Mootorratturite reisikirjad → Re: Reisikirjad
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Reisikirjad
Müts maha igatahes , reisikirja lugedes tundub väga võimas tripp. Lugesin jutu läbi ja kas ma sain õigesti aru, et peale amordi kinnituse purunemist sõitsid üksi edasi ? Pea 18 000 km pani mu tugevalt kukalt kratsima ... siiani ikka imestanud, kuidas tehakse 5000 km trippe just selles mõttes et kuidas jaksatakse. Kuna pole ise pikemat sõitu rattaga teinud siis mulle tundub juba 3000 km paras ulme... Mitu aastat juba mõtlen, et tahaks kuskile sõita aga finants ei ole siiani veel võimaldanud. Peaks ikka mingi valemiga kuskile poole sõitma aga nagu ma aru saan siis mööda maanteid sõita kuskile lääne poole ei vist väga põnev. põnev oeks just näha selliseid paiku, kuhu naljalt ei satu. Saksamaal autobahni ääres tanklas kohvi juues pole midagi väga imetleda. Vaatab mis aasta 2011 toob peale euro, ehk õnnestub ikka üks reisi moodi asi ka teostada. Aga väga muhe oli lugeda reisikirja igatahes
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.