Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Raul777 kirjutas:Et siis arestimajja mõneks ajaks tegude üle järgi mõtlema
Pildi järgi peaks arvama, et jälle on mu ratas koos minuga hullamas käinud, samas endal pole mul oma rikkumisest aimugi
zirocool kirjutas:Ja krt mida te topite koguaeg mingeid lapsi siia teemasse, alati kui mingi teema on siis jälle ÄKKI LAPSED MÄNGIVAD KULLI, no krt kas lastele ei oska õpetada et kulli mängitakse vastavas kohas mitte mingi 4 realise tee peal. Samad võtted nagu Õhtulehel ..
No sinu lause on nüüd küll pühas kuld!! Ja palun ära võrdle seda Õhtulehega.
Mõte oli, et on õigusakte, mis on kehtestatud teiste inimeste turvalisuse jaoks. Kontekstist mingi lause väljarebimises oled küll kõva tegija, kuid asja olemusest aru saamises suhtkoht nõrk tulemus...
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Kogu lool ja mitte ainult sellel on tegelikult päris huvitav lahendus. Presidendi tütart ähvardades ja lunaraha nõudes saab tingimisi; pedofiilina saab tingimisi ja no kui ei saa, siis saab poole varem amnestia korras välja; tapmisega sama lugu. Varastastamisest, röövimistest, kehavigastuste tekitamisest ja muust sellisest tühisest kolast pole üldse mõtet rääkida. Kui sina tahad Eesti Vabariigis ikka reaalselt vangi minna, pead sina tegema midagi oluliselt hirmsamat, kui naabrinaise vägistamine. Näiteks kiirust ületama?
Way to go.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
oldmaniac kirjutas:Kogu lool ja mitte ainult sellel on tegelikult päris huvitav lahendus. Presidendi tütart ähvardades ja lunaraha nõudes saab tingimisi; pedofiilina saab tingimisi ja no kui ei saa, siis saab poole varem amnestia korras välja; tapmisega sama lugu. Varastastamisest, röövimistest, kehavigastuste tekitamisest ja muust sellisest tühisest kolast pole üldse mõtet rääkida. Kui sina tahad Eesti Vabariigis ikka reaalselt vangi minna, pead sina tegema midagi oluliselt hirmsamat, kui naabrinaise vägistamine. Näiteks kiirust ületama?
Inimese kohtu poolt karistamise primaarne eesmärk peaks ikkagi olema mõjutada või takistada seda inimest oma tegu kordamast. Ma usun, et see presidendi tütart ja Arnold Oksmaad nooruse idiootsusest ähvardanud 17-aastane tüdruk sai kogu selle menetluse protsessi käigus omale piisavalt unetuid öid ja kust püksi, et ta isegi mitte ei mõtleks millegi sellise peale rohkem. Lisaks jääb kriminaalkaristus erinevalt väärteost jupp maad kauemaks registrisse rippuma ja rikub tulevikus karistusliku elemendina ka siis veel mitmed valikud elus ära, kui mõistus ehk juba peas on.
Ma juba korra enne ütlesin ka, aga minuarust selline KOHENE haldusarest (et roolist/sadulast otse 48 tunniks arestimajja, kohtuniku juurde ja siis oma määratud päevi istuma) on liiklushuligaanidele ainus reaalselt töötav mõjutusvahend. Trahvimise puhul jagunevad need huligaanid kaheks - ühed, kes selle möödaminnes ära maksavad ja saavad lihtsalt ühe ägeda episoodi ellu juurde, millest sõpradele õlle kõrvale rääkida, ja teised, kes ühtegi trahvi eales ära ei maksa ja kui kohtutäitur kunagi nõudma tuleb, halavad et küll see täitur on ikka nõme ja nüüd peab laskma palka sõbra/naise/ema nimele kanda. Karistuslik/mõjutuslik toime mõlemal juhul null.
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Trahvimise puhul jagunevad need huligaanid kaheks - ühed, kes selle möödaminnes ära maksavad ja saavad lihtsalt ühe ägeda episoodi ellu juurde, millest sõpradele õlle kõrvale rääkida, ja teised, kes ühtegi trahvi eales ära ei maksa ja kui kohtutäitur kunagi nõudma tuleb, halavad et küll see täitur on ikka nõme ja nüüd peab laskma palka sõbra/naise/ema nimele kanda. Karistuslik/mõjutuslik toime mõlemal juhul null.[/quote]
Suve algul õnnestus ka 30ne alas +53km/h sõita. Politseinik (Hr Toomas Kivilo) hüppas teepeale ette ja vehkis hüsteeriliselt kätega, jäin ilusti seima. Tänu puhtale lehele ja väga pikale patukahetsuskirjale sain trahvi 6000eeki ja load jäid alles. Maksin ilusti ära ja edaspidi võtsin 30,50,70ne alas ilusti hoo maha. Eest ära sõitmiseks olin/olen liiga arg
-
- Kontakt:
tfr kirjutas:Inimese kohtu poolt karistamise primaarne eesmärk peaks ikkagi olema mõjutada või takistada seda inimest oma tegu kordamast...
Igati nõus. Samas peaks iga selline karistamine olema suunatud mitte ainult konkreetse indiviidi distsiplineerimiseks vaid kogu ühiskonna vaos hoidmiseks. Seda eriti nende juhtumite puhul, mis pälvivad ebaloomulikult suure meediakajastuse ja rahva tähelepanu. Kas mina sain siit ja toodud näidete hulgast nüüd õppetunni, et kiirust ületada ei tohi, aga presidendiperelt raha väljapressimine on kohati isegi lubatud, kui sa oled selleks piisavalt noor ja pole enne midagi sarnast korda saatnud?
Jah, meil veel ei ole neid lunaraha juhtumeid piisavalt olnud. Aga vargus ja röövimine? Et kui varastad vähe, siis pole hullu miskit? Varastad täiesti meeletult palju ja pole ka hullu miskit. Kogused peavad lihtsalt õiged olema, et vangi minna? Kas kiiruse ületamine ja sellega mitte vahelejäämine on salajane vargus?
Ehk kokkuvõtteks. Meil on järgmist sorti kriminaalid: mõrtsukad, vägistajad, pedofiilid, vargad, röövlid, kelmid ja kiiruse ületajad.
Sel teemal jahumine/jauramine võiks kesta lõpmatuseni. Ma lihtsalt ei suutnud oma näppe paigal hoida, kui ma nägin jälle üht kiiruse ületajat, kes reaalse aresti kätte sai. Võetagu vastu minu alandlik vabandus mõttetu fleimamise pärast.
Esitan teile veidi Euroopa statistikat:
- 17,4% õnnetustustest põhjustab valesti valitud sõidukiirus
- 26-30 aastased põhjustavad 15% kiiruse ületamisega seotud avariidest
- kurvilisel teel on avarii võimalus 50% kõrgem
- 60% avariisid toimub asjaolust, et juht ei hooma tee seisukorda
- politsei kiirusekontroll toime piirdub max 10-20 km peale mõõtmist, edasi ületatakse kiirust (Halo effekt, kes tahab lugeda)
- suurem osa juhtidest hindab tee olukorda ise ja ületab mõõdukalt kiirust, see on reegel
Ühesõnaga, ma ei tähtsustaks nimetatud kiiruse ületamist väga üle.
-
- Kontakt:
Hajabuusa kirjutas:Ühesõnaga, ma ei tähtsustaks nimetatud kiiruse ületamist väga üle.
Mina ka mitte. Liiklustrahvideks oli 2010 riigi eelarvesse sisse kirjutatud 360 000 000 krooni. Palju maksid sina? Kas sina oled juba oma riigi eest hoolitsenud?
Keegi võiks veidi süveneda ja väga detailselt selle tulurea laekumise siia lahti kirjutada. Oleks väga huvitav lugemine.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
as eesti politsei on häbematult vähe varavastaste kuritegude ennetamisele ja avastamisele suunanud
xxxxx linnades on jah liikuv patrll kes oma aeglase liikumisega tekitab segadust ja nussib liiklejaid
kuid kuid pätid vargad teevad oma tööd rahulikult edasi
kui mina veel politseinik olin siis kolasime jala mööda linna ja saime kätte niimõndagi
'
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kas arest ei ole mitte selline põnev asi, mis antakse sulle. Ja siis pead teatud aja jooksul ära istuma.
Tean juhuseid, kus isik käis nädalavahetustel ja istus oma aja ära.
14 päeva aresti, mis teeb 7 nädalavahetus ja ongi asi ühelpool.
Ma võin ka eksida, sest vb on seal eri liigid. Kuid kui see nii on siis on see karistus naeruväärne selle eest. Kuhu me nii jõuame.
Minu rahaline karistus tundus ka kuidagi julmem, sest see piiras minu tegevusi ikka oma paar kuud.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Thesaarlane kirjutas:Minu rahaline karistus tundus ka kuidagi julmem, sest see piiras minu tegevusi ikka oma paar kuud.
No kas siis pole võimalik rahalist karistust olnud asendada arestis istumisega? Minuarust ju saab.
-
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ei saa midagi. Raha on neil vaja. Põhi asi on ikka sinu papp kätte saada. Nad täidavad nii öelda üllast ülesannet riigi ees, et valitsuse tegelinskid saaks ikka mõnuga paisuda nagu vaalapojad emapiimast
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
holma kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Minu rahaline karistus tundus ka kuidagi julmem, sest see piiras minu tegevusi ikka oma paar kuud.
No kas siis pole võimalik rahalist karistust olnud asendada arestis istumisega? Minuarust ju saab.
Ei ole uurinud. Rikuks minu CV ära.
peaks saama küll trahvi summa istumisega kinni maksta. kunagi sai vähemalt. mingi 600 eeku võeti vist ööpäevaga vähemaks. igatahes mind ähvardati kinnipanemisega kui ma oma 20 kilost trahvi ei suutnud kohe ära maksta. olin ka nõus selle variandiga, mis nad pakkusid aga siis tuli välja, et järjekord kinniminemiseks oli mingi kaks aastat
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Katsracing kirjutas:Thesaarlane kirjutas:...... ning üks nendest norskas/hingas nii nagu lõvi oleks puurist lahti.
Alguses üldse arvasime, et koer on koridoris.......
Sellisel juhul võis see vabalt ka Sepp olla
Tnx Kallis!
ma paneks kõik linnas kihutajad kinni. lisaks veel ühte kambrisse kõige suuremate pervertidega, sest kui üks siuke peaks mind või mu lähedase alla ajama, siis ma lihtsalt kustutan ta eluküünla. kuid see on sellisele liiga kerge karistus.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
susla kirjutas:ma paneks kõik linnas kihutajad kinni. lisaks veel ühte kambrisse kõige suuremate pervertidega, sest kui üks siuke peaks mind või mu lähedase alla ajama, siis ma lihtsalt kustutan ta eluküünla. kuid see on sellisele liiga kerge karistus.
Eks netis oleme kõik umbekõvad tegijad.
holma kirjutas:No kas siis pole võimalik rahalist karistust olnud asendada arestis istumisega? Minuarust ju saab.
Seda saab kohtult taodelda politsei kui menetleja või kohtutäitur, Sa ise mitte.
oldmaniac kirjutas:Igati nõus. Samas peaks iga selline karistamine olema suunatud mitte ainult konkreetse indiviidi distsiplineerimiseks vaid kogu ühiskonna vaos hoidmiseks. Seda eriti nende juhtumite puhul, mis pälvivad ebaloomulikult suure meediakajastuse ja rahva tähelepanu.
See on selline teema, mille üle võib vaielda ilmselt viimsepäevalaupäevani ja tagasi Ühest küljest ühiskonna liikmena olen ma nõus, et distsiplineerida on vaja kogu seda ühiskonda, samas peaks kogu õigussüsteem ikkagi üles ehitatud olema sellele, et igal inimesel on õigus objektiivsele õigusemõistmisele. Ehk siis lähtutakse ikkagi tema isikust, tema taustast ja tema tegudest, mitte ei valita mõnesid "loosiga" välja selleks, keda teistele õpetuseks risti lüüa.
oldmaniac kirjutas:Kas mina sain siit ja toodud näidete hulgast nüüd õppetunni, et kiirust ületada ei tohi, aga presidendiperelt raha väljapressimine on kohati isegi lubatud, kui sa oled selleks piisavalt noor ja pole enne midagi sarnast korda saatnud?
Ma olen üsna kindel, et antud Konstantinil polnud see esimene rikkumine. Ja sama kindel, et ta poleks arestimajas lõpetanud, kui ta poleks eest ära sõitnud ja politseinikele vastu hakanud. Ehk siis aresti teenis ta välja ikkagi muu kui puhtalt kiiruse ületamisega.
Lisaks - haldusarest ja "vangi panek" on suhteliselt erinevad asjad. See vend istub oma 14 päeva ära kusagil arestimaja üksikkongis. Kui see Saaremaa neiu oleks kriminaalkorras vangi pandud, oleks ta oma aja veetnud Harku vanglas ja küllalt suure tõenäosusega tulnud sealt välja halvema inimesena kui sisse läinud.
Rancid kirjutas:ojamees kirjutas:Kui politsei kinni peab ütle et oled ***e,moslem,juut, või mis iganes vähemus ja saad suulise hoiatuse, sest kui sa juba p*** julged trahvi teha siis see on surmkindlalt diskrimineerimine, kui nuia kasutavad siis keera kõhuli
Su jutt on täiesti õige, aga ma ei saa aru miks sa ***e suure tähega kirjutasid?
Vabanda see oli näpuviga Ei mingit tagamõtet!
harimal kirjutas:GPS'i on vaja vaid 1 kord - selleks, et leida spido veaprotsent. Hetkel on hammakad valitud selliselt, et spido näitab 10% väiksemat kiirust, kui GPS.
Ah et sellek neid erinevate hammastearvuga hammakaid müüaksegi et spidod paika saaks!!!
Vähemalt rinkal on hammakavahetusel teised eesmärgid!
Ma kah jälle targem!
Sellest Konstantininnist niipalju, et kuids kuradi moodi suutis ta vahele jääda? Kui sa sõidad seisvast või veel hullem vastutulevast patrullist 250km/h mööda ja ei suuda eest ära sõita siis tõesti parem ära kihuta! Osta enduro nagu minul, kui asi karmiks kisub saad põllule keerata
ojamees kirjutas:harimal kirjutas:GPS'i on vaja vaid 1 kord - selleks, et leida spido veaprotsent. Hetkel on hammakad valitud selliselt, et spido näitab 10% väiksemat kiirust, kui GPS.
Ah et sellek neid erinevate hammastearvuga hammakaid müüaksegi et spidod paika saaks!!!
![]()
Vähemalt rinkal on hammakavahetusel teised eesmärgid!
Ma kah jälle targem!
Lihtsalt targutasin mõttega, et GPS ei pea kogu aeg taskus või silme ees olema. Kuna hammakad ning rehvi kõrgus mõjutavad spido näitu, siis on kaks varianti - kas osta Trammilt "speedo healer" ning näit õigeks sättida või siis uute hammakate või rehvi puhul korraks võrrelda spido näitu GPS'i omaga ning edaspidi erinevuse % meeles hoida.
Kommentaar iseenesest oli hea. Sain kõhutäie naerda. Tänud
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
martenra kirjutas:zirocool kirjutas:Ja krt mida te topite koguaeg mingeid lapsi siia teemasse, alati kui mingi teema on siis jälle ÄKKI LAPSED MÄNGIVAD KULLI, no krt kas lastele ei oska õpetada et kulli mängitakse vastavas kohas mitte mingi 4 realise tee peal. Samad võtted nagu Õhtulehel ..
Mõte oli, et on õigusakte, mis on kehtestatud teiste inimeste turvalisuse jaoks. Kontekstist mingi lause väljarebimises oled küll kõva tegija, kuid asja olemusest aru saamises suhtkoht nõrk tulemus...
Arusaamine väga hea. Muidugi kõike võib juhtuda ja väga kahju kui nii läheb, aga mõtetu on mingi teema juurde mingi draama ja oleksite lisamine.
Sama hästi võib ju öelda vaata kui oleks kütuseauto olnud teepeal risti ja selle kõrval kohe laste koolibuss ja teisel poole lemmikloomade auto või kurat teab mis asi. Oleks kõik õhku lennanud... (Ei ole ju normaalne teemaarendus)
zirocool kirjutas:martenra kirjutas:zirocool kirjutas:Ja krt mida te topite koguaeg mingeid lapsi siia teemasse, alati kui mingi teema on siis jälle ÄKKI LAPSED MÄNGIVAD KULLI, no krt kas lastele ei oska õpetada et kulli mängitakse vastavas kohas mitte mingi 4 realise tee peal. Samad võtted nagu Õhtulehel ..
Mõte oli, et on õigusakte, mis on kehtestatud teiste inimeste turvalisuse jaoks. Kontekstist mingi lause väljarebimises oled küll kõva tegija, kuid asja olemusest aru saamises suhtkoht nõrk tulemus...Arusaamine väga hea. Muidugi kõike võib juhtuda ja väga kahju kui nii läheb, aga mõtetu on mingi teema juurde mingi draama ja oleksite lisamine.
Sama hästi võib ju öelda vaata kui oleks kütuseauto olnud teepeal risti ja selle kõrval kohe laste koolibuss ja teisel poole lemmikloomade auto või kurat teab mis asi. Oleks kõik õhku lennanud... (Ei ole ju normaalne teemaarendus)
Teemaarendus sai alguse ühe kaasliikleja murest, et seadused on meile peale surutud. Selgitamaks, et kõik seadused ei ole peale surutud ning et nendel on siiski ka miskisugune põhjus olemas, tõingi näite asula sisesest kiirusepiirangust ning sellest, et miks see piirang kehtestatud on.
Ei usu, et see härrasmees pooldab reguleerimatust, kus mingid äsja load kätte saanud nolgid pidevalt akna alt a`la 180km/h mööda kulgevad.
No offence, kuid ajab lihtsalt kopsu üle maksa selline suhtumine, et kõik on halb ja peale surutud ja mõttetu..
Sellessuhtes nõustun, et see oleksite ja draamade lisamine on suhtkoht pointless ja ebameeldiv, kuid see toob natuke selgemini pilti esile.
Nael kummi kõigile!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Äkki rahuneks natukeseks maha
Asjaosaline on oma esialgse karistuse kätte saanud ja siin foorumis kellegi täiskasvanud inimese mõttemaailma vaevalt muuta õnnestub
edu
Eks netis oleme kõik umbekõvad tegijad.
TO davidsonharald!
kirjuta privasse, saadan sulle oma numbri ja võime arutada seda asja.
susla kirjutas:ma paneks kõik linnas kihutajad kinni. lisaks veel ühte kambrisse kõige suuremate pervertidega, sest kui üks siuke peaks mind või mu lähedase alla ajama, siis ma lihtsalt kustutan ta eluküünla. kuid see on sellisele liiga kerge karistus.
Seal kambris oleks vist kokkuvõttes päris lõbus elu:) Kihutajaid on linnas ikka palju rohkem kui "kõige suuremaid perverte". Viimased peaksid arvulise vähemuse pärast kihutajateks hakkama e teisisõnu adrenaliinini sõltlasteks.....
Susla, kui sa sinna kambrisse mõne õlleankru ka tooks siis võiks Biker.ee seal ka suvepäevi korraldada
Tegelikult, tunnistage nüüd endale ausalt, kõik me oleme ükskord mutri põhja kruttinud ja õhinal sipidokat vaadanud nagu ruletimängu, et mis numbri peal seier seisma jääb... Püüdke nüüd inimest mõista ja ka seda, et tegelikult on igal asjal oma hind olemas. On see siis õiglane või mitte.
õige jutt!! ja pole mõtet hakata jälle rääkima, et see spidokaseieri väide vale on
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
mina tunnistan,mina olen
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.