Pildikogu ilusatest naistest tsiklitega.

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Pildikogu ilusatest naistest tsiklitega.

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

mart211 kirjutas:
korke kirjutas:

ta on juba ukse taga :mrgreen:

mart211 kirjutas:

Nüüd ootame Sepa kommentaare :mrgreen:

Aga kui ta veel pole teemat märganud(mis loomulikult kõlab ebausutavalt), siis puhtalt aja kokkuhoiu mõttes võiks Maruliis oma facebooki konto siia riputada ja sõbrannade omad ka. Säästame Sepa guugeldamise vaeva :mrgreen:

Nu probeem: kohe kindlasti ei ole mul fb-s ühtegi pilti isegi jalgrattal, kuid nii tahaks ka olla "ilus Eesti naine tsiklil", ausalt olen Eestist, naine olen ka... ilus, ma arvan küll, aga nu see vaataja silmades ju, puudu vaid tsikkel.... Ja sõbrannad... nad on kõik täitsa kobedad... minu maitse puha ja mul hea maitse :)

Ja no vaja ju ühte garaazi ja ühte ratast ja ühte kaamerat, seega lähemalt saab juba ühega räägitud ja eks too otsutsa kas põrsas või mitte. Oi kurja... Jääääger aitab ikka, siis võib juba lumehange minna pilte tegema

A ma ootan hoopis tsiklinaiste komme, kes vahel juhtuvad olema nii feministlikud ja mürgised :D

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”