Rumalad küsimused

reimps

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas reimps »

Laupäeval Kristiines, Ülase 15, kaugemale pole veel kahjuks mahti minna. Tegelikult on selline plaan - kui toimivad kinnisõidetud lume peal, siis saavad õhtul kõik soovijad proovida :)

Kahe rehvi algusest lõpuni valmis saamisega läks aega ca 7 tundi + Streetmoto Erko vaev nende velgedele venitamisel.

Hind? No mingi 1500.- kahe rehvi eest (16-tollised rehvid palun ise tuua, 17-tollised leian ise ka). Mul siinsamas teemas mõned (kümned?) leheküljed tagasi oli vastav plaan ka, aga siis oli asi idee tasemel. Nüüd on valmis :)

@janis: Miks ma ei pannud külgedele rohkem - esimene isetehtud rehvijooks ja olgem ausad, ega ma põlve maha kallutama kindlasti ei hakka. Esihargi vahel on ruumi tegelt kõvasti, tagakiige polegi probleem, pigem kett, aga mul läks õnneks hästi - miski pool sentimeetrit on piigiotsa ja keti vahel ruumi. Nagu tagantjärgi mõelda, siis parem on, kui peal on vanem (= veidi veninud) kett, siis saab pingutamisega mängida, samuti saab rehvi profiili valida ju madalama või üldse mingi "lamedama" profiili valida.

Üldiselt on mul telefoninumber profiilis olemas. Peale laupäevast katsetust (heal juhul ka katsetusi :P) saan anda adekvaatsemat infot.

Mine “Ajaviiteks...”