Jussi Kawasaki GPz 305

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Jussi Kawasaki GPz 305

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Minu arvamus on selline: see on tegelikult retro masin ju. Heas seisukorras vanakesi on vähe ja jääb järjest vähemaks ning nende väärtus ongi vanaaegsuses. Seega mina ei pingutaks tuunimisega liiga üle, eriti veel asjus, mida pärast raske endisse seisu taastada. Kullakarva veljed sellel masinal.... muhhahhaa. Tal on hõbedased jahutusribide servad, paljad pikad kroomikarva amorditorud. Ja kuldsed veljed??? Ma tegelikult isegi ei muudaks velgede olemasolevat värvilahendust, ehkki see puhas alumiinium kipub tuhmuma ja määrduma ja seda on sant hooldada. Äkki mingi lakk?
No ja mis sel kolakal tagatulel (või üldse normaalmõõdus tuledel, sh suunatuled) viga on? Minu GPz 550 tagatuli on täpselt sama, igati aus ja kandiline ja raske asi, nagu rataski. Vähemalt on igale matsile tagant korralikult näha. Mingite imepisikeste led-suunatuledega ma ka pigem ei jamaks. Selle vana masina juures on korralik suunatuli lausa kujunduslik element ja nad on ka kaasliiklejatele näha (Su enda naha huvides).
Pakiraam on Sul puudu, nagu näha. See kuluks taastada, teeb visuaalselt asja mu meelest paremaks, muidu nagu bokser - töbisaba. Selle raami peale kannatab isegi asju panna, kui muidugi sedasorti plaane on.
Üks asi veel - mingid kukkumiskaitserauad peaksid ikkagi peale aretama. Niikuinii kukud ja siis on mootor lõhki. Sellisele vanakesele pole juppe eriti kusagilt võtta, säästad ennast suurtest jamadest.
Rehvid: mina loobusin asfaldirehvidest ja lükkasin alla sellised endurolikuma mustriga papud. Nagu tal muide, ka originaalis olidki. See masin (minu oma on lihtsalt Sinu ratta suurem sugulane) kannatab kruusa suurepäraselt. Miks mitte seal siis sõita? Mina sõidan peale seda vahetust poodi diagonaalis läbi maanteekraavi. Mõnus on.

Mis puudutab aga värvi tuhmust jne... ma arvan, et siin on probleem mujal. Kui digikaameraga teed pildi automaatrežiimis (st ilma korrektsioonita), tulevad lume peal tehtud pildid alati sinised.

Edu igal juhul!

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”