Janno KTM sx 125 MÜÜA

Tegeled mootorrataste ehituse, remondi või lammutamiega koduses garaazis või köögis. Õhtul ja salaja või siis päris avalikult. Kirjuta sellest. Neile, kes teevad ja jagada soovivad või siis tahavad lihtsal eputada oma kaherattalise iludusega.

Moderaator: Moded

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Janno KTM sx 125

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

ratas kirjutas:

kaasaegne kaasaaidatud 125cc läheb 180

Pika-pika-pika punnitamise peale täiesti ideaalsetes oludes ja väga-väga korras, järgi aidatud ja kiire ülekandega võrriga võibolla jah... Tavaliselt ütlen et see jutt on pullisitt ja normaalsel inimesel tasuks piirduda kõvatades umbes 160-ga ja soovitavalt mitte öelda, et 0-100 läheb 5-6 sekundit. :wack:
Omast kogemusest ütlen et 125se peigiga ei maksa üle 4 käigu üldse pannagi, maru juraks muutub olukord.

Aga ma arvan et see ei ole õige teema sellise värgi arutamiseks.

Teema algataja
jann15

Lugemata postitus Postitas jann15 »

extinction kirjutas:
ratas kirjutas:

Pika-pika-pika punnitamise peale täiesti ideaalsetes oludes ja väga-väga korras, järgi aidatud ja kiire ülekandega võrriga võibolla jah... Tavaliselt ütlen et see jutt on pullisitt ja normaalsel inimesel tasuks piirduda kõvatades umbes 160-ga ja soovitavalt mitte öelda, et 0-100 läheb 5-6 sekundit. :wack:
Omast kogemusest ütlen et 125se peigiga ei maksa üle 4 käigu üldse pannagi, maru juraks muutub olukord.

Veits vale koht tõesti :mrgreen:
Aga üks küsimus kus saaks resonaatorit taas ümaraks teha, mul on väiksed mõlgid mida tahaks välja saada.

ratas

Lugemata postitus Postitas ratas »

jann15 kirjutas:
extinction kirjutas:
ratas kirjutas:

Veits vale koht tõesti :mrgreen:
Aga üks küsimus kus saaks resonaatorit taas ümaraks teha, mul on väiksed mõlgid mida tahaks välja saada.

suruõhk sisse ja keevitusega kuumaks.
töönäide ka juurde, võimalikest saavutustest

Teema algataja
jann15

suruõhk sisse ja keevitusega kuumaks.
töönäide ka juurde, võimalikest saavutustest
[/quote]

Ise ma küll ei hakka sellist nalja tegema. :mrgreen:
Lasen mõnel targemal teha. Kes oleks nõus mu resonaatorit korda tegema? (togi)
Mul on suht väiksed mõlgid aga tahaks et reso oleks ikka täiesmõõdus ilma mõlkideta, siis tuleb powerit kah juurde :mrgreen:

ratas

veega peaks ka andma teha kui on külmutuskapp olemas, väljas ka -10

Kasutaja avatar

Hokan

Lugemata postitus Postitas Hokan »

koibs kirjutas:

Tegemist minu vana tsikliga aastast 2002. Juhul kui on vaja mingeid osasi, siis on mul sellest ajast hulganisti juppe sellele tsiklile. Silinder + VHM silindripea, summutajaid, radikaid, piduri ja siduri pumpasid, plastikuid, sadul, heebleid, traaversid, kiige, tihendeid, siduri kettaid ja kindlasti midagi veel.

See pill oli paar aastat minu käes ka:P

'Stupid is as stupid does'

KTM 125sx -> Yamaha Yz250f

Teema algataja
jann15

ratas kirjutas:

veega peaks ka andma teha kui on külmutuskapp olemas, väljas ka -10

Väga kaua ei tohi külmuda lasta muidu külmub lõhki :)

Teema algataja
jann15

Hokan kirjutas:
koibs kirjutas:

Tegemist minu vana tsikliga aastast 2002. Juhul kui on vaja mingeid osasi, siis on mul sellest ajast hulganisti juppe sellele tsiklile. Silinder + VHM silindripea, summutajaid, radikaid, piduri ja siduri pumpasid, plastikuid, sadul, heebleid, traaversid, kiige, tihendeid, siduri kettaid ja kindlasti midagi veel.

Kui sa selle pilli ostsid oli ta korras ikka. Palju sa ise neid juppe vahetasin seal? Eelmine omanik võitis et kui ta sinu käest masina ära ostis sai ta ainult natu aega sõita ja siis lendas keps pooleks ja tuli uus silinder osta, keps ning ka kolb. Et kui sa otsustad masinat müüa võiksid vähemalt pilli veits hooldada mitte ainult hagu anda.

Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

Näis, palju sa ise seda hooldada jõuad kui põhimureks on, et kas üldse bensu osta jaksab.
See on krossika puhul küll kõige väiksem kulu ma hoiatan.

Siim

Teema algataja
jann15

fotek kirjutas:

Näis, palju sa ise seda hooldada jõuad kui põhimureks on, et kas üldse bensu osta jaksab.
See on krossika puhul küll kõige väiksem kulu ma hoiatan.

Hooldan niipalju kui mul raha on ja kui raha pole siis kogun seda :D Kui tahad masinnat maha ärida siis peaks ta sul korras ikka olema. Kui bensiini raha pole siis lihtsalt ei sõida :wack: Mootor võiks alati korras olla. Lihtsalt see et ma olen ise kah ostnud omale krossika mille peale on läinud hulk raha, tänu ühele tüübile kes ei taipanud asjast midagi ja müüs mulle saasta. Ise ma olen kah loomulikult süüdi kuid ma uskusin tema juttu et masin on tipptopp korras. Aga võta näpust remondi peale läks pool tsikkli rahast.
:bsmile:

Kasutaja avatar

Hokan

Lugemata postitus Postitas Hokan »

jann15 kirjutas:
Hokan kirjutas:
koibs kirjutas:

Kui sa selle pilli ostsid oli ta korras ikka. Palju sa ise neid juppe vahetasin seal? Eelmine omanik võitis et kui ta sinu käest masina ära ostis sai ta ainult natu aega sõita ja siis lendas keps pooleks ja tuli uus silinder osta, keps ning ka kolb. Et kui sa otsustad masinat müüa võiksid vähemalt pilli veits hooldada mitte ainult hagu anda.

Müügimees väitis midagi ja sa arvad, et see annab õiguse mulle, kui kunagisele omanikule moraali lugema hakata. See sama müügimees on sulle pilli aasta uuemaks valetanud (togi) Minul müügiga kiiret polnud,- seega mingit pähemäärimist ei toimunud. Juppe vahetasin nii palju kui ette nähtud ja vaja oli. Pakun, et sa lappad siiamaani minu välja prinditud ja kausta pandud manuali.
Sellisena ta ostsin...
Pilt
ja sellisena müüsin...
Pilt

Viimati muutis Hokan, 16 Jaan 2011, 23:00, muudetud 1 kord kokku.
'Stupid is as stupid does'

KTM 125sx -> Yamaha Yz250f

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

jann15 kirjutas:

Hooldan niipalju kui mul raha on ja kui raha pole siis kogun seda :D Kui tahad masinnat maha ärida siis peaks ta sul korras ikka olema. Kui bensiini raha pole siis lihtsalt ei sõida :wack: Mootor võiks alati korras olla. Lihtsalt see et ma olen ise kah ostnud omale krossika mille peale on läinud hulk raha, tänu ühele tüübile kes ei taipanud asjast midagi ja müüs mulle saasta. Ise ma olen kah loomulikult süüdi kuid ma uskusin tema juttu et masin on tipptopp korras. Aga võta näpust remondi peale läks pool tsikkli rahast.

Kui pool tsikkli rahast remondi peale läinud,siis suht odavalt läbi ajanud. Sai omale 04 KXF sebitud ja praeguseks pea kahekordne ostuhind osadesse tambitud :evil:

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Sa oled eilane või mängid eilast?
Ostes oli masin korras? Mida sai vigised siis? Selge see, et keegi ei hakka sul töötavale masinale mootoriremonti tegema, et siis ikka sama (odava) hinnaga müüa!
Ja masina hind + mootoriremondi hind poleks sa ju ostnud? Kepsuvahetus lisaks su masina hinnale ilmselt kolmandiku otsa.

jann15 kirjutas:

Kui tahad masinnat maha ärida siis peaks ta sul korras ikka olema. Kui bensiini raha pole siis lihtsalt ei sõida :wack: Mootor võiks alati korras olla. Lihtsalt see et ma olen ise kah ostnud omale krossika mille peale on läinud hulk raha, tänu ühele tüübile kes ei taipanud asjast midagi ja müüs mulle saasta. Ise ma olen kah loomulikult süüdi kuid ma uskusin tema juttu et masin on tipptopp korras. Aga võta näpust remondi peale läks pool tsikkli rahast.

Teema algataja
jann15

Asi oli niiet otsisin omale sobilikku krossikat ning peagi leidsin Kawasaki kx 80 krossika. Tüüp väitis et masin on sõitnud 5h ja mootori on ülikorras läksin kohale vend lõi käima ning asi töötas. Aguses ei tahtnud masin käima minna ja ta ütles et sellel masinal on oma nipp kuidas käima läheb. Väidetavalt oli müüa vahetanud just kolvi. See oli minu esimene isiklik masin ja tollelajal ei teadnud suurt ei midagi masinatest. Oleks võinud targema inimese kaasa võtta kes oleks jaganud asja. Ostsin siis masina ära mis maksis 12000, minu jaoks on see suur raha. Kuna polnud masinatega eriti kokku puutunud ei osanud ma arvata miks kopressioon nii madal on. Algusest peale oli kompressioon väga madal. Sõitsin siis mingi 10h või vähemgi alguses läks pill käima 3-4 pika tampimise peale. Hiljem ei läinud vändast enam käimagi ning otsustasin silindri maha võtta ning seal oli väga suur üllatus mulle. Kolb ja silinder olid räigelt kahjustada saanud. Silindril oli umbes 3mm sügavune ja 2cm laiune vagu sees. See oli suve alguses. Masina sain uuesti käima sügisel, suvel teenisin piisavalt raha et saada masin korda ja nii ma tegingi. Siis kui pilli taas tööle sain läks ta isegi käega käima, jalaga väike kõks ja käis aga ostes tuli kogu jõudu kasutada et käima läheks. See oli mulle õppetunniks et võta alati targem kaasa kes oskab tehnika ala.

mella kirjutas:

Sa oled eilane või mängid eilast?
Ostes oli masin korras? Mida sai vigised siis? Selge see, et keegi ei hakka sul töötavale masinale mootoriremonti tegema, et siis ikka sama (odava) hinnaga müüa!
Ja masina hind + mootoriremondi hind poleks sa ju ostnud? Kepsuvahetus lisaks su masina hinnale ilmselt kolmandiku otsa.

jann15 kirjutas:

Kui tahad masinnat maha ärida siis peaks ta sul korras ikka olema. Kui bensiini raha pole siis lihtsalt ei sõida :wack: Mootor võiks alati korras olla. Lihtsalt see et ma olen ise kah ostnud omale krossika mille peale on läinud hulk raha, tänu ühele tüübile kes ei taipanud asjast midagi ja müüs mulle saasta. Ise ma olen kah loomulikult süüdi kuid ma uskusin tema juttu et masin on tipptopp korras. Aga võta näpust remondi peale läks pool tsikkli rahast.

ratas

1 pütilistel on vast sobilik ostu hetkel surve üle mõõta. paar polti lahti ning korras.

Teema algataja
jann15

ratas kirjutas:

1 pütilistel on vast sobilik ostu hetkel surve üle mõõta. paar polti lahti ning korras.

Vot tookord polnud nii tark. Praegu jah ma olen mõelnud et oleks võinud silidri isegi maha võtta. Nüüd olen veits targemaks saanud tsikklite asjas. Mina vähemalt arvan niimoodi.

Teema algataja
jann15

Kawa kolb nägi välja siis selline:
http://album.ee/node/24414421/50262251

Kvaliteet on veits halb küll aga ma loodan et te kõik aru saate.

Teema algataja
jann15

Mul selline küsimus eelmistele omanikele, et kes aretas sellele masinale tuled ja kogu juhtmestiku peale? :roll:

Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

jann15 kirjutas:
ratas kirjutas:

Vot tookord polnud nii tark. Praegu jah ma olen mõelnud et oleks võinud silidri isegi maha võtta. Nüüd olen veits targemaks saanud tsikklite asjas. Mina vähemalt arvan niimoodi.

Jajah, mine kellegi müügimehe jutule ja ütle, et tahad silindri maha võtta, vaatame mis ta sulle ütleb :lol:

--oakley--

Lugemata postitus Postitas --oakley-- »

Täiesti ok minu arust 2 taktil ostu korral silku maha võtta. Kui kaup aus siis pole ju midagi varjata.

andrias
Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X

Lugemata postitus Postitas andrias »

--oakley-- kirjutas:

Täiesti ok minu arust 2 taktil ostu korral silku maha võtta. Kui kaup aus siis pole ju midagi varjata.

Mhm, kui huvi suur ja "kõvatajaid" kes kompavad lihtsalt kaupa terve rodu, siis võidki mootori lahti jätta ja ise mitte sõita :wack:
Survemõõtmine on loogilisem

Annaks jumal häda- küll abi ikka saab!
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Kasutaja avatar

2stroketaliban
Tsikkel: Suzuki RM250K8
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 2stroketaliban »

Selle jutu võib kokku võtta ühe lausega: Tule taevas appi :mrgreen:

http://www.ehkk.ee
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne

--oakley--

Lugemata postitus Postitas --oakley-- »

Läheb KTM teemast mööda aga kirjutan viimased laused veel siia. Olen oma elukese jooksul päris mitmeid rattaid müünud ja kordagi tui tui tui pole mul käinud ostjaid rohkem vaatamas kui 2 inimest. See oleneb täiesti selllest kuidas inimene on ratast hooldanud ( sest potensiaalsed ostjad näevad seda koguaeg) ja kui hea müügimees igaüks on. Pealegi see 2 takti silku maha võtmine pole kuigi keeruline, pms mõni minut ja asi tehtud. Aga jah see survemõõtja on tõesti hea variant sellise müügi puhul.

Teema algataja
jann15

Tervitus,

Nüüdseks on KTM müüki pandud kes tunneb huvi võib võib igakell kirjutada. Võib vahetada ka 250 se vastu vajadusel maksan juurde.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”