Jussi Kawasaki GPz 305

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Jussi Kawasaki GPz 305

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Mootorikaitse rauad - ma mingid asjad tellisin Louisi kataloogist (läbi Motohoovi Tartus). Ja panin peale ka. Need sihuksed universaalsed, sobivad igale rauast rattale. Hind kuskil 63 euri kanti. Ma ei arva neid teab, kui tugevaks, aga vähemalt mootori kaitsevad väiksemate laksude puhul ära.

Pakiraam: originaalis on see mustaks värvitud lihtne toruraam. Kinnitub 4 poldi abil nende kõrvade külge, mis on Su ratta tagakondli sees. Asi on ise täiesti kokkukeevitatav, kui see kunst käes on. Sinu rattal pildi järgi on küll vaid käepide seal, aga kui kavatsed ka naesterahva pära peale võtta, peaksid sinna midagi aretama. Vastasel korral pole tal TÕESTI mitte kusagilt kinni hoida. Pidurdamisel libiseb ta sulle julmalt selga, sest ta ei saa ka paagile toetuda. Nende vanade rataste paagid tehti vaid ilusad, aga mitte praktilised - tuge need ei paku.

Üllatus mulle, et see riistapuu on rihmajamiga. Sellega muidugi see probleem, et rihm (vähemalt räägitakse nii, ise pole proovind) ei talu nii hästi seda, kui sinna kivid ja kruus vahele satuvad.

Suunatuled. Pildi järgi paistab, et tuled ise (kinnitustest ei saa aru) on üpris samasugused, kui minu apastraadil. Ja neid on muide saada. Sama Motohoovi lehe pealt vaata see motomike e-pood. Gpz 305 ei näita, aga kui lööd sisse gpz 550, siis näed. Vaata, äkki sobivad, iseäranis, kui sul just kinnitused korras on.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”