Küsitlus: Aasta Mototegu 2010
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Re: Küsitlus: Aasta Mototegu 2010
Lisaks nominentide nimistusse veel heategevuskrossi Tanel ja sõbrad ehk Stefan Everts Eestis.
Aris kirjutas:Motopaks ja Lärm
+1
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Kui tegu, siis oma hääle annaks Superkrossisarjale ja Kauritile
Ehitiseks vaieldamatult Adrenalin ja Arena.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
loikam kirjutas:Minu hääl Lärmile.Romaniacs
+1
Muidu oleks pannud orienteerumiste korraldajatele aga Lärmi tegemistele ei saa mitte häält andmata jätta.
-
- Tsikkel: DR BIG 800S
- Tänanud: 1 kord
Hääl yhelteljel.ee -le
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
-PitBull- kirjutas:Audruringi igamehe mootorrattasari.
+1
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
moto-orienteerumine
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
-PitBull- kirjutas:Audruringi igamehe mootorrattasari.
+1
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
harimal kirjutas:-PitBull- kirjutas:Audruringi igamehe mootorrattasari.
+1
[youtube][/youtube]
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere.
Ma tõstaks omaltpoolt esile Motors 24 ja Motopaks, kellega iganes koos ta seda saadet teeb!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Minu hääl läheb Adrenaliin arena'le! Konkreetne ehitis, konkreetseks otstarbeks
Koga austuse juures Motopaks'ule ja Biker.ee 'le, aga : "Biker.ee Aasta Mototegu 2010 auhind läheb Biker.ee 'le ja Motopaksule" kõlab kuidagi nadilt!
edu
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
No kui Motokas ja Motors24 valiksid tegija, siis selleks oleks Fredy.ee, sest suuremosa videod räägivad sellest, kui laia tagavelje seekord buellile alla venitab.
koi kirjutas:Tere.
Ma tõstaks omaltpoolt esile Motors 24 ja Motopaks, kellega iganes koos ta seda saadet teeb!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kui te näete seal ainult laia tagaveljet, siis on mul teist tõsiselt kahju!
Proovige siin maailmas näha peale laia tagavelje ja rehvipõletamise veel pisutki muud!
Iga inimene näeb kõikjal kindlasti kõige rohkem seda, mida ta näha tahab. Ei oleks uskunud, et
mõnel nii kitsas silmaring on.
Ma pole mingi Motors 24 fänn, aga selles rubriigis on palju huvitavat infi, kui seda näha tahetakse.
Kindlasti väärivad esiletõstmist veel paljud tegijad ja sealhulgas igasuguste mototeemaliste
ürituste orgunnijad. Ma saan aru, et selleks selline teema foorumis ellu kutsutud ongi, et meelde tuletada ja välja pakkuda erinevaid tegijaid!
-
- Tsikkel: chopper made in USA
Koil on jumalast õigus. Ei saa mina ka aru ,näiteks,
miks siinne rahavas on seljas mingist yheteljest,mul sõbrad samuti aastaid tagasi Aafrika ja kogu ameerika mandri läbi sõitnud, ainuke vahe, et nad ei feissbukita oma lugu kogu maailmale. Kas hääleandjad fännavad seda kirjutist või mida? Aga igalühel on hääleõigus ja respekt sellele.
jalgrattur kirjutas:Koil on jumalast õigus. Ei saa mina ka aru ,näiteks,
![]()
miks siinne rahavas on seljas mingist yheteljest,mul sõbrad samuti aastaid tagasi Aafrika ja kogu ameerika mandri läbi sõitnud, ainuke vahe, et nad ei feissbukita oma lugu kogu maailmale. Kas hääleandjad fännavad seda kirjutist või mida? Aga igalühel on hääleõigus ja respekt sellele.
+1
Seepärast mina valikski Motopaksu, kuna ilma temata ei oleks paljudel meil neid rattaid millega me sõidame, ei tegeleks võibolla spordiga ja paljudki üritused oleks läbikukkunud kui poleks nii suurt kohta kus neid kajastada. Rääkimata kolavahetuse teemast, motors24 saatest jne. Keegi vahepeal mainis, et Motokas jagab ja siis oleks imelik kui tema endale jagaks. Nendele kes nii arvavad- ärge poliitikasse süvenege, seal ainult endale jagataksegi. Minu meelest oleks tore, kui selline traditisoon alguse saaks ja esimesena sellega avaldataks tänu Motopaksule. Aga eks valimine on selline nagu ikka, igaüks valib seda mida tahab ja see kel kõige rohkem fleimi, see võidab
-
- Tsikkel: chopper made in USA
tonjuh kirjutas:mx77 kirjutas:mella kirjutas:EHKK harrastajate krossisarja käimalükkaja on minu meelest eelmise aasta tegija. Tänu sellele hakkas kohalik föderatsioon end liigutama ja hakati arvestama harrastajatega ka föderatsiooni tasandil.
+1
+1 lisaks minu poolt
+1
Kõigekõvem üritus minuarust siiski!
Biker.ee-l on ka minu motonduse huvis mingi koht või roll täita. Ühesõnaga nimetaks seda eesti elu edendamiseks ja seda erinevates valdkondades. Märkate ise, et siin ei piirduta tühja loba ega ärifoorumiga, siit on välja kasvanud palju palju häid ideesi. Biker.ee ei aja taga mingisuguseid kasumeid vaid täidab nii lihtsat ja üllast eesmärki. Eestis ei ole sellele midagi võrdväärset vastu panna juba see on märkimisväärt omaette. Muidugi ei tasu ülistada ja piirduda biker.ee-ga kuna Motopaksu ja tema meeskonna ettevõtmiste nimekiri on oi oi kui pikk. Motopaks, Motokas, Väino Laisaar kes on paljude hääde ideede autor, eestvedaja, algataja, kaasorganisaator nimetagem kuidas soovite aga mina annan hääle tema poolt.
AGA on ka teine variant kaaskodanikud ja võiks küsida miks seda ideed varem pole rakendatud, miks ei ole siin foorumis eestvedajat olnud vaid jälle Motopaks ise, kas me ootame kui ta saab sama vanaks kui Igor? Me võime tuleval aastal seda viga parandada... jah oleks veidike humoorikas kui idee autor ja aastamototeo eestvedaja annab auhinna endale (ausalt mul pole selle vastu midagi) kuid siin on link mida võiksime kasutada ja see oleks tunnustamist väärt! http://www.president.ee/et/vabariik/tee ... epanek.php
Seoses külma ilma ja Biker´i väe üksmeelse osalemisega Tartu maratonil on üks tegu kahe silma vahele jäänud. EAS otsus Audru ja Kiviõli komplekside rahastamiseks. Need meeskonnad tegid oma töö niisuguse otsuse saavutamiseks ära põhiliselt 2010. aastal. Kui igal osalejal üks hääl siis minu oma läheb Audru meestele.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
See pigem läheb Aasta Mototegu 2011.........Jutt käib ikkagi hetkel 2010 aastast. Kuid kindlasti kui kõik läheb ilusti siis meil on teada 2011aasta mototegu juba
garmm kirjutas:Seoses külma ilma ja Biker´i väe üksmeelse osalemisega Tartu maratonil on üks tegu kahe silma vahele jäänud. EAS otsus Audru ja Kiviõli komplekside rahastamiseks. Need meeskonnad tegid oma töö niisuguse otsuse saavutamiseks ära põhiliselt 2010. aastal. Kui igal osalejal üks hääl siis minu oma läheb Audru meestele.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.