Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
ghost-r kirjutas:Mersumehi on siin? Mida kujutab endast Mercedese A170 E-hooldus.
kas see on see väike naistekas?
rihma vahetuseks tuleb mootor maha võtta
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Tooreklapiga on nii, et kui tühikäigupöörded liiga tõusma hakkavad, hakka klappi vaikselt lahti päästma, et pöörded oleks mõistlikus piiris ja samas mootori käik ühtlane. Kui aga tegid paigaltstardi ja edasi pole kuskil foori all jõnksuda vaja, vaid paned kohe pika otsa peale, võid klapi avada (NB! avamine on niisiis väljalülitamine) kohe, kui kiirus sees, sest muidu unustad ta peale ja siis on mootor toorest täis.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Tooreklapiga veel ka nii, et mina toimin nii et kui hommikul külm käivitus panen toore põhja ja tsikkel käima. Seejärel hakkan sukka, kindaid ja kiivrit selga, pähe ajama samal ajal tooreklappi reguleerides et kui pöörded tõusevad üle 3,5k rpm siis natuke sulgen, et püsiks nii 3 peal aga käiks ühtlaselt. Selleks ajaks kui ma ise sõiduvalmis ja suits tehtud käib mootor juba ühtlaselt kui klapp kinni ja alustan sõitu =)
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
No seda ma ei hakanud seletamagi, ma teen ka nii. Aga 3,5 tuhandet olen ma külmale mootorile veidi paljuks pidanud, lasen tal tiksuda 2,5-ni. Ja kui juba sõidan, siis esimese paari kilomeetri peal ka väga peeneks ei aja. Suvel tiksub ta selle "riietuse" ajaga enamvähem sõidukõlbulikult soojaks. Oktoobri lõpus, -3 kraadiga võtab soojenemine sinnamaani, et klapp lõpuni maha võtta, mitu kilomeetrit. Paigal soojendamist ei ole ma üldiselt kunagi harrastanud ühegi oma masinaga - see mõttetu asi. Mootori tervisele on seda parem, mida rutem ta soojaks saab. Ja teda ei kuluta mitte koormus vaid töötamine kui selline. Seega, kohe, kui kannatab, hakake liikuma, siis mootoril koormus taga ja ta soojeneb rutem.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
piiks kirjutas:Kas siin mõni IT teadlane ka veel on.
Tahaks hirmsasti saada TinyXP nimelist OS'i läpakale peale. Läpakaks on ASUS EEEPC 901, millel pole muud peale USB küljes.
Ei õnnestu seda TinyXP iso faili kuidagi USB pealt bootitavaks teha. Igast muid asju olen USB pealt bootima saanud Linux, porditud android näiteks. Äkki keegi oskab kogemust jagada või mõne hea vihje anda?
selline asi ei aita?
http://unetbootin.sourceforge.net/
hmm.. mul tekkis siit kohe küsimus, et kuidas sa suudad suka ja kiivri pähe panemise ja kinnaste kätte ajamise ühendada suitsu tegemisega.. olen isegi mõelnud, et võiks aja kokkuhoiu huvides nii teha aga siis jääb käsi kuidagi väheks ja tekivad igast muud komplikatsioonid ...
villy kirjutas:Tooreklapiga veel ka nii, et mina toimin nii et kui hommikul külm käivitus panen toore põhja ja tsikkel käima. Seejärel hakkan sukka, kindaid ja kiivrit selga, pähe ajama samal ajal tooreklappi reguleerides et kui pöörded tõusevad üle 3,5k rpm siis natuke sulgen, et püsiks nii 3 peal aga käiks ühtlaselt. Selleks ajaks kui ma ise sõiduvalmis ja suits tehtud käib mootor juba ühtlaselt kui klapp kinni ja alustan sõitu =)
85cc kawaga jama, enne pöörete lõppu kus ''rebima'' hakkab, hakkab puterdama ja mingi väikse aja peale läheb pöörded põhja, millest see tulla võib? küünal ehk?
Ehk sai vb liiga segane.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
ylari kirjutas:hmm.. mul tekkis siit kohe küsimus, et kuidas sa suudad suka ja kiivri pähe panemise ja kinnaste kätte ajamise ühendada suitsu tegemisega.. olen isegi mõelnud, et võiks aja kokkuhoiu huvides nii teha aga siis jääb käsi kuidagi väheks ja tekivad igast muud komplikatsioonid
...
tnacc kirjutas:ghost-r kirjutas:Mersumehi on siin? Mida kujutab endast Mercedese A170 E-hooldus.
rihma vahetuseks tuleb mootor maha võtta
Geneka rihma ja rullikuid saab vahetada ilma mootorit maha võtmata, ja mootoris jookseb sellisel kett.
tnacc kirjutas:ghost-r kirjutas:Mersumehi on siin? Mida kujutab endast Mercedese A170 E-hooldus.
Mitte rohkem naistekas ,kui sinu xj600.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
millega saaks hästi briljantrohelise maha pesta? lihtsalt seebiveega on vist tükk nühkimist.
jutt siis enda käest, ei viitsi ringi käia roheliselaigulisena
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
sõjaväes aitas käsitsi pesu pesemine kõik kõntsa käte pealt maha katseta ka oma pesu käsitsi ära pesta
grahv kirjutas:Piipz kirjutas:ok aga näo pealt
proovi tripperilillaga?
Võta märja käega üks peotäis pesupulbrit ja siis selle niiske möksiga nühkides tuleb suht edukalt.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1200 GSA
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 2 korda
Piipz kirjutas:millega saaks hästi briljantrohelise maha pesta? lihtsalt seebiveega on vist tükk nühkimist.
Alko aitab, käesoleval juhul välispidiselt muidugi.
Allarr kirjutas:Piipz kirjutas:millega saaks hästi briljantrohelise maha pesta? lihtsalt seebiveega on vist tükk nühkimist.
jutt siis enda käest, ei viitsi ringi käia roheliselaigulisenaAlko aitab, käesoleval juhul välispidiselt muidugi.
![]()
![]()
seespidiselt aitab ka siis on lihtsalt savi et nägu roheline on
ja veel parem on kui terve näo roheliseks teed, siis saad kostüümipeole uhvot mängima minna
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Piipz kirjutas:millega saaks hästi briljantrohelise maha pesta? lihtsalt seebiveega on vist tükk nühkimist.
Soolase veega.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
dot4
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Ok mul köögis radikas on nagu vaid ülemiselt osalt kuum ja alt jumala jahe
MA nagu ei saa pihta mis tal viga on:D maksan nagu kütte eest küll ju
Nja Rumalaid küsimusi võib ju peale paari õllet ja tekiilat ka küsida:D:D
maruliis kirjutas:Ok mul köögis radikas on nagu vaid ülemiselt osalt kuum ja alt jumala jahe
MA nagu ei saa pihta mis tal viga on:D maksan nagu kütte eest küll ju
Nja Rumalaid küsimusi võib ju peale paari õllet ja tekiilat ka küsida:D:D
termoregulaator ilmselt miinimumi peale keeratud.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Veel võib kontrollida ega õhk ei ole vahel.
Endal kodus selline keiss, et torud on valesti veetud, s.t väljavoolu toru on vastukaldega.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kui radikas on õhk sees siis on radikas ülevalt külm ja alt leige. Muidugi oleneb ka õhu hulgast, mis radikas võib olla. Aga füüsikaseaduste kohaselt õhk on kergem kui vesi ja "soe" tõuseb üles ja "külm" langeb alla!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänatud: 1 kord
Kui radikas on vana, siis on alla ladestunud rooste ja muu mudru ning vesi sealt enam läbi ei käi.
Let the good times roll.
Kas keegi kiivrisiseseid kõlareid ka kasutab? Selliseid: http://cgi.ebay.co.uk/Motorbike-Motorcy ... bc7bf#shId
Kas saab korralikult muusikat kuulatud või on tegu suht ebakvaliteetse muusikaelamusega? Autokoolis sai kasutatud küll, kuid sõiduõpetaja ei tahtnud väga mussi lasta
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Selline uskumatult tehnikavõõras küsimus, et kui palju sõltub masina seisukord vanusest?
Vaatan VN750 kuulutusi juba sellest ajast kui lube tegema hakkasin ja kuulutuste põhjal sama läbisõiduga 6-7 aastase vanusevahega masinate hinnaerinevus u. 1000 eur. Kas on sellise hinnavahega mõtekam pigem uuem, või vanem võtta?

-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
daub kirjutas:Selline uskumatult tehnikavõõras küsimus, et kui palju sõltub masina seisukord vanusest?
Vaatan VN750 kuulutusi juba sellest ajast kui lube tegema hakkasin ja kuulutuste põhjal sama läbisõiduga 6-7 aastase vanusevahega masinate hinnaerinevus u. 1000 eur. Kas on sellise hinnavahega mõtekam pigem uuem, või vanem võtta?
Kuidas Jaan, nõnda saan... Väljalaskeaasta ei mõju sõiduki seisukorrale. Mõjub see, kui heaperemehelikult eelmine omanik oma tehnikasse suhtub.