Pildikogu ilusatest naistest tsiklitega.
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: Pildikogu ilusatest naistest tsiklitega.
Nu probeem: kohe kindlasti ei ole mul fb-s ühtegi pilti isegi jalgrattal, kuid nii tahaks ka olla "ilus Eesti naine tsiklil", ausalt olen Eestist, naine olen ka... ilus, ma arvan küll, aga nu see vaataja silmades ju, puudu vaid tsikkel.... Ja sõbrannad... nad on kõik täitsa kobedad... minu maitse puha ja mul hea maitse
Ja no vaja ju ühte garaazi ja ühte ratast ja ühte kaamerat, seega lähemalt saab juba ühega räägitud ja eks too otsutsa kas põrsas või mitte. Oi kurja... Jääääger aitab ikka, siis võib juba lumehange minna pilte tegema
A ma ootan hoopis tsiklinaiste komme, kes vahel juhtuvad olema nii feministlikud ja mürgised
Vabalt võib hakata kohe mürgitama
Aga samas on ka fakt see, et millegipärast on "meie" tüdrukud - eriti motohuvilised tüdrukud, veidi häbelikud vms.
Kole raske on saada neid koos rattaga pildile. Kui oleks kedagi, kes asja omalt poolt utsitaks, siis see oleks väga tore.
Ma oleks nõus vabalt magamata öid veetma, et neid pilte sis veidi redigeerida ja vastavalt läbiräägituid siis ka avaldada.
Minu meelest oleks ka ammu aeg meie osavõtlikest näiteks kalender teha järgmiseks aastaks vms. Olleks ju täitsa tore.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.