Ktm exc 525 2003 vs Husaberg fe 550 2004
Re: Ktm exc 525 2003 vs Husaberg fe 550 2004
ise, ise. Oma väikeste valgete käekestega Minu tsikli manuaalis oli küll kirjas, et standardina on sõitjaks arvestatud poole õhemat ja 25% tihkemat meest kui mina olen ning kui sõitja on raskem, tuleb raketiteadus appi võtta
Aga sõnumi püüdlus oli mitte niivõrd tehniline vaid rohkem "sõidufilosoofiline".
Krossirajad ju tehakse tänapäeval eelistatult superkrossi profiiliga. Pikad topelthüpped, teravad kickerid hüpete ees. Kui kogu hüpet ära ei hüppa siis oled peadpidi seinas ja sobitatad tutvust medkooli praktikantidega traumapunktis. Kui kickerist lihtsalt üle veered, siis rikud kickeri ära ja saad raja servas pro-de käest kolakat. Selliseks hüppamiseks peab nii masin kui mees olema 100% valmis. Ja kui 45 aastane 100 kilone küsib et milline krossikas parim oleks, siis võiks ju kahelda kas kumbki eeldus on täidetav .
Enduros (ja reeglite järgi ka kestuskrossis) on võimalik rohkem "oma sõitu" teha. Hüppad nii pikalt kui hüppad - seal pole topelthüppeid mis sulle viga ei andesta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.