gps mootorrattal
Re: gps mootorrattal
Minu Tomtomi ja Cardo peakomplektide katsetuste tulemused:
- TomTom 920 ja Cardo Scala Rideri vana mudeli ühendamise katsed ei andnud mingeid tulemusi, ei ole sobivat profiili.
- Cardo G4 sai, kui ma õigesti mäletan, küll 920 külge, AGA ainult muusikamängimismoodis (G4 toetab A2DP profiili, mida vana Cardo ei teinud), st. G4 jaoks on mu TomTom 920 mitte navi, vaid musapleier. Kui üksi sõita, pole vast hullugi, aga kui kellegagi sõidu ajal (telefoni või intercomiga) rääkida tahad, on probleem - sest musapleier on G4 jaoks kõige väiksema prioriteediga seade ja sel ajal, kui intercom või telefon aktiivne on, hääljuhiseid lihtsalt ei tule.
Ma oletan, et nii toimivad kõik TomTomid, millel MP3 player ja bluetooth olemas. Kui enamat tahad - osta tsiklinavi. Või lase oma telefonile mõni navisoft selga - mul on see alternatiiviks. Telefon on prioriteetsem, kui intercom, nii et kui telefon tahab mind juhendada, katkestatakse intercom ära ja juhised tulevad mis koliseb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.