Tunnilugeja paigaldus.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Tunnilugeja paigaldus.
Tervist, kotkad!
Vaevan oma pead küsimusega, et kuidas paigaldada yz450 f-ile tunnilugejat. Olen kuulnud, et tunnilugeja juhe peab olema keeratud ümber küünlajuhtme, mis enamasti on kõrgepinge juhe. Aga minu siklil on piip vist ka süütepool, sest sinna sisse läheb kaks peenikest justkui primaarmähise juhet. Tunnilugeja ise võiks olla KTM- i oma sest sedasi on sinna peale kirjutatud.
Re: Tunnilugeja paigaldus.
Tuleb vist kiirmales kasutatav kell paagi peale orgunnida, sest mina küll pole võimeline seda piipu omale kohale võimeline toppima koos selle tunnilugeja juhtmega. Mässisin nii tihedalt, kui võimalik, aga no ei mahu!
Keri ikka ümber selle osa, mis piibust nähtavale jääb.
Uudishimu tapab
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
no ei tea, mul on ja probleeme ei ole. Ega seda sinna palju pole vaja - paar-kolm keerdu.
Hopplaa! Edu! Kruttisin paar tiiru ümber välja jääva osa ( mõnes seltskonnas kõlaks väga kahemõtteliselt) ja äigasin plätaga paar korda ja hakkas tööle nii mootor kui ka tunnilugeja. Nüüd oleks veel vaja leida koht kus paaru panna, sest naabrid vaatavad juba imelikult. Suur tänu, kotkad!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.