50 roller vs. 50 bike

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist
Tsikkel: Suzuki vx 800

50 roller vs. 50 bike

Lugemata postitus Postitas motorcyclist »

Kui oleks valida, 900 euro ehk umbes 14000 kr eest, bike-i välimusega 50 kuubikuline korras mopeed või 50 kuubikuline korras roller, siis kumma valiksid :?: :shock:

I like smoke and lightning, Heavy metal thunder, Racing in the wind, And the feeling that I'm under...

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: 50 roller vs. 50 bike

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

enduro :roll:

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

+1 Extinction
Rolleri valiks vaid siis, kui tõesti ainult poodi-koju marsruut on.

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

motorcyclist kirjutas:

Kui oleks valida, 900 euro ehk umbes 14000 kr eest, bike-i välimusega 50 kuubikuline korras mopeed või 50 kuubikuline korras roller, siis kumma valiksid :?: :shock:

kas vastus võiks peituda küsija kasutajanimes? :bsmile:

Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

Allukene
Tsikkel: loom

Lugemata postitus Postitas Allukene »

Vali muidugi bike :bsmile:
endal ka bike ja ei kahetse üldse selles :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist

Jah minu vastus peitubki seal, sest ma ei saa aru miks inimesed sõidavad shiukse pasaga nagu roller. Sõites ei ole ju sellist mootorratta tunnetki ning näevad suht koledad välja kah.

I like smoke and lightning, Heavy metal thunder, Racing in the wind, And the feeling that I'm under...
Kasutaja avatar

Allukene

Täitsa õige arvamus sul :bsmile:
Aga millisel bike´i valikul sa peatusid siis ?

Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist

Tegelt müün ise praegu üht 50- list :arrow: http://bike.motors24.ee/vehicles/299564 ... -1996.aspx

Kasutaja avatar

Allukene

motorcyclist kirjutas:

Tegelt müün ise praegu üht 50- list :arrow: http://bike.motors24.ee/vehicles/299564 ... -1996.aspx

See link on katkine.. ei saa sisse.

Aga sa tahad ikka 50ccm bike´i ?

Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist

Allukene kirjutas:
motorcyclist kirjutas:

Ei, müün ja copy link tervenisti.
Kui oleks minu valik siis muidugi bike.

Kasutaja avatar

Allukene

motorcyclist kirjutas:
Allukene kirjutas:
motorcyclist kirjutas:

Tahad osta uuem ?
Kelle valik see siis on ?

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

motorcyclist kirjutas:
Allukene kirjutas:
motorcyclist kirjutas:

Nooh......96 a pill ja 900 EUR hind.......iga kell ostaks tutika tabureti(http://www.auto24.ee/used/787182), mis näeb asjalikum välja kui sinu "Baik"

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Praegu 10k ringis 50-seid Supermotosid ja Endurosid saadaval küll, tee pisivead korda ning ülejäänud papp jäta mootori kappremondiks. Win Win for everybody... või osta tõesti uus taburett, kuid nende järelturg on nagu on..

Edu

kurikristjan

Njah, selliseid "baike" hakati tegema 1989 kah, mõni ime et s**t välja näeb. Aga võibolla hind seepärast kõrge et tegu on mingi suguvõsa reliikvia või muu asjaga.

Kasutaja avatar

Allukene

Praegused bike´id näevad palju korralikumad välja kui need taburetid.
Kuid see on kõik maitse küsimus. Mul pole midagi selle vastu ,et kellelegile meeldib taburett rohkem :D

Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist

Täiesti tipp topp masina kohta, mille alla on kõvasti raha investeeritud, ei ole minuarust 900 euri nii kõrge hind (alati saab tingida).

Ning kas sa tõesti ostaksid selle rolleri auto24-ast kui see maksab 500 euri rohkem kui 50 bike, mida mina müün. :wack:

PS: See valik ei ole kindlale inimesele, mu küsimus oli üldistav ja kõigile. :bsmile:

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

motorcyclist kirjutas:

Ning kas sa tõesti ostaksid selle rolleri auto24-ast kui see maksab 500 euri rohkem kui 50 bike, mida mina müün. :wack:

Kui valida, siis iga kell võtaks selle neljataktilise Aprilia, kuna selle hind on VÄGA hea tutika asja kohta. Nii mõneski firmast ei saa selle raha eest tutikat hiinakatki kätte.
Tegid teema enda ratta reklaamimiseks või?

SERTÃO
Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist

Ei, tahtsin välja selgitada et kui pop on 50 bike ning näiteks võtsin oma masina, sest hakkasin kahtlema oma müügi hinna suhtes.

kevin1995

Lugemata postitus Postitas kevin1995 »

mõtle nüüd, et kas sa ise ostaksid nii vana masina sellise raha eest? Vaevalt.

kurikristjan

50 bike ei ole väga popp. Seda oleks pidanud olema lihtne järeldada igasuvisest tänavapildist, kus domineerivad roller-tüüpi mobotid.
Kui oma peigi hinnas on sul tekkinud kahtlusi, siis on asi ok. Hull lugu oleks see, kui ütleksid et isegi odavalt pakud, sest teised müüvad (kuigi peab tõdema et palju uuemaid) palju kallimalt ja et kõik peaksid kindlasti tulema ostma.

Hinda ei määra nii väga see, kui popp on antud tüüpi sõiduk, vaid siiski konkreetne sõiduk ise. Näiteks igasugune pask (sinu peigi puhul summuti tagumine ots kindlasti) teeb asja vähem väärtuslikuks. Kallimaks võid oma sõiduki hinnata näiteks hästi väikese läbisõidu, tehase värvkatte ja muu sellise hea kraami abil.

Kasutaja avatar

Allukene

extinction kirjutas:

50 bike ei ole väga popp. Seda oleks pidanud olema lihtne järeldada igasuvisest tänavapildist, kus domineerivad roller-tüüpi mobotid.
Kui oma peigi hinnas on sul tekkinud kahtlusi, siis on asi ok. Hull lugu oleks see, kui ütleksid et isegi odavalt pakud, sest teised müüvad (kuigi peab tõdema et palju uuemaid) palju kallimalt ja et kõik peaksid kindlasti tulema ostma.

Hinda ei määra nii väga see, kui popp on antud tüüpi sõiduk, vaid siiski konkreetne sõiduk ise. Näiteks igasugune pask (sinu peigi puhul summuti tagumine ots kindlasti) teeb asja vähem väärtuslikuks. Kallimaks võid oma sõiduki hinnata näiteks hästi väikese läbisõidu, tehase värvkatte ja muu sellise hea kraami abil.

Ma täitsa nõus ,et 50mneste seas on ikka rollerid populaarsemad.
Ega sa ei vali endale masinat mis on popp kui sulle ei meeldi, valitakse ikka mis sulle meeldib, et näiteks valides
rollu ning sellega sõites ei mõtle sa selle peale kuivõrd sa endale bike´i tahaks. :wack:

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

motorcyclist kirjutas:

Jah minu vastus peitubki seal, sest ma ei saa aru miks inimesed sõidavad shiukse pasaga nagu roller. Sõites ei ole ju sellist mootorratta tunnetki ning näevad suht koledad välja kah.

Mis krdi ime pärast peaks mõni inimene üldse mõne 50 peigi liiklemiseks ostma. Sellega ei sobi isegi Moskva ette parklasse minna ja naisi sellega tõenäoliselt ka ei saa.
Ainus põhjus, mis pähe tuleb on see, et siis saab omanik tähtsa näoga wannabe mootorrattur olla ja oma pisikeses mullis arvata, et on teistest rolleri- ja mopeedimeestest kõvem kärbes ning internetifoormites kõvatada.
Praktiliselt ei ole sellisel plastkattega mopeedil mittemingit mõistliku eelistamise põhjust - kogu selline isteasend ja seda tüüpi gondlimajandus on mopeedide legaalsete kiiruste juures täileik mõtetus, sest pole veel mingit arvestatavat õhuvoolu, mida voolujooneliselt kõrvale juhtida ja sõitjat millegi eest see ka ei kaitse. Puhas pakasuhha värk.

Kui jutt on liiklemisest, mitte ringarajal mingis konkreetses klassis sõitmisest, on kõik muud variandid, ehk siis enduuro, roller või klassikaline mopeed igatahes mõtekamad.

hälvik

Freezer

Lugemata postitus Postitas Freezer »

supermoto/enduro tuleb võtta hoopis :D rolleril on kuidagi võlts ja hädine juhitavus. Nagu ei ole see õige tunne. Enduro/supermoto lenksus on ikka hoopis parem tunne, siis ikka tunned, et sõidad, mitte ei istu taburetil. Sportsumm alla ja uus karpa ja 70nene roller ei ole vastane(ei pea silmas high-ende)

kurikristjan

Eks iga lits kiida oma v**u. Kes on eluaeg rolleriga sõitnud, sellele tundub jälle sinu masin võõras.

See kohene mitmesajaeurone summutite ja karpadega tuunimise vajaduse värk on küll suht jama jutt. Äkki tuleks hoopis kasvada suuremaks ja hankida võimsam sõiduk.

Kasutaja avatar

FirePlay
Tsikkel: Jah
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas FirePlay »

Olen omanud nii bike(mis oli küll 125, aga ikkagi) kui ka rollerit (70nest) ja minu arust on ikka roller suguhaigus. Natuke järele aidatud rolleritel peab juba iga hooaeg(või isegi mitu korda hooaja jooksul) vahetama rulle, rihma jms, et ta natuke edasi ikka läheks. Käikudega rattaga saad sõita õkonoomselamt, madalamate põõretega(mis tähendab omakorda vähem lärmi), rahulikumalt jne. Peavad igal juhul kauem vastu ning on oluliselt lihtsam parandada(minu arust) + pärast suuremale rattale üleminek on oluliselt lihtsam. Kuna olen omanud nii rollerit kui ka bike võtaksin nüüd midagi kõrgemat ehk supermoto või siis enduuroka.. aga näed ikkagi ostsin bike, kuna neid parem ümber ehitada ilusamaks :D .

(Aga see kõik on puhtalt minu enda arvamus ;) )

Estelon&Technics
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

FirePlay kirjutas:

Olen omanud nii bike(mis oli küll 125, aga ikkagi) kui ka rollerit (70nest) ja minu arust on ikka roller suguhaigus. Natuke järele aidatud rolleritel peab juba iga hooaeg(või isegi mitu korda hooaja jooksul) vahetama rulle, rihma jms, et ta natuke edasi ikka läheks. Käikudega rattaga saad sõita õkonoomselamt, madalamate põõretega(mis tähendab omakorda vähem lärmi), rahulikumalt jne. Peavad igal juhul kauem vastu ning on oluliselt lihtsam parandada(minu arust) + pärast suuremale rattale üleminek on oluliselt lihtsam. Kuna olen omanud nii rollerit kui ka bike võtaksin nüüd midagi kõrgemat ehk supermoto või siis enduuroka.. aga näed ikkagi ostsin bike, kuna neid parem ümber ehitada ilusamaks :D .

(Aga see kõik on puhtalt minu enda arvamus ;) )

Tulepoiss.......jutt käib siin siiski mõlemal juhul 50 kuubikulistest ja kütusekulust ei maksa isegi mitte juttu teha, see on rolleritel olematu.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

Teema algataja
motorcyclist

oldmoped kirjutas:
motorcyclist kirjutas:

Mis krdi ime pärast peaks mõni inimene üldse mõne 50 peigi liiklemiseks ostma. Sellega ei sobi isegi Moskva ette parklasse minna ja naisi sellega tõenäoliselt ka ei saa.
Ainus põhjus, mis pähe tuleb on see, et siis saab omanik tähtsa näoga wannabe mootorrattur olla ja oma pisikeses mullis arvata, et on teistest rolleri- ja mopeedimeestest kõvem kärbes ning internetifoormites kõvatada.
Praktiliselt ei ole sellisel plastkattega mopeedil mittemingit mõistliku eelistamise põhjust - kogu selline isteasend ja seda tüüpi gondlimajandus on mopeedide legaalsete kiiruste juures täileik mõtetus, sest pole veel mingit arvestatavat õhuvoolu, mida voolujooneliselt kõrvale juhtida ja sõitjat millegi eest see ka ei kaitse. Puhas pakasuhha värk.

Kui jutt on liiklemisest, mitte ringarajal mingis konkreetses klassis sõitmisest, on kõik muud variandid, ehk siis enduuro, roller või klassikaline mopeed igatahes mõtekamad.

Okei, okei selline on lihtsalt minu maitse.

Olgem mõnusad ja head hooaja algust kõigile. :bsmile: :)

Kasutaja avatar

FirePlay
Tsikkel: Jah
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas FirePlay »

Vidget kirjutas:

Tulepoiss.......jutt käib siin siiski mõlemal juhul 50 kuubikulistest ja kütusekulust ei maksa isegi mitte juttu teha, see on rolleritel olematu.

Ole nüüd, kahetaktiline tehtud roller võtab rohkem kui mõni 600ne nelja taktiline ;). Minu 125'ne võttis 10+ sajale mis oli täiesti normaalne. :wink:

Estelon&Technics

kurikristjan

No t*** küll, keegi ei käse neid moboteid jõhkralt üle forsseerida et nad rööviks mõttetult palju kütust.

Freezer

Lugemata postitus Postitas Freezer »

kusjuures orignaal aprilia 50nene roller imeb kütust 4-5l sajale, ei saa öelda, et vähe võtaksid. See on suht kohutav. Mu originaal yamu enduro võttis 2l sajale ja seda ka paarutades. Hea oli vennale näkku irnuda kui kogu aeg tankis :D

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”