Milline kiiver?

toomloom

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas toomloom »

mul endal 1 heldi kiiver ja 1 arai. heldiga läks nii hästi et ostuga sain tumea visiiri kaasa :)
aga see selleks. visiiri uduamise vastu on minu arust parim lahendus pin-lock. tee mis, hinga või otse peale, ei lähe uduseks. ja turul on saada ka toodet erinevates värvides. kui su kiivril seda ei le siis see on alati hea invest mis tasub ära.

kiivritest kah.
olen rahul mõlema kiivriga. held on natuke mürarikkam aga tõesti kui paned kõrvaklapid pähe pole probleemi. soovitan.
arai kiiver on mul viper-gt. väga hea kiiver. vaikne, mugav ja piisavalt palju õhutusavasid. lisaks saad välja võtta ja ära pesta põsepadjad ja pealae polstri(?). visiir on kohe tehase poolt tuleb pin-lock kinnitustega ja kui need puuduvad sis on müügil pin-lock visiir sellisteks juhtudeks(kaasas puur, pin-lock kruvid jm). kiivrite kohta pole muud halba õelda et held ei ole nii vaikne kui arai aga ta on piisavalt vaikne et kuuled oma mõtteidki :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”