Adrenalin Arena Cup
Re: Adrenalin Arena Cup
jalgrattur kirjutas:Tore, et teil bisness hästi läheb. Kahju ainult ,et eestlased sellest osa ei saa. Ja needki eestlased kes seal käivad on kohalikud proffid, kes saavad tasuta või soodukaga sõita, olen kuulnud.
Eem...ma ei saa Sinust nüüd päris täpselt aru...
Tundub, nagu oleksid milleski pettunud.
Esiteks, ma ei maininud sõnagi äri edust...sellest pole kindlasti antud hetkel lõhnagi...märkisin ära vaid eestlaste ja välismaalaste suhte 20/80.
Teiseks, mis mõttes soovid, et eestlased meie edust osa saaksid??
Praegu on tegelikult nii, et tänu välismaalastele meie hall elus üldse püsib...nad austavad meid ja tulevad alati hea meelega ega hädalada kunagi. Tänu nendele saame teatud andekatele eesti sõitjatele tasuta treeninguid võimaldada..ja tegelikult eestlaste eelis ongi ju see, et projekt neile nii lähedal asub...teised peavad selleks riikide piire ületama ja hotellides ööbima jne. Come on, Kutid, me oleme õnnega koos!!!!
Ja Happy Hour'id..kellele need siis on? 18€-ga sõita siserajal, mida hooldatakse peaaegu iga päev, kus saab kasutada jõusaali, sauna, dušši, sooje riideruume, veega tualette, hoiustada tsiklit, seda pesta ning remontida ja palju muud. Ma ei tea midagi paremat POSITIIVSEMAT SUHTUMIST
Meil on nii nii palju head...Seda tuleb aind märgata ja küsida õigete inimeste käest (Liisu
) Kuulujutud külvavad ainult halba.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.