uus vahva seadus jälle plaanis
Re: uus vahva seadus jälle plaanis
oldmoped kirjutas:Sealt ka väike ja jabur jokk pisinüanss ka - kui keegi jääb kunagi mõne sportmootorrattaga ja lubadeta liikluses vahele ja vormistatakse protokolli otsus, et sõitis registreerimata L kategooria mootorsõidukiga omamata vastava kategooria juhtimisõigust, tuleb see rahulikult kohtusse anda ja selliselt vormistatud otsuse tühistamine on kindel.
Nüüd olen jälle targem. Mul oli kaks aastat tagasi juhus kus sõitsin pitbikega mõõda tänavat põllulapile, umbes 300m sõitu. Tuli kohalik inspektor kukeke ja tegi menetluse- juhtimisõiguseta sõit,kindlustuse puudumine, ülevaatuse puudumine ja tehniliselt mittekorras sõiduk. Tänu jumalale, et olin veel 17aastane paar viimast kuud ja sain alaealiste komisjoni, teine variant oleks olnud 6kilo tahv. Komisjon määras hoiatuse.
Seesama kukeke on teinud sama ka tuttavale, kes ületas krossikaga maanteed, tema sai trahvi 1,5k (kuna ta ema oli kukekese tuttav siis sellepärast niivähe).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.