Kukkumine ja taastumine

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Kukkumine ja taastumine

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Psaiko kirjutas:

Neeme jutt võimalkust valest kehaasendist, mille tulemusena hoiad keha ja teatud lihaseid pinges, kui ka need jutud, et taastumine on väga valuline ja pikk protsess kõlavad väga tõesena! Eelmisel septembril oli "pisikene" kukkumine Pärnu rinkal, maandusin kah selja peale ning selg oli ikka väga-väga pikalt nii, et ei saanud kohe väga midagi teha ning pidevast valust tingituna hoidsin nn ennast, tglt selga ilmselt valesti. Asi hakkas paranemise märke võtma kuid hiljem, kui lõpuks olin taastusravi arsti juures ning sain mõned harjutused. Lisaks tõi jõuluvana kinkekaardi alternatiivmeditsiini reikikliiniku massaazi kinkekaardi. Olin käinud seal kaks korda ning tuli mul plaaniline operatsioon (mitte selja) üldnarkoosis. Haiglavoodis ärgates ning uuesti maailma tajudes ühe esimese asjana märkasin, et ei valuta selg ega ka matsust viga saanud õlg, mis enne olid pehmelt öeldes väga valulikud. Nüüd ei teagi kas on see massaažist, reikist või narkoosis olles vabanenud lihaspingetest, või kõik asjad koos, kuid enesetunne on ikka kordi parem.
Kindlasti on abiks kiropraktik ja vigastuste korral, eriti selja puhul, pilates.

Lendur räägi põetajatest ja põlvehädadest kah :mrgreen:

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”