LEITUD minu VW PASSAT!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
LEITUD minu VW PASSAT!!!
palun ka tsiklimehi silmad/kõrvad lahti hoida, sest ööl vastu 8.detsembrit varastati minu hää pereauto Volkswagen Passat!
kaduma läks ta keilast, pae tänavalt.mu oma korteri akna alt...
autost niipalju et:
reg.nr 929 TGM
must
universaal
1993 aasta
1.9 turbodiisel
kergelt märgatavaid eritunnuseid on raske välja tuua..
tagaluugil puudavad tüüpilised kirjed nagu VW ja PASSAT.
nende asemel on nüüd autovärvi mägiaivari teip, mis on tegelt suht raskesti märgatav.(2 roosteauku teibi all)
samuti puudub tagaakna kojamees koos varrega!
taga külgedel on varustuse klassi määrav kleepekas "Trend"
parem esimene poritiib on kergelt muljutud-samuti raske märgata, aga siiski.
esiuste akendel on tuulesuunajad!
muu autot iseloomustav:
4x el aken
el luuk
el peeglid
standard sisu/originaal stereo.
all 14" plekkveljed naastrehvidega!(ees uued pirellid)
igasugune info on teretulnud 5544150
-
Teema algataja
Re: LEITUD minu VW PASSAT!!!
LEITUD
JEEHUU
aga sellisel rumal ajal, et nüüd vaja esmaspäevani oodata, mil saab patsienti näha jälle!
siis ka asjaolud selguvad minu jaoks...
merry x-mas!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
jah on selgunud
auto saadi kätte juba järgmisel päeval,9.detsembril kloogalt,kuhu narkar auto viinud oli.
tõenäoliselt sõitsin samal päeval otsingute käigus isegi sealt mööda ent auto oli katte all olnud ja ehk nii ta mulle märkamatuks jäi.
politseisse teatas autost varganäo tüdruku ema,kelle hoovi passat toimetati. temale tundus asi kahtlane ja uuris politseist kohe järgi ning oligi olemas!
Aitähh!
KÜLL AGA...selle üürikese aja jooksul on õnnestunud värdjal terve mu salong pea peale pöörata...armatuur praktiliselt väljas, uksepolstrid läinud, laepolster poolenisti küljest rebitud ja katuseluugi mootor eemaldatud...
kõlarid läind, originaal makk isegi on välja kistud,paneel lõhutud ja pagassi visatud. pagassis on tegelikult enamus plastdetaile olemas, mis salongist pärit aga kinnitused paljuski puruks.
igaugused lülitid on samuti läinud.
auto iseenesest ühes tükis ja korras-rattad all ja aku peal-küll sõidan praegu tunde ja maitse järgi sest spidoblokk ju kah läind!
varganäost niipalju, et istub juba kinni, sest tal olnud tingimised juba kraes mingi eelmise varguse pärast.
väga pikaks ei pidavat aga sinna jääma, sest olevat veel "liiga vähe korda saatnud!"
tore! ehk on siis asjalikku autohuvilist varsti jälle tegutsemas näha...
nüüd...uurija käskis kahjukulud kokku lüüa ja temale toimetada. mis on kadund ja mis on lõhutud.
kuna tegu on peamiselt salongidetailidega siis ega mul vist mujale pöörduda ole kui VW esindusse?
-
Teema algataja
BYKERS kirjutas:esinduses maksavad vajalikud osad rohkem kui su auto turu väärtus on
eino teadagi!
arvad et ise läheksingi seda teed uusi pudinaid otsima???
lammareis sarnaseid passateid küll aga milleks peaksin vargale teene tegema ja odavaimat otsima?
kahjunõue tuleb ikka täie raha eest teha ja võimalikult väikese vaevaga-ehk siis kõik ühest kohast.Saksa Auto!
lammareis sarnaseid passateid küll aga milleks peaksin vargale teene tegema ja odavaimat otsima?
Näiteks kindlustused ütlevad nii vana auto taastamisel südamerahuga, et mine lammarisse juppide järgi, uut originaali me kinni maksta ei kavatsegi. Samas, sellise aastakäigu volksude paljud jupid on naeruväärselt odavad ka poest ostes. Mine Forssi, seal nad suudavad sulle sõbralikult ja mõistlikult hinnad teha.
Arvesta sellega, et kui tahad autole vähegi kaubanduslikku välimust tagasi anda, pead ikka omast taskust selle kõik kinni plekkima. Varga käest saad raha kätte ainult siis, kui hakkad tema diileriks.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kui vastav kindlustus olemas, siis las too kindlustus tegeleda varguseelse seisundi taastamisega ning pakkumiste kogumisega. Kui midagi sitasti tehakse, siis saab alati lasta ümber teha- kindlustusele endale see lisakulu ei tekita ja remonditöökoda pikalt pipardama ei hakka, sest tahab edaspidigi kindlustuselt tööd saada.
Kui aga kindlustust pole, siis ikka täie rauaga ja Saksa Autosse pakkumisi võtma.
-
Teema algataja
no kuna tegu pole ikkagi kindlustusjuhtumiga,siis loodan et varga suunas vaadatakse pilguga-"ise oled süüdi"!
sest ise ta ju süüdi ongi ja mina ei pea minema talle lammareist soodukaid otsima!
to sang: forss´ist mind saksa autosse saadetigi!
-
- Tsikkel: DragStar1100 Custom; SR500/BSA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
Mis kindlustus? Mingi kasko ikka. Vist ainuke variant ongi täiskasko,
Mul löödi 1,5 ööpevase vahega üks ja sama ukseklaas sisse (esimesel korral nö murti sisse asjade röövi eesmärgil, teisel korral vist kättemaksuks, et nad olid saanud esimese korraga katuseboksi võtme, aga boxi suutsin vahepeal maha tõsta).
Et sama jama ise kinni ei peaks plekkima, otsustasin teha nö klaasikasko. Aga võta tillist - 1996 väljalaskega autole enam ei teha. Ma ei viizi hetkel uurida, et kas TÄISkaskot sai teha nii vanale autole.
Enivei. Olgu see KORTER, AUTO või muu vara - vähemalt KESKLINNAS on vargused SUURENENUD. Olge väga valvsad: Autod olgu asjadest tühjad, Koridorides põlegu valgustid, Kahtlased inimesed tuleb meelde jätta, Uksed tupeltlukku!
Head Uut aastat!
SREU #0319
Current: SR500/BSA GoldStar; Husqvarna mod. 27; BMW R100/7
Previously: DragStar Custom 1100; BMW R100
56 670 801
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Resultaat?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Teema algataja
resultaat on see, et viisin uurijale paberid kahju kogusummaga,mis kujunes vägagi tähelepanuväärseks- 43000.-
kusjuures, mõned asjad jäid sinna listi veel lisamata!
uurija ütles, et väga hea! ja et edaspidi jääb mul üle vaid prokuröri kõnet oodata.
millal see toimuma peaks? ei tea.
ahjaa, sel kaabakal olevat miskine 94 aasta volkar,mille prokurör nüüd siis niiöelda arestib ja seejärel maha müüakse.saadav tulu loodetavasti tuleb mulle
asi seegi.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Hoiame pöialt!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.