K: 2011 USA superkrossi ülekanded
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: chopper made in USA
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
Re: K: 2011 USA superkrossi ülekanded
jalgrattur kirjutas:Need on minu sõbrad, ma olen nendega koos soomes tööl.
See seletab nii mõndagi.
jalgrattur kirjutas:Need on minu sõbrad, ma olen nendega koos soomes tööl.
Jube haige video su sõpradest... ma olen ka soomes tööl, juba 11a. olnud... aga õnneks, sellist jama ei ole enam talunud viimasel ajal!!!

-
Ärge nüüd võtke kõike nii tõsiselt südamesse, nii persses mu elu ei ole ega saagi kunagi olema ,et pean Soome tööle minema.
jalgrattur kirjutas:Ärge nüüd võtke kõike nii tõsiselt südamesse, nii persses mu elu ei ole ega saagi kunagi olema ,et pean Soome tööle minema.
Ei tea jah, kumbal pool see eluke na pepus on meil, et peab soomes tööl käima??? HA ha haa...

-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:jalgrattur kirjutas:Ärge nüüd võtke kõike nii tõsiselt südamesse, nii persses mu elu ei ole ega saagi kunagi olema ,et pean Soome tööle minema.
Ei tea jah, kumbal pool see eluke na pepus on meil, et peab soomes tööl käima??? HA ha haa...
Kas pead pestes väikeseid sarvemügarikke ei tunne juba .
mx77 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:jalgrattur kirjutas:Ärge nüüd võtke kõike nii tõsiselt südamesse, nii persses mu elu ei ole ega saagi kunagi olema ,et pean Soome tööle minema.
Kas pead pestes väikeseid sarvemügarikke ei tunne juba
.
Oht on alati olemas aga õnneks pole veel tunda saanud pead pestes...

Houstoni etapi sõidud.
http://mxmania.eu/ee-video__ama_superkr ... ouston-150
Head vaatamist!
Selle nv sõit oli ikka hooaja parimad , mxmania lehel video ka üleval sõidust
Nõustun Brabusega täielikult, ohtralt actionit ja pinge kuni ruudulise lipuni, ühesõnaga super!
Daytona finaalid
http://mxmania.eu/ee-video__daytona_superkross-180
Isiklikult mind häirib mxmania lehel osade SX videode ees olevad lühikokkuvõtted. Need võiks paigutada eraldi leheküljele või siis teha vaadatavaks muu nupu vajutusega. Muidu nagu üritad vältida spoilereid ja siis viimasel hetkel kukud ikka nö. auku. Idee...
Uudishimu tapab
-
Kas on veel millalgi Bubba's Worldi võimalik näha?
-
dirtbikeman kirjutas:Kas on veel millalgi Bubba's Worldi võimalik näha?
Vaata Bubba oma lehekülge www.js7.com Ehk leiad sealt.
-
Kasjok kirjutas:Isiklikult mind häirib mxmania lehel osade SX videode ees olevad lühikokkuvõtted. Need võiks paigutada eraldi leheküljele või siis teha vaadatavaks muu nupu vajutusega. Muidu nagu üritad vältida spoilereid ja siis viimasel hetkel kukud ikka nö. auku. Idee...
Vaata ülevalpool asuvaid postitusi, leiad leheküljed millelt nad kõike maha fiksivad.
Edaspidi ama sõitude ette tulemusi ei pane.
Jalgrattur keegi ei käse sul mxmania lehel käia vaatamas uudiseid kui sa ei taha. Sul on juba ma ei tea mitu postitust tehtud mxmania lehe vastu, et me oleme kuskilt midagi võtnud. Jah me ei käi ise usas kohapeal neid uudiseid tegemas tõesti. Kõik euroopa krossiuudiste portaalid võtavad neid uudiseid ühest ja samast kohast muideks.
Kuna oleme ise suured krossifännid eluaeg olnud, siis paneme lehele üles huvitavaid asju, mis teistelegi krossitegelastele huvi võiks pakkuda.
Tervitades,
MX Mania
-
MXMania kirjutas:Edaspidi ama sõitude ette tulemusi ei pane.
Jalgrattur keegi ei käse sul mxmania lehel käia vaatamas uudiseid kui sa ei taha. Sul on juba ma ei tea mitu postitust tehtud mxmania lehe vastu, et me oleme kuskilt midagi võtnud. Jah me ei käi ise usas kohapeal neid uudiseid tegemas tõesti. Kõik euroopa krossiuudiste portaalid võtavad neid uudiseid ühest ja samast kohast muideks.
Kuna oleme ise suured krossifännid eluaeg olnud, siis paneme lehele üles huvitavaid asju, mis teistelegi krossitegelastele huvi võiks pakkuda.Tervitades,
MX Mania
Juba aastakümneid vaatan ma USA uudiseid nende oma lehekülgedelt ja mul pole vajadust seda teha teie lehekülje kaudu.Sama ma soovitan teistelegi, Miks ma peaks vaatama teie leheküljelt kui saab seda otse teha. SAMA SOOVITAN KA TEISTELE USA KROSSIFÄNNIDELE. Ei maksa nüüd olla maailma ja ka minu peale solvunud ,et paljastasin teie väikse maailma väikese saladuse. Internet on kõikidele ju avatud. Ja iseenesest on see mida te teete väga hea,tublid olete. Edu ja jaksu edaspidisekski.
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Mis vahe sel on kas tead tulemusi ette või tagantjärgi. Egas tulemuste ette teadmine sõiduilu ära ei võta.Samas pole ka kohustuslik seal lehel käimine ,võid ju oodata esmaspäevani ja siis alles külastada kui muidu tuju rikutud saab.
Need lühikokkuvõtted mania lehel vähemalt mulle mõjuvad väga hästi,saab üsna ruttu peale üritust seisud teada ja seda kõike eesti keeles. Selle eest tänud mania toimetajale ja jätkake samas vaimus.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
2stroketaliban kirjutas:Need lühikokkuvõtted mania lehel vähemalt mulle mõjuvad väga hästi,saab üsna ruttu peale üritust seisud teada ja seda kõike eesti keeles. Selle eest tänud mania toimetajale ja jätkake samas vaimus.
Nõus, minu pooelst võivad olla, aga siis kuidagi nupu alt avanevas tekstiboksina või lihtsalt kusagil eemal silam alt ära. Sõiduilu on muidugi oelmas, aga ilma põhitulemusi teadmata saad seda nö. enda jaoks live`s vaadata. Aitäh.
Uudishimu tapab
to Kasjok
Järgmiste AMA sõitude ette me enam vihjeid tulemuste kohta ei pane. Siis on huvitav neil vaadata kellel tulemused teada veel pole. Tulemused on eraldi uudiste tulbas.
ennast häirib küll kui tulemusi ette tean , aga mxmania lehega olen küll rahul
MXmania minuarust Eesti üks asjalikumaid krossisaite hetkel üldse. Mujalt pole küll sittagi vaadata/lugeda.
Täna öösel algusega 02.30 üritame AMA superkrossi otseülekannet edastada.
http://mxmania.eu/ee-ama_otse%C3%BClekanne-100
Indianapolise finaal
http://mxmania.eu/ee-video__indianapoli ... rkross-190
-
Toronto etapp otsevaadatav Speedtv, loodame ,et ei saa selle infi eest pragada meie vahendajatelt.
punktiseis võib ikka ühe sõiduga päris palju muutuda päris huvitav seis nüüd
Toronto finaalid.
http://mxmania.eu/ee-video__toronto_sup ... naalid-226
Noh mis Stewartile siis sisse läinud on ?
http://www.ruudulipp.ee/james-stewart-arreteeritud.html
Oskab keegi öelda kus Monster Energy cupi interneti teel laupäeval näha võib ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.