Mis värvikoodiga võib olla tegu?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 35
- Tsikkel: kawasaki zx 600
Mis värvikoodiga võib olla tegu?
http://fotoalbum.ee/photos/draakon666/78804068 Plaan värvida enda ratas sama värvi aga ei tea koodi. Käisin küll värvipoes vaatamas ja uurimas aga nii ei leia ikka seda õiget. Pakuti igast erinevaid auto omasi aga need ei olnud ikke see. Ehk keegi teab seda koodi. Tänud
Re: Mis värvikoodiga võib olla tegu?
mis sa loodad et keegi vaatab peale ja loeb peast kohe koodi ette? Ehk annab tsikli margi järgi leida koodi hoopis? Vilund värvimees ajab ka värvi nii kokku et silmaga vahet aru ei saa, aga seda tuleb võrrelda erineva valguse käes, eri nurga alt jne....
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Aga mine normaalsesse värvipoodi, kemifloras võetakse kohe margi järgi originaal värv.
-
rolller kirjutas:mis sa loodad et keegi vaatab peale ja loeb peast kohe koodi ette? Ehk annab tsikli margi järgi leida koodi hoopis? Vilund värvimees ajab ka värvi nii kokku et silmaga vahet aru ei saa, aga seda tuleb võrrelda erineva valguse käes, eri nurga alt jne....
Sorry sa said vähe valesti aru. Ma lootsingi et keegi äkki margi järgi võtab kuskilt välja. Või on kellegil sama värvi pill, kuigi see suht ebatõenäoline.
-
--DogFood-- kirjutas:Aga mine normaalsesse värvipoodi, kemifloras võetakse kohe margi järgi originaal värv.
Ma käisin ka suht suures ja korralikus, oli vist sepa 19 ja siis sepakeskuse küljepeal ka. Aga ma lähen homme siis sinna ja vaatan kui kooralik see on Aga tänud soovitamast, loodame et on kasu
-
miu kirjutas:Pearl Blazing Orange (470)?
Kas koodis pole kindel?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Googeldamisest oled kuulnud? Esimene vaste "Kawasaki color code" - http://www.kawasakimotorcycle.org/forum ... -code.html
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
efendi kirjutas:Googeldamisest oled kuulnud? Esimene vaste "Kawasaki color code" - http://www.kawasakimotorcycle.org/forum ... -code.html
Sorry ma alles sain maalt linna
Eks ma üritan õppida seda arvuti maailma. Aga tänud kõigile ja lühikest talve
-
Järgmine mure. Sai käidud Tartus mitmes värvi poes aga seal nad ei osanud kuidagi seda värvi välja võluda ka kemiflooras aga seal ei müüda auto ega mootorratta värve, ainult Tallinas. Kirjutasin siis neile kas neil on se olemas ja sain vastuseks et neil seda värvi pole saada. Kas keegi teab oskab veel mõnda kohta soovitada kus küsida seda värvi? Vaatasin ka teisi oranze aga need pole ikka samad. Tänud ette ja tervitusi maalt
See värvikood ei aita alati(värv pleegib aastatega),sobiva tooni leiab (segab kokku) kogenud automaaler.Mine oma näidisega (gondlitükiga) mõnda auto remondi töökotta.
mine käi sepa 17a AP Trading-us, glasuriti esinduses yhesõnaga. lao letti oma värvikood 470 või nimi pearl blazing orange või originaalkood KAW.MY002.1 ja võimalusel näita ette ka näidis ja saadki oma värvi kätte. muide õnnitlen hea tooni valimise puhul, saad 3 erineva komponendiga värvida
-
ducatist kirjutas:See värvikood ei aita alati(värv pleegib aastatega),sobiva tooni leiab (segab kokku) kogenud automaaler.Mine oma näidisega (gondlitükiga) mõnda auto remondi töökotta.
See loogiline jah et pleegib aastatega. Asi selles ongi et mul pole gondlid hetkel seda värvi ja näidist pole kuskilt võtta
-
Arx14 kirjutas:mine käi sepa 17a AP Trading-us, glasuriti esinduses yhesõnaga. lao letti oma värvikood 470 või nimi pearl blazing orange või originaalkood KAW.MY002.1 ja võimalusel näita ette ka näidis ja saadki oma värvi kätte. muide õnnitlen hea tooni valimise puhul, saad 3 erineva komponendiga värvida
Hetkel pole Eestis aga nii kui tagasi jõuan käin seal ära ja vaatan mis nad seal mulle pakuvad tänud
-
draakon666 kirjutas:Arx14 kirjutas:mine käi sepa 17a AP Trading-us, glasuriti esinduses yhesõnaga. lao letti oma värvikood 470 või nimi pearl blazing orange või originaalkood KAW.MY002.1 ja võimalusel näita ette ka näidis ja saadki oma värvi kätte. muide õnnitlen hea tooni valimise puhul, saad 3 erineva komponendiga värvida
Hetkel pole Eestis aga nii kui tagasi jõuan käin seal ära ja vaatan mis nad seal mulle pakuvad
tänud
Sain infot seal et seal tõesti on seda värvi, nii et suurimad tänud sulle Arx . Loodame et värvimine kukub ilusti välja sest sealt öeldi et seda väga raske värvida et kõik osad jääksid ühte tooni aga ma loodan et asi on seda väärt et proovida Eks kevadeks saab teada kuidas jääb
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.