Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Re: Rumalad küsimused
1 mats kirjutas:Vanad slaidid? Kas keegi oskab öelda vene aegsete slaidide, nenede uuendamise e digitaliseerimise võimaluste kohta. On üldse lootust?
Nt. selline koht http://www.photopoint.ee/et/info/teenuste-hinnad.
Ühe kaadri (35mm film/slaid/laifilm) skaneerimine CD-le
10x15cm 1818x1228 pikselit - 9.00 (0.58€) (al. 25tk. - 5.00 (0.32€)tk)
15x23cm 1830x2752 pikselit - 19.00 (1.21€)
21x30cm 2516x3544 pikselit - 39.00 (2.49€)
30x45cm 3602x5315 pikselit - 69.00 (4.41€)
CD toorik on hinna sees.
millises autokoolis on kõige odavam c-kategooria õpe tallinnas?
või teab keegi head kooli soovitada?
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ivoonu kirjutas:Nt. selline koht http://www.photopoint.ee/et/info/teenuste-hinnad.
Ühe kaadri (35mm film/slaid/laifilm) skaneerimine CD-le
10x15cm 1818x1228 pikselit - 9.00 (0.58€) (al. 25tk. - 5.00 (0.32€)tk)
15x23cm 1830x2752 pikselit - 19.00 (1.21€)
21x30cm 2516x3544 pikselit - 39.00 (2.49€)
30x45cm 3602x5315 pikselit - 69.00 (4.41€)
CD toorik on hinna sees.
Kaadrite arvu piir, mis puhul teenuse tellimisest on omale odavam slaidiadapteriga skanner osta, on suhteliselt väikene number.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
oldmoped kirjutas:Kaadrite arvu piir, mis puhul teenuse tellimisest on omale odavam slaidiadapteriga skanner osta, on suhteliselt väikene number.
Tõsi ta on, minu pakutu oli lihtsalt üks alternatiiv. Kõige odavam moodus on küsida erinevates fotofoorumites slaidiskännerit laenuks või kui laenuks ei saa, siis lasta mõnel eraisikul see töö ära teha.
Ivoonu kirjutas:oldmoped kirjutas:Kaadrite arvu piir, mis puhul teenuse tellimisest on omale odavam slaidiadapteriga skanner osta, on suhteliselt väikene number.
Tõsi ta on, minu pakutu oli lihtsalt üks alternatiiv. Kõige odavam moodus on küsida erinevates fotofoorumites slaidiskännerit laenuks või kui laenuks ei saa, siis lasta mõnel eraisikul see töö ära teha.
Paar päringut guuglisse ütlevad, et Canoni CanoScan seeria filmi- ja slaidiskännivõimega skännerite hinnad algavad 2100 kroonist (4 slaidi korraga): http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... rid/94643/
Tegin sama asja u 4 aastat tagasi mingi teise CanoScaniga, millele läks isegi 3x4 slaidi korraga peale ja tulemusega igati rahul.
Ivoonu kirjutas:Paar päringut guuglisse ütlevad, et Canoni CanoScan seeria filmi- ja slaidiskännivõimega skännerite hinnad algavad 2100 kroonist (4 slaidi korraga): http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... rid/94643/
Tegin sama asja u 4 aastat tagasi mingi teise CanoScaniga, millele läks isegi 3x4 slaidi korraga peale ja tulemusega igati rahul.
Teenus läheks jah vist suht kalliks, sest mul slaide ikka suht palju aga tänud kaasa mõtlemast!!!
98.a 85 kawasakile oleks võimalik panna uuema tsikli plaste? esimesed külje omasi pole vaja, porikad ja numbri alused
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kas juhilubade lisaandmete lahtis nr 12, numbri 101 esinemine tähendab, et sõites pean kasutama prille / läätsesi?
margus014 kirjutas:Kas juhilubade lisaandmete lahtis nr 12, numbri 101 esinemine tähendab, et sõites pean kasutama prille / läätsesi?
101 kategooria järel 12. lahtris tähistab esmase juhtimisõigusega mootorsõiduki kategooriat.
Prillid/läätsed märgitaksed kategooriate tabeli all asuvasse 12. lahtrisse koodiga: 01.01-prillid, 01.02-läätsed, 01.06-prillid või läätsed
Mul ka üks loll küsimus
Mis kellaaeg siin Bikeri logo juures jookseb?
2012 peaks veel ju nats rohkem aega olema
Ahh seda juba nii mitu korda küsitud kuid need kes teavad paistab et ei räägi. kalad. olid mõtted rehvidest kuid ei tea.. aga peab vahetama jah. siia-sinna sõita ja värgid. Its a final countdown käib avalehel aga nojah eks näib ega palju aega ei ole ka jäänd, aga jooks õlut edasi mis muud, jätkub, see peamine. we living together ahh jäle see countdown aga olgu. Aga intriig on olemas. need numbrid ma mõtlen neeed mis jooksevad, kysis tüdruk seal üleval ta ka ei funka misvärk.No huvitav niivõrd kuivõrd.
a see.. tahtsin ju tegelt küsida rumala kysa rumalate küsimuste teemas, vajutasin edit nuppu, elagu edit nupp täitsa lõpp kui mugav. hea foorum, motopaksu silitada tuleb karvu , ja pehmelt pehmelt. kuul. nii..
eee kas keegi tegi lambist noh niisama, ise gondlid oma rattale? teate need SV 650 mudelid on stockis siukesed noh sellise välimusega nagu küljegondel tahaks panna peale.. ahhh vaatasin e-bays-t kuid hinnad on nagu on.. on ka vaesemaid poisse maailmas ja eestis ka. elu. life..
et kysida tahtsin kas on olemas mingi mugavam materjal kui see penoplkast, et vormi teha? jah need klaaskiust gondel teha ma mõtlen, keemia, mendelejev. värk.hankida ju saab. Saan aru et kuidagi ümber mootorit tuleb seda mõtlema aga siis jääks see vorm õhukeseks, murdub pooleks ju... tegelt ma mõtlesin tykk aega kaine peaga ja mõningaid mõtteid on syndinud, elagu mõistus, aga äkki keegi juba tegi ise noh. jalgratast mitte leiutada uuesti. vabandust?
Lugupeetud foorumlased!
Juhtus selline lugu et läbi läks käigukast järgmisel autol:
Liik: Sõiduauto
Mark: Volvo
Mudel: S80 2.8 T
Keretüüp: Sedaan
V.a.: 1998
Mootori maht (cm3): 2,8
Kütuse liik: Bensiin
Võimsus (kW): 200
Otsitav varuosa: KäigukastT6 99 automaat
Kas sobib ka mõni teine kk ja mis võiks see olla?
Kui teate kk asukohta, siis ärge olge tagasihoidlikud ja tänan vastuse eest ette
MayB kirjutas:Lugupeetud foorumlased!
Võimsus (kW): 200Otsitav varuosa: KäigukastT6 99 automaat
Kas sobib ka mõni teine kk ja mis võiks see olla?Kui teate kk asukohta, siis ärge olge tagasihoidlikud ja tänan vastuse eest ette
Siin äkki http://www.velammutus.ee/?mis=pildid&kuulutus=3854
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Kas sobib ka mõni teine kk ja mis võiks see olla?Kui teate kk asukohta, siis ärge olge tagasihoidlikud ja tänan vastuse eest ette
Teh pass alati näppu, selle ajastu Volvol on 3 tüüpi kaste, võibolla ka rohkem

-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
ploom kirjutas:... olid mõtted rehvidest kuid ei tea.. aga peab vahetama jah. siia-sinna sõita ja värgid....
... hea foorum, motopaksu silitada tuleb karvu , ja pehmelt pehmelt. kuul. nii..
... ja eestis ka. elu. life..
e... tegelt ma mõtlesin tykk aega kaine peaga ja mõningaid mõtteid on syndinud, elagu mõistus, aga äkki keegi juba tegi ise noh. jalgratast mitte leiutada uuesti. vabandust?...
...et scrubace ver 2...? ää rohkem peale võta...

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
isakene kirjutas:ää rohkem peale võta...
Vastupidi, käesoleval juhul, ei tohiks mingil tingimusel äkki järgi jätta.
Komisjon kirjutas:millises autokoolis on kõige odavam c-kategooria õpe tallinnas?
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Tartus nad remondivad ka neid kaste. Odavam kui kümnete tuhandete eest uus osta.
Volvoklubi foorum abiks (mis küll hetkel ei tööta, aga eks õhtupoole jälle töötab).
Komisjon kirjutas:Komisjon kirjutas:millises autokoolis on kõige odavam c-kategooria õpe tallinnas?
Mina tegin C1 Haja Autokoolis, sõiduõpetajaks Arvi - sai asi ilusti tehtud.
oskab keegi öelda kust saaks 2004a ford rangerile eestist esistanget, muidugi kasutatud. Olen roosna alliku, prillimäe ja interneti läbi tuhlanud, ainult usast saaks tellida aga hind on väga kirves. Kui kellelgi sõbral äkki samasugune masin matsu pand aga stange korras siis võiks ka teada anda saaks masina liikvele siis saaks tagasi krossirajal käima hakata
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
tasujatom kirjutas:oskab keegi öelda kust saaks 2004a ford rangerile eestist esistanget, muidugi kasutatud. Olen roosna alliku, prillimäe ja interneti läbi tuhlanud, ainult usast saaks tellida aga hind on väga kirves. Kui kellelgi sõbral äkki samasugune masin matsu pand aga stange korras siis võiks ka teada anda
saaks masina liikvele siis saaks tagasi krossirajal käima hakata
4x4.ee-st küsisid?
...ja kui häda väga suur, võib sinna ju suvalise neliveolise stange ette aretada, need kastikad ju kõik enamvähem ühte mõõtu.

-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
isakene kirjutas:tasujatom kirjutas:oskab keegi öelda kust saaks 2004a ford rangerile eestist esistanget, muidugi kasutatud. Olen roosna alliku, prillimäe ja interneti läbi tuhlanud, ainult usast saaks tellida aga hind on väga kirves. Kui kellelgi sõbral äkki samasugune masin matsu pand aga stange korras siis võiks ka teada anda
saaks masina liikvele siis saaks tagasi krossirajal käima hakata
4x4.ee-st küsisid?
...ja kui häda väga suur, võib sinna ju suvalise neliveolise stange ette aretada, need kastikad ju kõik enamvähem ühte mõõtu.
Kas see stange on sul täitsa puudu (see tähendab ei ole enam midagi, mida parandada annaks näiteks)? Sel juhul igasugu klaasplasti mehe abiks, kes gondleid lapivad. Kui üldse puudu siis metallimehed väänavad ja keevitavad ühe korraliku tala sulle sinna ette . Uuuri jah 4x4.ee-st.
vana stange alles aga tugevalt väändus ja kõveras. Kui oleks täitsa enda masin siis aretaks muidugi midagi ette aga töökoha auto ning ülemus mainis et võiks ikka enamvähem sama välja näha kui enne kõksu. 4x4 foorumi lugesin läbi aga keegi ei müü sellist vidinat. Teen ostuteema ka sinna, äkki kellelgi tuleb meelde et kuskil on Naljakas on see et romulad jumala tühjad selle masina esiotsa detailidest, kuigi Eesti energia,RMK,elion ja muud suurfirmad kõigil autopargid täis seda marki masinat.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
"Heinaküün" vt.4x4-st, teeb sulle sellise stanksi ette, et sellega saab puid ka maha võtta... kui huvi on, siis võin tel. nr. anda
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Küsimus siis uue liiklusseaduse kohta.
Uues liiklusseaduses on sees selline punkt
ue liiklusseaduse kohaselt tuleb esmase juhiloa omanikul kehtivate liiklusseaduse rikkumiste korral sooritada teooriaeksam. Pärast teooriaeksami edukat sooritamist väljastatakse isikule juhiluba. Kui esmase juhiloa omajal on liiklusnõuete rikkumise eest kehtiv karistus, väljastatakse talle juhiluba pärast liiklusteooriaeksami edukat sooritamist.
Kui esmase juhiloa omajal on mootorsõiduki juhtimisõigus karistuseks ära võetud, tunnistatakse tema mootorsõiduki juhtimisõigus ja talle väljastatud esmane juhiluba kehtetuks. Mootorsõiduki juhtimisõigust ja uut esmast juhiluba võib taotleda pärast järelkoolituse läbimist ning liiklusteooria- ja sõidueksami edukat sooritamist.
Olen saanud esmaste juhilubade ajal väärteo protokolle ja karistuseks on olnud ka juhilubade äravõtmine.
Kuna saan 20. aastaseks 23 jaanuar 2011 (siis muutuvad kehtetuks esmased juhiload), siis taotlust saan esitada alles 24 dets. 2010
Kui ma esitan taotluse vanal aastal ehk siis kehtivate seaduste (loe aasta 2010 seaduste) järgi, kas sel juhul antakse mulle juhiload kohe kätte või rakendadakse minu puhul juba uue aasta seadusi (sest reaalselt hakatakse menetlema minu taotlust ju uuel aastal, ametnikel on teadupärast aega 30 päeva minu taotlusega tegeleda) ??
Samuti on olemas ARK-s selline asi nagu kiirmenetlus, mille puhul on minu asi juba valmis järgmise päeva lõunaks, maksab küll 400 kr rohkem ,kuid säästab mind teooriaeksamist, sõidueksamist ja psühholoogi "nõustamisest". Isiklikult tundub see variant kindlam ja arukam, sest siis ei saa mind kuidagi hiljem "kottida". Umbes, et "näe meil siin uued seadused ja nüüd hakkad kõike uuesti tegema".
Pöördun homme ARK-i oma küsimusega, kuid loodan, et ehk keegi targematest saab mulle mingit infot või nõu anda.
Parimat
EDIT: Ise küsin, ise vastan - "majasiseselt" on juristid seaduse välja mõelnud nõndaviisi, et vana LE ajal toime pandud rikkumised ei kandu edasi uude aastasse ja LE-sse. Seega ei saa vana LE järgi rikkujad enam psühholoogi juurde hooajapiletit ning uut teooria- ja sõidueksamit.
Ärge kihutage !
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Mis pahtliga võiks parandada tsikli plastikust porilauda? Lasin teist natuke keevitada nüüd oleks vaja viisakas väljanägemine taastada.
Oskab keegi soovitada advokaati, kes spetsialiseerub isikuvastastele kuritegudele? Asjaga nimelt väga, väga kiire. Kui kellelgi on keegi pädev soovitada, siis palun PS!
hea foorumikaaslane, kes sa jagad mobiilidest ja internetist üht-teist. Nimelt oleks vaja Samsung Galaxyl meilindus tööle saada. Internet on, aga meiliserveriga ühendust ei saa. Tundub nagu et mingi blokk on kuskil peal kuna mõni teine programm keeldub ka netti minemast. EMT esinduse tibin uuris asja tükk aega ning andis alla. Soovitas nende suure Guru poole pöörduda. Mõtlesin et guru leian siit foorumist ka.