Tüdrukud, mis rattad teil on?

Kasutaja avatar

Teek
Tsikkel: KawaZ;busak9;Duc

Re: Tüdrukud, mis rattad teil on?

Lugemata postitus Postitas Teek »

Olen z750ga sõitnud 2 hooaega (kokku ca 16000km). Mõistlikule algajale väga ok ratas: ei jää lahjaks kui edasi arened, piisavalt manööverdamisvõimeline, hea istumisasendiga ka pikemateks otsteks. Ette annab paigaldada ka suurema tuuleklaasi. Sõidetud üle 200 km/h sellega küll, samuti on talutud ka vägevaid küljetuuli nii et ratas nihkub pool meetrit oma sõidusuunast, jne. Ühesõnaga selle rattaga kannatab sõita küll ja küll. Tankimise väide jäi segaseks - tankides istud ju ise otsas ja ratas on otse. Edu!

Seda on hea teada, kuna ise olen 169cm-ne, seega ei sobi see asend ikkagi, eks passin oma Kawat edasi :wink: Ainuke miinus, mida Z750 kohta tean, on tuuleklaas- olen juba arvestanud, kui osutun suureks kimajaks, siis tuleb välja vahetada selle vastu, mis ikka oma töö ära teeb. Ahjaa, sama ratta omanik oskas ütelda, et tal paagi täituvus jala peal umbes 2/3, seega suurema seltskonnaga sõites tuleb ikka püstiselt tankida, et teised sinu pärast ei tiirutaks bensakate vahel. Võtke ikka sõna, kel sama ratas, eks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”