reifendirekt.co.ee - Usaldatav leht?

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: reifendirekt.co.ee - Usaldatav leht?

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

series kirjutas:

No rehvipostis sain väga hea üllatuse osaliseks, kui lubati sama rehv lahti pakkida, (pidi vist olema mingi kolimine vms) seejärel teatada, et olemas laos, ennem ei hakanud tellima kuna öeldi, et minna võib ligi kuu. Üks päev võtsin ühendust ise ja öeldi, et mingi suure koguse asemel oli tellitud kogemata 5 rehvi mitte jumalteab kui palju ja need kõik müüdud juba. Mingi totakas põhjendus ka sinna otsa ja rehvipost.ee lehelet rehv oli peale seda intsidenti kadunud, seepärast ma küll nüüd ei eelista rehvipostist ostmist, et see eestimaine on, seal hetkel saab taolise rehvi 109 eur või võtan antud saksast 88 eur, see on ka hea vahe. Aga tänud, kes avaldasid arvamused.

Mul on kahju, et sul see rehv nina alt ära osteti aga ma ei saa ju ostjale öelda a`la ma ei saa seda rehvi müüa sest keegi kunagi tahtis ka seda sama osta. Sa pead aru saama, et "ma varsti tulen ostan ära mehi" käib meil iga päev mitu tükki ja minu kahanenud ajurakkudega kupli all pole ruumi, et kõike meeles pidada. Kindlaim meeldetuletus on teostatud tellimus ja makse eurodes. :wink:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”