uus vahva seadus jälle plaanis

sander16

Re: uus vahva seadus jälle plaanis

Lugemata postitus Postitas sander16 »

minuarust on see uus seadus väääga paljude asjadega vastuolus, paljud on neist siin juba nimetatud. Nii et põhimõtteliselt kirjutage endale üles, printige igaks juhuks kogu see värk välja, siis teab vaielda. Teiseks, et eramaale ilma loata tulla ei tohi, jälle auk sees. Aga kui mingi allkirjade kogumine toimub, siis meie väikesest Tapa linnast annaksid suhteliselt palju inimesi oma allkirjad (ma usun)või kui Toompeale lähme, võtame ikka tsiklid kaasa :D
Aga see on ikka täiesti ajuvabadus, ma arvan, et kui keegi lekitaks selle maailma meediasse, siis oleks see ikka päris suur uudis.
Aga EMF või teised motoorganisatsioonid võiksid sellele asjale suhteliselt kiirest ametliku kõigu anda, kui vaja siis kasvõi Euroopa kohtuni välja, sellepärast et see on ju täielik noorte motospordi piiramine, samuti ka täiskasvanute, kellel pole vastava kat. lube. Ma arvan, et 10000 allkirja pole mingisugune probleem.
Sorry pika posti pärast, aga ma olen väga vihane selle asja peale, nagu ma arvan, et ka teised.

oldmoped kirjutas:

Sealt ka väike ja jabur jokk pisinüanss ka - kui keegi jääb kunagi mõne sportmootorrattaga ja lubadeta liikluses vahele ja vormistatakse protokolli otsus, et sõitis registreerimata L kategooria mootorsõidukiga omamata vastava kategooria juhtimisõigust, tuleb see rahulikult kohtusse anda ja selliselt vormistatud otsuse tühistamine on kindel.

Küsimus selline, et kuidas kohtus sellise asjaga võidetakse, äkki saad seletada, siis teab vaielda nendega, kui vaja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”