Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
pekske nüüd, aga miks ma ei või siis plekklabidaga plekist katuselt lund ajada? ära kraabib ja kole on vaadata? rooste ei tohiks ju see minna. Samuti on suht keeruline labidaga plekile auku teha.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
spike kirjutas:pekske nüüd, aga miks ma ei või siis plekklabidaga plekist katuselt lund ajada? ära kraabib ja kole on vaadata? rooste ei tohiks ju see minna. Samuti on suht keeruline labidaga plekile auku teha.
Läheb rooste ja kuidas veel
http://www.revemont.eu/
ma vaatasin just kuidas üks kodanik oma suht uuelt autolt lumelabidaga lund maha tõstis/nühkis. seal hakkas küll värvist kahju.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
spike kirjutas:pekske nüüd, aga miks ma ei või siis plekklabidaga plekist katuselt lund ajada? ära kraabib ja kole on vaadata? rooste ei tohiks ju see minna. Samuti on suht keeruline labidaga plekile auku teha.
Samal põhjusel kasutad sa teflonpannil puitlabidat või -lusikat.
Esialgu pole kriime näha, aga mõne aja möödudes koorib värvi lahti ning rooste ründab mühinal.
Ka redeli alla pannakse näiteks kaltsuvaip, et katusepleki värvkatte vigastusi vältida.
Kas SEM süüde töötab teisipidi pööreldes? SEM, mida kasutati vasakul pool läheb mul nüüd paremale poole, seega kui panna nii nagu ta külge käib, kas säde tekib? Igatahes Motoplatiga oli nii säde olemas aga mida tugevamini lüüa seda nõrgemaks säde muutub. SEM-i puhul ma seda ei tea ja küsin teadjatelt üle.
juss456 kirjutas:Kas SEM süüde töötab teisipidi pööreldes? SEM, mida kasutati vasakul pool läheb mul nüüd paremale poole, seega kui panna nii nagu ta külge käib, kas säde tekib? Igatahes Motoplatiga oli nii säde olemas aga mida tugevamini lüüa seda nõrgemaks säde muutub. SEM-i puhul ma seda ei tea ja küsin teadjatelt üle.
Kedagi ei koti su panni mured!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
rainer300 kirjutas:juss456 kirjutas:Kas SEM süüde töötab teisipidi pööreldes? SEM, mida kasutati vasakul pool läheb mul nüüd paremale poole, seega kui panna nii nagu ta külge käib, kas säde tekib? Igatahes Motoplatiga oli nii säde olemas aga mida tugevamini lüüa seda nõrgemaks säde muutub. SEM-i puhul ma seda ei tea ja küsin teadjatelt üle.
Kedagi ei koti su panni mured!
rainer, kedagi ei koti et sind ei koti jussi panni mured.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
juss456 kirjutas:Kas SEM süüde töötab teisipidi pööreldes? SEM, mida kasutati vasakul pool läheb mul nüüd paremale poole, seega kui panna nii nagu ta külge käib, kas säde tekib? Igatahes Motoplatiga oli nii säde olemas aga mida tugevamini lüüa seda nõrgemaks säde muutub. SEM-i puhul ma seda ei tea ja küsin teadjatelt üle.
LC4 oma igastahes EXC peal töötas. Electrexworldil on 3 erinevat mähist, aga erinevasuunalistele näitab samu mähiseid, nii et peaks igati toimima.

juss456 kirjutas:
Mälu värskendus! http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=63595
rainer300 kirjutas:juss456 kirjutas:
Mitte, et ma sinu eneseväljendamisi siin foorumis heaks kiidaksin, rainer300, aga seekord väga hästi naelapea pihta tehtud "Mälu värskendus" küll!!
zx12r kirjutas:rainer300 kirjutas:juss456 kirjutas:
Mitte, et ma sinu eneseväljendamisi siin foorumis heaks kiidaksin, rainer300, aga seekord väga hästi naelapea pihta tehtud "Mälu värskendus" küll!!
+1
FAIL
TAIX11 kirjutas:Kas reaalselt on nutitelefonidel andmeside kiiruses vahet? 3G vs 3,5G
On ikka.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
TAIX11 kirjutas:Kas reaalselt on nutitelefonidel andmeside kiiruses vahet? 3G vs 3,5G
3G peaks olema vist 384 kbit/s
3,5G kui 14 Mbit/s (reaalne 7,2)
mx77 kirjutas:TAIX11 kirjutas:Kas reaalselt on nutitelefonidel andmeside kiiruses vahet? 3G vs 3,5G
3G peaks olema vist 384 kbit/s
3,5G kui 14 Mbit/s (reaalne 7,2)
3,5G on teoorias kuni 21Mbit/s (HSPA)
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kas väga uimane vana Celeron (uimane on seal windows xp) muutub erksamaks kui xp vahetada linux ubuntu vastu? Mälu on lisatud 256kB->1256kB. Midagi peab sellega ette võtma sest windows enam normaalselt ei käivitu. Linux-iga võiks viirusetõrjest loobuda? Arvutiga on plaanis max 3 tegevust- veebilehitsemine, mailer ja skaip.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
bitter kirjutas:Kas väga uimane vana Celeron
KUI uimane vana Celeron - mitu MHz?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
bitter kirjutas:Kas väga uimane vana Celeron (uimane on seal windows xp) muutub erksamaks kui xp vahetada linux ubuntu vastu? Mälu on lisatud 256kB->1256kB. Midagi peab sellega ette võtma sest windows enam normaalselt ei käivitu. Linux-iga võiks viirusetõrjest loobuda? Arvutiga on plaanis max 3 tegevust- veebilehitsemine, mailer ja skaip.
Viirusetõrjest saad loobuda küll, aga oma silm on kuningas: Tõmba live cd ja kirjuta plaadile, saad proovida ilma installimata, kui väle arvuti sul on.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
bitter kirjutas:Kas väga uimane vana Celeron (uimane on seal windows xp) muutub erksamaks kui xp vahetada linux ubuntu vastu? Mälu on lisatud 256kB->1256kB. Midagi peab sellega ette võtma sest windows enam normaalselt ei käivitu. Linux-iga võiks viirusetõrjest loobuda? Arvutiga on plaanis max 3 tegevust- veebilehitsemine, mailer ja skaip.
Mälu eeldan, et ikka 256MB-->1256MB ?
Samuti aitaks ehk format ja fresh xp install. Kui seda juba tehtud pole.
Tee format ja lase uus windows peale, see ubuntu on täpselt selline nagu kõlab.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
MHz vist oli 1,1 v 1,3, vaatan homseks järele kui õnnestub. Samuti mälu. Soovisin muidugi väljendada end MB-des aga nüüd hakkasin kahtlema, igatahes on seal 2 mälumoodulit. Kas 1GB ja 256 MB või siis 512 + 256 . Ei ole veel proovinud windowsi uuesti paigaldada. Värske windowsiga hakkaks see lõputu appdeitide tirimine ja paigaldamine jälle otsast peale eksole?
Linuxit plaadilt käivitada võib ju proovida aga ma lootsin rohkem targemate kommentaare, et kas linux - kui selline - on sama masina peal väledam ja/või mingil muul moel parem kui xp.
pigem mitte, sest ubuntu miinimum süsteeminõuded on pea 3 korda suuremad kui XP-l. niiet ei soovitaks jõudluse säilitamise mõttes. kopeeri oma tarvilikud asjad ära kuhugi ja tee cleaninstall (format ja siis install). kuigi arvuti on juba sellises staatuses et peaks muuseumisse viima, on ilmselt ikkagi asi selles et kui ta on sul väga kaua olnud ilma puhastamata siis tõenaoliselt on register täis igast pahna, mis arvuti aeglaseks teeb ja probleeme põhjustab. (see tekib kõige kergemini siis kui installida midagi ja siis korrektselt mitte uninstallida, vaid asjad lihtsalt ära visata. ning see tekib isegi ajapikku siis kui kõik asjad korrektselt ära installida) Pluss fragmentatsioon.
lextastic kirjutas:bitter kirjutas:Kas väga uimane vana Celeron (uimane on seal windows xp) muutub erksamaks kui xp vahetada linux ubuntu vastu? Mälu on lisatud 256kB->1256kB. Midagi peab sellega ette võtma sest windows enam normaalselt ei käivitu. Linux-iga võiks viirusetõrjest loobuda? Arvutiga on plaanis max 3 tegevust- veebilehitsemine, mailer ja skaip.
pigem mitte, sest ubuntu miinimum süsteeminõuded on pea 3 korda suuremad kui XP-l. niiet ei soovitaks jõudluse säilitamise mõttes. kopeeri oma tarvilikud asjad ära kuhugi ja tee cleaninstall (format ja siis install). kuigi arvuti on juba sellises staatuses et peaks muuseumisse viima, on ilmselt ikkagi asi selles et kui ta on sul väga kaua olnud ilma puhastamata siis tõenaoliselt on register täis igast pahna, mis arvuti aeglaseks teeb ja probleeme põhjustab. (see tekib kõige kergemini siis kui installida midagi ja siis korrektselt mitte uninstallida, vaid asjad lihtsalt ära visata. ning see tekib isegi ajapikku siis kui kõik asjad korrektselt ära installida) Pluss fragmentatsioon.
+100000
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
bitter kirjutas:Kas väga uimane vana Celeron ...
Muu poolest kärakski asi paremini, aga põhiline, millega linuxilised pole veel mäele jõudnud, on flash, linuxil võtab flashi jooksutamine oluliselt rohkem ressurssi ja on aeglasem kui xp-l. Reaalelus tähendab see seda, et kui kusagil veebilehel on mingi liikuv aken (mida on seal enamasti massiliselt ) siis poovad need selle vaese vanakese korralikult kinni. Maksimumile keeratud adblockiga on mingi tegevus võimalik, aga isegi juutuubi vaatamine on paras piin. Ühesõnaga, linuxiga läheb veel aega, enne kui massidele kõlbulikuks saab...

-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
Mitu sentimeetrit pikk on shampuse pudelil olev traat?
virkostein kirjutas:Mitu sentimeetrit pikk on shampuse pudelil olev traat?
Kuni 35 cm.
EDIT: Mingi ajalooline väide on, et "jalapikkune" (so 30,5 cm).
Niiet ma lahmisin täitsa õigesti
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
bitter kirjutas:MHz vist oli 1,1 v 1,3, vaatan homseks järele kui õnnestub. Samuti mälu. Soovisin muidugi väljendada end MB-des aga nüüd hakkasin kahtlema, igatahes on seal 2 mälumoodulit. Kas 1GB ja 256 MB või siis 512 + 256
. Ei ole veel proovinud windowsi uuesti paigaldada. Värske windowsiga hakkaks see lõputu appdeitide tirimine ja paigaldamine jälle otsast peale eksole?
Linuxit plaadilt käivitada võib ju proovida aga ma lootsin rohkem targemate kommentaare, et kas linux - kui selline - on sama masina peal väledam ja/või mingil muul moel parem kui xp.
Ubuntuga on see lihtne asi, et tõmba ta USB pulga peale ja lase pulgalt käima ja vaata kuidas käitub. Leidsin sellise toreda distro nagu EasyPeasy. Asuse EEE PC peal käib võrreldes XP'ga kordades sähmemalt.
Siis võid veel proovida PC peale porditud androidi. Aga selle pead installima, USB pealt käib elu uimasel. Mul ASUS'e peal läks igatahes käima USB'lt ja leidis wifi üles ja toimis igati.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !