Sons of Anarchy? → Re: Sons of Anarchy??
Re: Sons of Anarchy??
Bad Boy X kirjutas:sang kirjutas:Miks sa arvad, et SoA on pereversioonis? TV6 levib tasulises paketis ja eetriaeg on hilisõhtu, seega ma nagu ei näeks põhjust.
Ei ma ei arva et see on meil pereversioonis või ainult täiskasvanute versioonis.. meil lõigatakse mõned kohad välja et näidata rohkem reklaami.
Olen enda erinevaid lemmik filme korduvalt plaadilt vaatanud ja nad on suht pähe kulunud. Seega kohe kindlasti saan väita et meil kastist näidatavad "variandid" on lühemaks kohendatud. Ja jutt ei käi mingitest õudukatest vaid täitsa tavalistest action/komöödia filmidest.
Jällegi, Eestis ei lõika keegi mingeid filme lühemaks. Filmidest on TV-versioonid, kinoversioonid ja DVD-versioonid, kõik natuke teistmoodi kokku lõigatud. TV-versioonidesse on näiteks reklaamikohad sisse planeeritud teatud aja tagant jne, samuti on osad stseenid lühemaks lõigatud, et vastata mingile reitingule (vt eestpoolt). Siiski, need erinevad versioonid on USA turu nõue, mitte Eesti eripära. USA teles näidatavatel filmidel on tihti isegi alguses hoiatus, et tegemist on televersiooniga, mis erineb teistest versioonidest ja on kohandatud sobimaks sellise reitinguga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.