Poole Hinna ÖÖ Yamaha Keskuses
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Kaupmees
- Kontakt:
Poole Hinna ÖÖ Yamaha Keskuses
10-11 detsember toimub Yamaha Keskuses Poole Hinna ÖÖ! Nendel kahel päeval pakume pea kõiki tooteid poole hinnaga! Soodsalt on saada järgnevate firmade toodangut: Yamaha, One Industries, UFO, Gaerne, FXR, Shoei, Arai, iXS, Tsubaki, S-Steel, Öhlins, Michelin jne... Pakume kõike, rehvidest kiivriteni välja! Et kõik huvilised ikka leiaksid endale aega meie külastamiseks, siis oleme nendel kahel päeval avatud alates kella 10.00 kuni 24.00ni!
NB! Soodustooteid ei saa ette broneerida! Kampaania ei hõlma originaalvaruosi, õlisid ja tehnikat!
Re: Poole Hinna ÖÖ Yamaha Keskuses
ottyamaha kirjutas:....... jne... Pakume kõike, rehvidest kiivriteni välja! ......... Kampaania ei hõlma originaalvaruosi, õlisid ja tehnikat!
E-poe järgi paistab tegu ainult riideäriga olema: http://www.shopshop.ee/one_yamaha/
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
E-poe järgi paistab tegu ainult riideäriga
Juba uurisin ka asja, varuosade puhul ei pea paika see slogan. Vähemalt minu küsitud asjade puhul.
-
- Kontakt:
Veebipood shopshop.ee ongi ainult riiete veebipood. Plaanis avada ka päris Yamaha Keskuse veebipood, kus on siis kõiki asju võimalik osta.
Aga poole hinnaga pakume kõiki muid lisasid ja kuluosi (välja arvatud originaalosad), hammasrattad, ketid, rehvid (kross ja tänav), sõiduvarustus, casual, kõik lenksud, heeblid, nahad, Gore-Tex, Öhlins-i asjad, amortisaatorid, rooliamordid jne.
Kui on täpsem huvi mingi vidinase vastu, siis aga küsige: ott@yamahakeskus.ee Tel: 555 37 333
-
- Kontakt:
Kaupa veel jätkub, mõni asi on otsas, aga valikut veel on, tulge ja krabage rehve, riideid jne
-
- Kontakt:
Kõik ikka 50% all, nahk, tekstiil, Gore-Tex, saapad, kiivrid, kõik noh
krt siis mul jöppas täna lausa,et ma täna viimase laevaga eesti ei läinud,homme astun motodepoost läbi ja ostan kiivri ,siis vaatan yamaha keskusse ,kudidas muidu teeoludega, kas ligi saab ikka ilma labidata
-
- Kontakt:
No ma sain ikka hommikul kenasti kohale ja päeval sahkasime siin ka pikalt, et hetkel on väga pro ja lund ei isegi ei saja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.