krossitsikkel ja politsei?

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

virkostein kirjutas:
enamasti siiski piirtutakse esimesel korral hoiatusega, kui just mingit sigadust kokku ei keera, kuid oleneb ka politseinikust, kui on ikka naaber heasüdamlik politsei siis pole kindel et ta teiselgi korral trahvi teeb, kui sõidad rahulikult siis võib olla polegi tal ülbamist, eriti kui sa sõidad väiksematel teedel. aga kui on mingi vapsee vihane ment siis kui mitte esimesel korral siis teisel korral ikka saab trahvi. hinnast ma ei tea midagi, eks see ka oleneb... :roll:

Misasja sa sogad vett? on sul kogemusi (endal, mitte sõbra lellepojal) nende esimeste või teiste kordadega? Vastus juba minuarust öeldi, politseinikul on põhimõtteliselt võimalik teha trahvi selleks teedel mitte ettenähtud sõidukiga sõitmise eest, ilma ülevaatuse, kindlustuseta jne. Seega on instantsidel imho võimalus teha soovi korral trahvi rohkem kui mõne mehe ratta hind.

Suuremad mülkad ehk teavad rääkida, kui palju reaalselt ka trahvi saadud on sarnases olukorras.

p.s. ja sellest teemast me ei tee nüüd teemat "mina olen/olin kõva mees ja sõitsin eest ära...." avalik foorum ei ole selle jaoks :!:
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Mine “Vaba teema”