Cado kirjutas:Tema hinnad tulevad kallimad kui Matkaspordis letikad. Hero 960-nd seal 219EUR-i
Kui ise tellida otse ilma ühegi vahenduseta siis saaks umbes nii 185 Euriga koos kõige maksudega.
Samas kui pingutada nats saab Eestist ka 200 Euriga (Ikka jutt 960-nest) nii ,et kas on mõtet tellida ja garandii juhtumi korral jamada saatmisega.
960 on eelmine sajand HD on hoopis teisest puust pill ja seda me suudame pakkuda palju parema hinnaga.
-
GoPro HD HERO 960-nd pole kindlasti eelmine sajand vaid kõige uuem mudel!!
Nõks kärbitud versioon ,et pakkuda sootsamat hinda.
Ei saa lisada LCD-d ja mõningaid muid vidinaid (laiendus pesa puudu), reso kergelt maha tõmmatud kuid ületab samas paljud enamus kuvarite reso milles seda vaatatakse. Isiklikult suudab Full HD-d mängida mul ainult magamis toa telekas ja seal ma neid videaosi naljalt ei vaata. vahest kui huvitav video mõni võib juhtuda. irwww
Miks keerutada käi hind siia välja ja kui see norm siis tellijaid leidub sul. Kaas arvatud mina.
Ps-sis vastasid hinna mis ületas matkaspordi leti hinda!
Edu. ja ootates neid sootsaid hindu.
Makaspordi hind millest saad orjenteeruma hakata on SIIN
Arvesta seda ka ,et kui jõuab Eestise koos saate kuludega üle 150 EUR-i siis tuleb toll ka juurde.
Käibemaks tuleb nagu nii juurde kaubale mis üle 20 EUR-i
nii ,et kui hinnad paned siis paluks lõpliku hinda mis numbriga toode mul laual seisab.
Mõtlemiseks panen siia uueti mu eelneva kirjutatu:
Cado kirjutas:Kui ise tellida otse ilma ühegi vahenduseta siis saaks umbes nii 185 Euriga koos kõige maksudega.
Samas kui pingutada nats saab Eestist ka 200 Euriga (Ikka jutt 960-nest) nii ,et kas on mõtet tellida ja garantii juhtumi korral jamada saatmisega.
Muusa osas edu.
Kaido.
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Cado kirjutas:GoPro HD HERO 960-nd pole kindlasti eelmine sajand vaid kõige uuem mudel!!
Nõks kärbitud versioon ,et pakkuda sootsamat hinda.
Ei saa lisada LCD-d ja mõningaid muid vidinaid (laiendus pesa puudu), reso kergelt maha tõmmatud kuid ületab samas paljud enamus kuvarite reso milles seda vaatatakse. Isiklikult suudab Full HD-d mängida mul ainult magamis toa telekas ja seal ma neid videaosi naljalt ei vaata.vahest kui huvitav video mõni võib juhtuda. irwww
Miks keerutada käi hind siia välja ja kui see norm siis tellijaid leidub sul. Kaas arvatud mina.
Ps-sis vastasid hinna mis ületas matkaspordi leti hinda!Edu. ja ootates neid sootsaid hindu.
Makaspordi hind millest saad orjenteeruma hakata on SIIN
Arvesta seda ka ,et kui jõuab Eestise koos saate kuludega üle 150 EUR-i siis tuleb toll ka juurde.
Käibemaks tuleb nagu nii juurde kaubale mis üle 20 EUR-i
nii ,et kui hinnad paned siis paluks lõpliku hinda mis numbriga toode mul laual seisab.Mõtlemiseks panen siia uueti mu eelneva kirjutatu:
Cado kirjutas:Kui ise tellida otse ilma ühegi vahenduseta siis saaks umbes nii 185 Euriga koos kõige maksudega.
Samas kui pingutada nats saab Eestist ka 200 Euriga (Ikka jutt 960-nest) nii ,et kas on mõtet tellida ja garantii juhtumi korral jamada saatmisega.
Muusa osas edu.
Kaido.
Ei hakka siia hindu tooma. Kes tahab see küsib
-
- Tsikkel: Aprilia RSV1000Mille
Kas keegi ka seda kaamerat omab või oskab infot jagada. http://www.rattad.com/3/silver-creation ... e//brand//
Kuidas toimib ja kui hea see pilt on.
-
Ise ei oma kuid YouTubest Test videosi vaatada siis tundub suht ok pilt ka hämaras.
-
Nii endale sai siis ostetud lõpuks peale pikka uurimist ja puurimist ikkagi GoPro HD hero 960-nd kaamera.
Miks see siis lõpuks:
Algu tundub ,et jama kuju teistega võrreldes aga tõsisemal süübimisel hakkab ilmnema ,et tema kuju on eelis. Näiteks kiivri küljes saab ta keerata tagurpidi nii ,et filmib enda nägu ja selja tagust. Kui kinnitada kiivri peale saab panna nii filmima ,et on näha ka armatuurlaud küljele kinnitades saab panna kerge nurga alla. Voolujoonelised torukujuliste kaameratega pole see võimalik.
Kõikvõimalikud kinnitused kaasas ja liseks saab veel soetada veelgi enam.
Põhi eelis teiste eest ,et tuleb kohe veekindlana. Kuni 60 meetrit vee all. Mis võimaldab teha videot ja fotosi snorgeldamisest jmv.
Teie puhul saate kõrvuni vee all olla ja ikka filmida.
Poriseks saades pesed lombis puhtaks.
Tarkvara on uuendav .
Pilt hea ka hämaras.
Video formaat on ka hea.
Tagavara akud ja SD kaardid E-bays hea hinnaga.
Muud hetkel ei meenu.
Täna sai siis mahti ka testvideo teha rappuva masina pealt.
Äkki siis kellegile otsustamisel abiks.
Kes tahab oma käega GoPro kaamerat katsuda ja näha selle tööd, olete oodatud Saksa Auto AMK-sse, testi kaamera olemas.
Cado kirjutas:Nii endale sai siis ostetud lõpuks peale pikka uurimist ja puurimist ikkagi GoPro HD hero 960-nd kaamera.
Miks see siis lõpuks:
Algu tundub ,et jama kuju teistega võrreldes aga tõsisemal süübimisel hakkab ilmnema ,et tema kuju on eelis. Näiteks kiivri küljes saab ta keerata tagurpidi nii ,et filmib enda nägu ja selja tagust. Kui kinnitada kiivri peale saab panna nii filmima ,et on näha ka armatuurlaud küljele kinnitades saab panna kerge nurga alla. Voolujoonelised torukujuliste kaameratega pole see võimalik.
Kõikvõimalikud kinnitused kaasas ja liseks saab veel soetada veelgi enam.
Põhi eelis teiste eest ,et tuleb kohe veekindlana. Kuni 60 meetrit vee all. Mis võimaldab teha videot ja fotosi snorgeldamisest jmv.
Teie puhul saate kõrvuni vee all olla ja ikka filmida.Poriseks saades pesed lombis puhtaks.
Tarkvara on uuendav .
Pilt hea ka hämaras.Video formaat on ka hea.
Tagavara akud ja SD kaardid E-bays hea hinnaga.Muud hetkel ei meenu.
Täna sai siis mahti ka testvideo teha rappuva masina pealt.
Äkki siis kellegile otsustamisel abiks.
Kasuta seda imeliku kumijunni kiirkinnitusevahel siis ei tule seda jama klõbinat
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.