Jussi Cagiva wmx 250 projekt

Kasutaja avatar

Teema algataja
juss456

Re: Jussi Cagiva wmx 250 projekt

Lugemata postitus Postitas juss456 »

Tervitus!
Mõtlesin veidi rääkida Cagivast. Kuni lume maha tulekuni oli ta mul sõiduriist, aga Motoplat hakkas ära väsima. Motoplati sain maha müüa ja otsisin asenduseks teise süüte süsteemi SEM. Tagumise amordi saatsin hooldusesse, et kevadel uue hooga sõitma saaks. Uue karbussi sain kah Keihin jp 39.
Tegemist vajavad veel esimesed amordid, päris õhtal nad pole aga vaikselt hakkavad minema. Muidugi kevadeks uusi rehve oleks vaja. Mis kõige halvem, kolbi oleks kah vaja aga nii palju kui mina 250se kolbe vaadanud olen, pole ükski samas mõõdus Cagi omaga.
Vahepeal oli mul selline karvane tunne, et paneks Cagiva müüki, paar tuttavat tahtsid siklit osta aga ma ei tahtnud ära müüa, üks naljamees pakkus 12 krooni kilo.
Mis Cagivaga edasi teen? 3 võimalust: 1) müün maha, 2) sõidan ja remondin, 3) hakkan originaali taastama
Maha müüa ma teda ei tahaks, sest sellist riistapuud ei kohta ikka igapäev aga vaatab, mis tulevik toob.
Koostasin väikse videofilmi Cagiva elust:

Kõike head

Juss.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”