Rumalad küsimused

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

bitter kirjutas:

Millised neist head häält teevad (ma mõtlen "teisele poole kostavad" normaalselt) - tahaks isegi teada!
Ja veel - kas displeiga parrotil on olulisi eeliseid "tavalise" ees? Tavalise puhul vast piisab kui telefon taskust välja võtta ja näeb sealt kah sama infot? .

Alles hiljuti lasin oma masinale panna selle Parrot mudeli:
http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... t_id/1305/

mõtlesin ka, et kumba võtta sest ilma ekraanita oleks olnud oluliselt odavam... aga praeguseks hetkeks ei kahetse, et ekraaniga variandi võtsin. Minu jaoks kaotaks handsfree igasuguse mõtte, kui sissetuleva kõne korral pean iga kord telefoni taskust välja kangutama, et näha kes helistab. Ei ole ma ka eriline telefonihoidiku kasutaja, mis esiklaasi või armatuuri küljes, kui telefon sinna panna siis näeb loomulikult ka telefoni ekraanilt kes helistab. Samuti ma ei oska kommenteerida ka seda, millised on väljahelistamise võimalused ilma ekraanita mudelil tõenäoliselt: viimase kõne valimine, häälvalimine ja kõik. Ekraaniga mudelil saan viimast kõne uuesti valida, kasutada häälvalimist ja puldi abil kenasti minna ka telefoni raamatusse, sissetulnud kõnedesse, valitud kõnedesse jne. ja sealt valida kellele helistada loomulikult see ekraaniga nikerdamine hajutab tähelepanu samamoodi nagu telefoni näppimine seega lihtsam on häälvalimine. Parroti loll omadus on see, et ei saa sisse lugeda häälkäskluseid vaid on ainult tema enda hääletuvastus nagu nõmedatel uuematel nokiatel, kus ei saa ka minumeelest tunnussõna juurde salvestada. Vist sai Parrotil isegi valida, et kas telefoni häälvalimise reziim või parroti enda hääletuvastus. Kuna inglise keelse menüüga on see häälvalimine ikka megadebiilne kuna Parrot hääldab ju kõiki nimesi inglispäraselt siis ei ole eriti lihtne nimesid nii hääldada, et Parrot aru saaks ja mingile lambi numbrile ei helistaks, mis tihtipeale juhtus. Panin menüü saksa keelseks ja kuna keel suus siis suudan vabalt ka saksa keeles hääldada ja pmst eesti keeles hääldades saab handsfree aru kellele vaja helistada. Ekraaniga mudelil on ka muusika kuulamise võimalus (kimp juhtmeid on kindalaekas, kuhu saab ühendada iphone, ipod, USB mälupulka, 3,5 mm pistik) ning ekraani taga on ka mälukaardi pesa. Ainukeseks miinuseks on ekraaniga mudelil see, et see vaja kaasa võtta autost, kui ei julge jätta. Pigem vast ei soovitaks jätta, sest ahvatleb see pätipoissi kindlasti. Helikvaliteedi kohalt on kõne natukene imelikum kindlasti kui otse telefoni rääkides aga kui mikrofoni tundlikuse põhja kruttisin siis sai nagu normi asi, et enam ei ole liiga vaikselt kuulda. Hääle testiks saab ju helistada. Natukene väiksema ja delikaatsema ekraaniga mudel oli algselt plaanis osta: http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... t_id/1304/
aga kuna seda polnud poes siis tuli teine võtta. Samuti ei ole see ekraan sugugi nii suur, kui esmamuljena piltidelt jääda võib, suht pisike ja kompaktne on.

Yaaa-maaa-haaa......

Mine “Ajaviiteks...”