SMX teatab !!! → Re: AGS Racing teatab !!!
Re: AGS Racing teatab !!!
Uurisin sama ühest moto poest ja sealt öeldi jah, et tõsisemad sõidumehed, no eesti eesotsamehed vahetavad ja liigendeid tihemini. Uurisin siis igaksjuhuks ka Jaanus Kovali käest nende kohta ja ta ütles etta alles mõni aasta tagasi vahetas välja enda asterikiskid,tal oli veel see vanem mudel, millel oli nende tagumiste paelte või asjadega janti olnud hoolega(uuel mudelil teistsugused paelad taga) aga muidu polnud häda midagi, et tema olevat aastas korra umbes äkki liigendeid vahetanud aga no minu jalas ei küündiks need põlvekaitsmed ilmselt kaugeltki mitte selliste koormusteni kui temal (juba trenni tegemise ja võistlustel käimise mõtteski), seega ma eeldan, et ehk kahe aasta peale korra pean liigendeid vahetama...lisaks sellele, uurisin just asteriski liigendite hinna kohta siin eestis ja need ei maksa mitte 100€ komplekt vaid 500 kr üks pool, seega 1000kr komplekt ! Hind on siiski suhteliselt määravaks faktoriks minu jaoks praegu ja kuna asteriskid on samuti kõrgel tasemel põlvekaitsmed, ning pole nagu keegi kuskil märkimisväärseid puudusi neil välja toonud (või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?), siis valin tõenäoliselt asteriskid siiski...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.