Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas bitter »

motoratsutaja kirjutas:

Minu jaoks kaotaks handsfree igasuguse mõtte, kui sissetuleva kõne korral pean iga kord telefoni taskust välja kangutama, et näha kes helistab. Ei ole ma ka eriline telefonihoidiku kasutaja, mis esiklaasi või armatuuri küljes, kui telefon sinna panna siis näeb loomulikult ka telefoni ekraanilt kes helistab. Samuti ma ei oska kommenteerida ka seda, millised on väljahelistamise võimalused ilma ekraanita mudelil tõenäoliselt: viimase kõne valimine, häälvalimine ja kõik. Ekraaniga mudelil saan viimast kõne uuesti valida, kasutada häälvalimist ja puldi abil kenasti minna ka telefoni raamatusse, sissetulnud kõnedesse, valitud kõnedesse jne.

Ma olen nats teise mätta otsas - olulisemad helistajad tunnen ära juba helina järgi, ülejäänute puhul ei peagi helistaja EELtuvastamist oluliseks. Ja teine asi - mul on telefon ühtlasi navigaatoriks, seega ta on suht tihti taskust väljas enivei :).

Suure ekraani autost eemaldamise vajadus on minu jaoks nii tõsine miinus et tõmbab kõik suure ekraani plussid nulli :(. Vaatan esmajoones ilma ekraanita või tillukese ekraaniga komplekte. Muidugi peaks enne ostu testima või googeldama - kas see lihtsate parrotite nupuke ka telefoni menüüdes liikumist võimaldab... Häälvalimist peaks mu telefoni os ka toetama aga pole seda proovinud veel.

Mine “Ajaviiteks...”