Rahvaspordi litsents
Re: Rahvaspordi litsents
Möku kirjutas:Mella - vaata teise nurga alt ka - kui võistleja 164 poleks end 2010 aastaks profiklassist harrastajate klassi downgradida saanud, siis oleksid sina olnud harrastajate 2010 eesti karikavõitja enduuros
Nii et süsteemi korrastamine polegi ehk nii paha mõte.
Pean paljudele tulihingelistele kaasaelajatele paraku pettumuse valmistama. Mul on karikatest täiesti savi. Neid on kardis ja orienteerumises kogunenud 3 paraja suurusega kastitäit kusagil pööningul ja absoluutselt ei eruta. Kas Eesti Karikavõitja nimetus on mingi nirvaana, kuhu jõudma peaks? Olgem ausad, eelmise aasta karikas tuli ka pigem "tööõnnetusena", kuna aasta alguses sai sõbraga kindel plaan võetud, et mingit karikajahti ei tule. Nagu ka eelmisel aastal. Paraku aasta tulemuste kokku arvestamisel selgus vastupidine.
Ma EI OLE mingi sportlane, kes talv otsa jõusaalis nühib ja siis värisevate kätega esimest sõitu ootab. Trenni ei tee ja lähen rajale lihtsalt oma sõitu sõitma ja pärast vaatan tabelist, kas arengut ka olnud on. Täiesti tavaline harrastaja.
Kui kellelegi (käbi näiteks) Traieli hobiklassi teema ette jääb, siis sorry, kui ma leian, et D klassi rada on mulle üle jõu käiv ja lõpeb tõenäoliselt haiglas, siis jääb ainult 2 valikut - kas üldse mitte sõita või teha seda hobiklassis. Esmaspäeval on vaja tervena tööle minna ning lenks kõhus on seda keeruline teha.
Käbi, millal sina vigisemise lõpetad ja võistlustest osa hakkad võtma?
Jalgrattur - Selleks pole Tallinna lähedal spetsiaalselt RS võistlusi vaja teha, EKV sarjas on hobiklass täiesti olemas ja Kose on sel nädalavahetusel juba.
Ma käiks Misso sõitudel ka, kuid bang-for-buck on tollel üritusel Tallinna poolt vaadates väga kehva suhtega. Sinna kannataks minna 6-8 mehega ja suure kongiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.