Rumalad küsimused
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Rumalad küsimused
bitter kirjutas:Ja teine asi - mul on telefon ühtlasi navigaatoriks, seega ta on suht tihti taskust väljas enivei
.
Suure ekraani autost eemaldamise vajadus on minu jaoks nii tõsine miinus et tõmbab kõik suure ekraani plussid nulli. Vaatan esmajoones ilma ekraanita või tillukese ekraaniga komplekte. Muidugi peaks enne ostu testima või googeldama - kas see lihtsate parrotite nupuke ka telefoni menüüdes liikumist võimaldab... Häälvalimist peaks mu telefoni os ka toetama aga pole seda proovinud veel.
Ma kasutan ka telefoni vahel navigaatorina ja jube mõnus on, et hääljuhised tulevad ka läbi Parroti ja autokõlarite. Mul nokial see kõlar lollakalt telefoni taga ja ei kostu kõige paremini eriti veel kui raadio mängib. Kui aga parrotiga ühendatud, siis jääb raadio vait, tulevad hääljuhised ja siis mängib raadio edasi. See niiöelda suur ekraan ei ole sugugi suur, see et ta ära käib on ka osaliselt plussiks, muidu kaabak tuleb ja rebib sul jõuga ikka kõik puruks isegi kui ekraan ära ei käiks. Ma olen sellega nii harjunud, et ei pööra enam väga tähelepanu, eks mida aeg edasi seda vähem seda ekraani ka kaasa vead. Kui auto ööseks ära pargid, siis vast võtad kaasa ja kõik. Parrot MKi 9100 mis on väiksema ekraaniga, käib samuti ekraan ära küljest ja saab kaasa võtta. CK 3100 kohta ei tea. Telefoni menüüdes surfida ei saa on ainult phonebook, dialed calls, received calls, missed calls ja kõik vist ja ülejäänud on parroti enda seadistused.