Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

tfr kirjutas:

Inimese kohtu poolt karistamise primaarne eesmärk peaks ikkagi olema mõjutada või takistada seda inimest oma tegu kordamast...

Igati nõus. Samas peaks iga selline karistamine olema suunatud mitte ainult konkreetse indiviidi distsiplineerimiseks vaid kogu ühiskonna vaos hoidmiseks. Seda eriti nende juhtumite puhul, mis pälvivad ebaloomulikult suure meediakajastuse ja rahva tähelepanu. Kas mina sain siit ja toodud näidete hulgast nüüd õppetunni, et kiirust ületada ei tohi, aga presidendiperelt raha väljapressimine on kohati isegi lubatud, kui sa oled selleks piisavalt noor ja pole enne midagi sarnast korda saatnud?

Jah, meil veel ei ole neid lunaraha juhtumeid piisavalt olnud. Aga vargus ja röövimine? Et kui varastad vähe, siis pole hullu miskit? Varastad täiesti meeletult palju ja pole ka hullu miskit. Kogused peavad lihtsalt õiged olema, et vangi minna? Kas kiiruse ületamine ja sellega mitte vahelejäämine on salajane vargus?

Ehk kokkuvõtteks. Meil on järgmist sorti kriminaalid: mõrtsukad, vägistajad, pedofiilid, vargad, röövlid, kelmid ja kiiruse ületajad.

Sel teemal jahumine/jauramine võiks kesta lõpmatuseni. Ma lihtsalt ei suutnud oma näppe paigal hoida, kui ma nägin jälle üht kiiruse ületajat, kes reaalse aresti kätte sai. Võetagu vastu minu alandlik vabandus mõttetu fleimamise pärast.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”