Lubadega, või ilma
Re: Lubadega, või ilma
FirePlay kirjutas:kaits42 kirjutas:fireplay, see polnud sinu tsikkel ka ju, millega sa ära aerutasid? suht kass, heas usus lubad mingil vennal proovisõitu teha, see läheb kiirenusvõistlust tegema, üritab võmmi eest ära sõita, ja lõhub tsikli ka ära, ja raha ka pole. Sa peksa pole veel saanud? Olen ise kogu aeg saaremaal liikvel ja sellest 20k km mis sa sõitnud oled, olen sind ühekorra uueka parklas mingit alamõõdulist 125est retsimas näinud, millel sa mootorinumbrid maha viilinud olid
Vabandust, aga mida v**u sa ajad? Tsikli ma ostsin eelmiselt omanikult järelmaksuga ära septembris ja mida ma selle ära lõhkusin? Millest sa seda järeldad, et raha ei ole
![]()
Tundub, et sa ise ei ole peksa saanud, et tuled sellist idiootsust siin ajama
Paljukest ma linnas sõitnud olen? Mõned üksikud korrad olen linnas käinud, seega pole sa mind linnas töesti tea mitu korda näinud.
Ei ma ei räägi selles võtmes et kittuda, vb sinu väide oli tõsi. Ise tean sellist juttu et eelmine omanik laenas sulle tsiklit proovisõiduks ja sa jäid sellega võmmile vahele, üritasid ära sõita ja panid käna, ja eelmine omanik tsiklit enam ei tahtnud ja sa maksid talle selle jupikaupa välja. Ja nüüd sul on siin tulevane fighter. Mis sellesse 125sesse puutub siis jah, mul jäi lihtsalt valuuus mälestus sellest kuidas liiga suur vend liiga karja surakate ees esinedes väikse tsikli peal paneb ennast kuidagi kõhuli vms sinna peale, nii et jalad on tagant üle ääre, laseb pöörded üles ja romps laseb siduri lahti, nii et mootori inertsipealt vedas noka üles, ja siis kohe kõmaki alla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.